Acil yardım

Ruya66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
22
5
1
33
11 temmuz eşimle birlikte olduk 13 temmuz akşamı ateşim çıktı 14 temmuzda hasta oldum 10 gün gectıkten sonra hamilelik testi yaptım 2 tane ikiside negatif cıktı erken olabılır mı test için üstünden 1 ay geçti bende çok uyuma fazla terleme ve göğüs ucumda değınce acıyor ilk başlarda kabızlıkta vardı şimdi yeni yeni gecti bazen çok yemek yemek istıyom bazen yemek bile istemıyorum sıcaktan ta olabılır bu aralar çabuk sinirleniyorum başka bi gözle görülen yok ve hastalığıma 3 gün var hastaneye gitmek ıstemıyorum eşim iş için başka bi yere gittiği için degilsem çok üzülürüm tek kaldırmak istemediğim için gitmedim hastaneye belki psikolojiktir bunlar diye korkuyorum

14 temmuzda regl mi oldun anlamadım ki? Gebelik testi ilişkiden 10-15.gün sonra kesin sonuç verir. (Kanda)

Eğer son ilişkinden 15 gün geçtiyse gidip gebelik teati yaptırabilirsin,kesin sonuç ancak o zaman belli olur.

Ama erken gelmesi ilk defa oluyor normalde 1 gün geç gelir erken ilk defa oldu

Bu resimleri inceleyebilirsin.
Normal adet mi değil mi anlamana yardımcı olur.
Ha bir de adetten sonra ilişkin olmadıysa büyük ihtimalle psikolojiktir.

Eklentiler

• Screenshot_20180805-224128.webp
    Screenshot_20180805-224128.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20180805-224122.webp
    Screenshot_20180805-224122.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 24
Yok olmadı çocuk çok istediğim için psikolojik olabilir
O zaman psikolojiktir ama nadir de olsa hamileyken adet olduğunu (?) söyleyenler var. İstersen bir kan testi yaptır için rahat olsun ama eğer hamile olsaydın belirtilerin adetten sonra da devam ederdi bence. Yine de sen bilirsin. Allah gönlüne göre versin inşallah.

Saol inş beklicem hasta olmama 3 gün var olmazsam gitcem bn erken regli olunca ve et parçasına benzer bişey gelince süphelendım

Back
X