Acil yardım

Yanlış anlasildim bebegimi yüksek sekerden kaybettim dedim zaten...yengeme de bu kadar yükleme yapılması korkuttu beni yani bebek için fazla olabileceğini düşündüm ama korkılacak herhangi bir şey yokmuş

Bana ilk 75lik yükleme yaptı doktorum. Şekerim çıkmayınca da bir daha istemedi.
4 tane üst üste içmek bana çok mantıksız geldi. Neye dayanarak böyle söylemişler?
Ayrıca konu sahibi madem şekeriniz çıkıyor gebelikte peki bunun önlemi alınmıyor mu?

Başınız sağolsun . Bu doktordan iyi bilemeyiz diyenleri anlamıyorum. Doktor hatası yüzünden kaç kişi öldü sakat kaldi. Doktorlar hatasız kusursuz diye bişey yok onlarda insan ve hata yapabilir yani.

Haklı olabilirsiniz ama bana bebeğin en az 4.5 kg doğacağını yemeyi kesmezsem 5 kg dan büyük olacağını söylemişti sevgili doktorum o kadar küçük doğunca yemediğim için gelişemediğini düşündüm doğal olarak :)

Her gebelikte aynı olmuyor ben oğlum hamileyken hiç şekerim yoktu ikinci gebelikte çıktı o bebegimi kaybettim üçüncü de yine hiçbirşeyim yoktu yani önceden alabileceğiniz tek önlem 3 beyazdan uzak durmak

Öyle şey olur mu canım? Gebelik şekeri çıktığında direk sizi diyetisyene gönderip önlemini alıyorlar. Eğer çoksa iğneye falan başlatıyorlar. Ne demek önlemi yok? Kabul etmiyorum bunu, önlem alınıyor. Dikkat etmek gerekiyor.

Sevgili doktorunuz net açıklamalar yapmamış ama emin olun yemenizle alakası Yok bambaşka bir sürü sebebi olabilir hatta şekeriniz çıktığı için suyunuz etkilenmiş ve bebeğin gelişimi etkilenmiş olabilir yada tam tersi yüksek şeker bebeği iri yapabilirdi. Sizde haklısınız bana da böyle anlatsalar bende öyle düşünürdüm. Hatta eşim de ben her kustuğumda bu çocuk hiç büyümeyecek oğlum küçücük kaldı diyip dururdu ve istisnasız her doktora gittiğimizde sorardı doktorda her seferinde alakası Yok bebeğe bişey olmaz anne bitkin düşüyor sadece derdi. Doktor önemli :)

4 tane 100 lük içtiğine emin mısınız .
Ilki riskli çıkarsa 2. De 1 tane 100luk içiliyor .

Evet ama önceden saptanamiyor demek istiyorum gebelikte tespit edildikten sonra elbette ki önce diyet uyguluyorsunuz (3 beyazdan uzak duracaginiz sekerinizin yüksekliğine göre kalori hesabı yapılan bir diyet ) sonra eğer hala yüksek seyrediyorsa gebelik döneminde insülin kullanıyorsunuz

Zaten bu gebelik diyabeti gebelikte çıkıyor ve şeker yüklemesiyle belli oluyor. Bunda hem fikiriz. O yüzden şeker yüklemesini ben gerekli görüyorum. Anne farkına varmıyor ve olan bebeğe oluyor.
Neyse geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız.

Gebelikte şeker yüklemesine bende karşıyım
Bana doktorum şeker seni rahatsız edip mideni bulandıracaksa şeker yüklemesi yapmayalım her gün açlık ve tokluk şekerine bak bir hafta boyunca yazıp bana getir dedi. Bu şekilde de olabiliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…