Gebelikte şeker yüklemesine bende karşıyım
Bana doktorum şeker seni rahatsız edip mideni bulandıracaksa şeker yüklemesi yapmayalım her gün açlık ve tokluk şekerine bak bir hafta boyunca yazıp bana getir dedi. Bu şekilde de olabiliyor yani
Biz de oyle yapmistik. Normal zamanda seker kullanmayan bir insanim,neden hamileyken cocuguma ragmen seker yuklemesi yaptirayim ki. Manasiz. Aclik tokluk sekeriyle de anlasilabilen bir durum icin hele ki
Biz de oyle yapmistik. Normal zamanda seker kullanmayan bir insanim,neden hamileyken cocuguma ragmen seker yuklemesi yaptirayim ki. Manasiz. Aclik tokluk sekeriyle de anlasilabilen bir durum icin hele ki
Aynen bende aslında tatlıyı seven biriyim. Ama hamilelik döneminde şekerden nefret etmeye başladım kendi yaptığım keki dahi yiyemiyordum. Çok gereksiz geliyor alternatif seçenekler varken. Bana bunu diyen de kadın Doğum doktoruydu yani
400 g şeker yüklemesi diye bir şey yok. Doktor gerçek doktor mu acaba? Hastane personeli oturup rol yapıyor olmasın? Bazı komedi filmlerinde oluyor ya. Gebelikte 75g yeterli. Bir arkadaşım yaptırması şimdi bebeği iri, yaptırmadığı için insülin de başlanamiyor, diyet verdi doktor, haftası geçince yükleme yapılamıyor çünkü.