acil yardim!! zor durumdayım.. :-(

yasemin1905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
43
7
48
Arkadaşlar benim 1-2 ay içinde en az 4-5 kilo almak lazım. Ama istahim yok. Bana hem istahimi açacak hem de kilo aldiracak garanti bir yöntem lazım. (İlaç ve cicibebe hariç) Lütfen bana yardımcı olun.. :-(

Arkadaşlar benim 1-2 ay içinde en az 4-5 kilo almak lazım. Ama istahim yok. Bana hem istahimi açacak hem de kilo aldiracak garanti bir yöntem lazım. (İlaç ve cicibebe hariç) Lütfen bana yardımcı olun.. :-(

Ah be güzelim,keşke öyle bir yönteö olsa:)
Gün içerinde öğün atlama..porsiyonlaro büyüt bir de arada fındık fıstık ye:)
Belki işe yarar,ama iştahsızsan nasıl olacak??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah bir bilsem.. Neler denemedim ki. Simdi bir de pekmez mi denesem diyorum. İse yarar mi acaba..?

Yine burada okumuştum. Günde 2 defa 1 cay bardağı yari yarıya pekmez ve suyu karistirip iciyolarmis. Belki ise yarar..

Denemekten zarar gelmez bence ama zaman kısa,bu kadar zamanda sadece pekmezle kilo alamazsın kiiii...

Denemekten zarar gelmez bence ama zaman kısa,bu kadar zamanda sadece pekmezle kilo alamazsın kiiii...

Aslinda cicibebe ile gayet iyi almistim biraz da sonra sinav stresi yüzünden hipoglisemi cikti bende, o da biraz fazla tatlı ya korkuyorum acikcasi. Onun haricinde de kilo aldiran bi yöntem bilmiyorum ki. :-(

Aslinda cicibebe ile gayet iyi almistim biraz da sonra sinav stresi yüzünden hipoglisemi cikti bende, o da biraz fazla tatlı ya korkuyorum acikcasi. Onun haricinde de kilo aldiran bi yöntem bilmiyorum ki. :-(

Cicibebeyi ben de çok tavsiye etmiyorum,çok tatlı..şekerden uzaj sağlıklı beslenmeliyiz...pekmezi yap,ara öğünlerde kuruyemiş meyve ye bence..bir de poraiyonları büyüt...

İbrahim Saracoğlu nun sitesinde bi yöntem var. Onu da ayni zamanda deneyeyim. Gerçi biri denemiş, faydasini görmemiş ama belki ben görürüm..

canım senın sorunun mıden kucuk bunun ıcın doyunca brz kendını zrla daha fzla ye azcıkda olsa brz fzla ye mden buyur hep daha cok yıyıp 5 kılo fln alırsın

Zorluyorum ama olmuyor. Bu ay iyi yedim kesin kilo almisimdir diyorum, bi tartiliyorum kilo vermisim..

Zorluyorum ama olmuyor. Bu ay iyi yedim kesin kilo almisimdir diyorum, bi tartiliyorum kilo vermisim..

canım sen ozmn bı doktora gorun derım bn 2 kılo aldm bırz fzla yıyerek 6 gunde benım sorunum yıyorm sanıyormusum ama hlbukı yemıyormusum sonra gunde 1 ekmek yedım sonra gttıkce cgltm yıyısımı ve alıyorum kılo ve cok mutluyum

Gitmedigim doktor kalmadi. Önce kansizlik var, O geçince kilo alirsin dediler, tedavi oldum bir şey değişmedi. Sonra metabolizman hizli calisiyo bu yüzden çok yemen gerekiyor dediler ama az yediğim de söylenemez. Daha fazlasini da midem almiyo artik..

sen yavas yavas yapmalısın bnde ole basladm sonra brden daha cok yemek ıstıyorsun eskıden 1 hamburgerı zor btrıyordm smdı 2 hambrger yıyorum saglıklı degıl ama arada yıyorum

sen yavas yavas yapmalısın bnde ole basladm sonra brden daha cok yemek ıstıyorsun eskıden 1 hamburgerı zor btrıyordm smdı 2 hambrger yıyorum saglıklı degıl ama arada yıyorum

Pekmez yemeye basladim simdi, inşallah ise yarar. Onun haricinde yiyebildigim kadar yemeye calisiyorum.. Artik ne kadar olursa. :-\

pekmezde ıse yarar ben cıcı bebeyı onerırım ama yıyemıyormussn oyuzden hc deneme kusarsın yedıklerınde bosa gder

Evet cici bebe gerçekten ise yariyo, ben bi ara 3 kutu yiyerek 3 kilo almistim. Keşke devam edebilseydim.. Pekmezi sabah aksam 2 ser yemek kasigi yiyorum, yeterli mi sende ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…