Acil yardım..

ewranur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
26
0
86
37
Bursa
bu konuyu nereye açayım bilemedim.hatam warsa affedin.ben şehir dışındayken eşim netten bi siteye girmiş.seksle alakalı.onu geçmişten öğrendim.sordum reddetti.sıkıştırdım zorla itiraf etti.girmiş we ardından yıkanmış.hemde ertesi gün döneceğimi bile bile.çok kırgın we şaşkınım.sizce napayım.şimdilik konuşlmuyorum.ama duygularım altüst oldu.nasıl güwenicem bidaha ona.hem mecbur şehir dışına gidicem çünkü ailem uzakta.çok üzgünüm lütfen yazınn...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

başka biriyle yatmadığı müddetce bu biyolojik bi ihtiyac sonuçta.ve erkekler bu konuda bayanlardan cok daha hassas,cok daha güçsüz.cinsellik bi güdü'dür acıkmak susamak gibi.yani başka biriyle yatmadığı müddetce neden bi zararı olsunki ablacım

aldatmak sadece cinsel ilişkiye girmek değildir. çok çeşitlisi vardır.
size göre yatmadığı sürece problem yok yani.
ne diyim bol şanslar size..

ayrıca cinsellik güdüsü sadece erkeklere özgü değildir kadınlarda da vardır aynısından.

ewranur;
maalesef çoğu erkekler bu tarz görsel içeriklere çok meraklılar.
üzücü bir durum tabiki de. ciddi şekilde konuşup tekrarıyla karşılaşmak istemediğinizi söyleyin, sert davranın derim ben.

Son düzenleme:
İçerik nedeniyle” Ah erkekler“bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

Ne denirki

Tepkini koymakla iyi yaptin, bir süre daha konusma bence..lakin bu cözüm degil arkadasim...malesef erkeklerin fitratinda bu var....:teselli:

Cok itici bir davranis ama yinede esinle konusarak cözmeye bak bence, kirildigini üzüldügnü ve güveninin sarsildigni söyle...

Ya adam madem dayanamadin bir gün daha ille o haramlara baktin, bari hic olmazsa yaptigin pisligi temizle, bilgisayardaki gecmisi sil ve yüzüne gözüne bulastirma:mymeka:

konuştum bekleyememek değilmiş merakmış.ayrıca daha öncede girmiş.konuşuyorum malesef çocuk war mecbur dialoğa girilio.ama hiç yakıştıramadım ya.bizde şeytana uybiliriz sanki biz meralk etmiozmu.onlar erkek die herşeyi yapabilirlermi.sinir bozuucu

Bunu yapmayan erkek yoktur herhalde....

Ama bilmen ve yüzüne vurman iyi olmuş canım tepkini bilsin....

Bir daha tekrarlamaz inşallah....

bekara karı boşamak kolay gelir.. bende bekarım belki ondan böyle düşünüyorum. ama bu konuda erkekler fazla baskı yapıldığını düşünüyorum.. yani bir adamı bunları izleyip rahatlaması bana gayet doğal geliyo. yani ben sevgilimin izlediğine adım kadar emin olduğum için söylüyorum. bu konuda bu kadar kafanıza takıp üzmeyin bence kendinizi..yerimseniben

erkekler iste
bu yolla kendilerini tatmin ediyorlar
ve senin ertesi günü gelmen umurunda bile olmuyor
yani o an cani istedi o an yapiyor
bence fazla kirmayin bir birnizi
ama tepki vermen iyi olmus
bidahakine bu tepkini tekrarlayacagini bilir
ve INSALLAH yapmaz

bekar olduğum için bir erkeğin bu tarz sitelere girip kendini tatmin etmesi ne kadar yaralayıcı oluyor tahmin edemiyorum..
şimdilik bunun fazla abartılı bir tepki olduğunu düşünüyorum..
evlenince fikrim değişebilir belkide..

off malesef çok üzüvcü bi durum söz konusu . . . tavrını deiştirme bir süre daha eşine karşı .anlasın hatasını ve seni ne kadar kırdığını . . .erkeklerin arzuları varda bayanların ykmu .bu erkkler neden olaylara birde karşı tarafın açısından bakmıo (

İzlesin...İnsan sadece kendi cinsel hayatını yaşamayabilir.Başkalarının birlikteliklerini merak eder izler.İzleyince dayanamaz malum işi yapar.Kırıldıysanız belli edin tabi ama kendinizi yıpratmaya gerek yok.Bu onlara oldukça normal geldiğinden sizi anlamazlar.Ya hem belki değişik birşeyler öğrenmek için baktı belki de.Ya ben de evlensem bu durumda kalsam ne derim bilmiyorum ki.
Ama yanında değilmişim diye pek önemsemem.Ben evdeyken böyle bişey yapsa kızardım ama uzaktaysamda bişey söylemezdim.:CüvCüv:

konuşmayın konuşmayın sonra da kocamı başka kadının koynundan topladım ne yapmalıyım diye konu açarsınız sonra...kusura bakmayın ama bu sebepten kavga çıkarılmaz..ne olmuş yani girdiyse girdi adamları uzun süre yalnız bırakıp tatil yapıyorsanız tabiki ihtiyaç gidermek zorundalar.erkekler bizim gibi duygusal yönden değil biyolojik yönden ihtiyaç hissederler..dua edin yokluğunuzu fırsat bilip başka kadına gitmemiş...o yüzden ben eşim olmadan tatil yapacağımı hiç sanmıyorum...aldatacak olan da zaten siz yanınızda olsanız da olmasanız da aldatır ama yanında olmamanız ihtimalini yükseltir...bu sebepten küslük çıkarmayın evde...allah dermansız hastalık vermesin bunlar dert edilcek şeyler değil

ya ben evli biri değilim ama açıkcası partnerim ben varken böyle yollara başvurmasını bana saygısızlık olarak nitelendirirdim gibi geliyor...
yani 2 kişi birşeyler yaşıyor neden diğeri başka yollara başvursun?
cinsellik bir güdü dür evet ama sağliklı insanlar güdülerini kontrol edebilirler...

:lepi::lepi:

Bu biyolojik bir ihtiyaç değil mi adam susasa ertesi gün mü içsin yani?abartmışsınız..aldatmadı ki sizi sizin yeriniz tabi ki farklı eşisiniz belki de sizi düşündü o an..canınızı sıkmayın bence..

İyi de kadın eşini bırakıp başka bir şehre gidemeycek mi?şakkıdı
Bırakıp giderseniz izler ya da sizi aldatır,cümleleri hiç mantıklı gelmedi.:1closedeyes:

Kim olursa kirgin olur tabiki,ne denirki simdi????

O seye okadar ihtiyac duyduysa gitsin M....... yapsin tobe,tobe yaaaaa...illaki onlara bakarakmi kendini tatmin etmesi lazim .....igrenclik parayla digil nasil olsa......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…