Acil yardım..

tabiki gidecek ama ben evli insanların keyfi olarak ailelerin yanına gitmelerine karşıyım..sonucu hep üzüntü oluyor çevremdede tecrübeyle sabittir...
yani 15 gün hiçbir erkek dayanamaz ve ben gelmeden önceki gün yapmış diye yazmış arkadaş zaten ilk değildir o gittiğinin ilk haftasındada büyük ihtimalle izleyip yapmıştır...
alışılagelmiş birşey olmadığı için kırgınlık yaşayabileceğini anlıyorum ama uzatmak yersiz...
ayrıca bırakıp giderseniz aldatır dan ziyade aldatma ihtimali artar dedim.çünkü ben aldatacak adam ben öteki tarafa bakarken yanımda bile aldatır inancına sahibim..niyet önemli.ama ihtimalleri de düşürmek bizim elimizde bazen...

ben eşimden 15 gün ayrı kalsam eve gelip hangi sitelere girmiş acaba diye kontrol etmek aklıma gelmezdi..ha tesadüfen görsem girdiği seks sitelerini tepkim sıfır olurdu...ama ben yanındayken böyle bişey yapması rahatsız ederdi tabi..kendini tatmin etmeyen erkekde yoktur ayrıca..kadınların cinsel istekleriyle erkeklerinki çok farklı..onlar cinsel olarak uyarıldıklarında sonuca gitmeleri gerekiyo..gitmezlerse ağrı sızı filan oluyo bünyelerinde..biz öyle değiliz ama..15 gün bekleyebiliriz..kadın yapısı çok farklı..

ben o tarz siteleri izleyen kadınlarında olduğuna inanıyorum..
birbirimizi kandırmayalım lütfen ..
erkekler yapınca tüü kaka biz yapınca normal oluyor..
bu kadar baskı kurmayın erkeklerin üstünde..

birincisi ben şehir dışına dört günlük gittim.bebeğim olduğu için bi günde ardarda seyahat yapamam.ikincisi aileniz uzakta değilse beni anlayamazsınız.benim annem ya da babam hasta olsa ne olacak.ayy eşim bensiz napar die gidemeyecekmiyim.o durumdada yaparsa şerefsizdir zaten.üçüncüsü arzu ettiği için olsaydı affederdim.kendi itiraf etti sadece meraktanmışş.eebugün onu merak edne yarın neleri merak etmez.ben hep onun başında mı duracağım yani..böyle şeyler alışkanlık yapar.insanın içinde olmasın ben komşuda dahi olsam yapar....mazeret kabul etmiorum.... başına gelmeyen bilemezzz fazla emin konuşmayın..

geçmişe bakma sebebimde ben yokkan netten oğlumzu gösteriyordum gece geç saatte açıodu.o saatten sonra bilgisayarını kapadığı ne malum.aklıma geldi acaba nerlere girdi die iyikide bakmışım.bilmeseydim salak gibi bunu tekrar edicekti.hem ki kendide söledi ewet bakardım tekrar die.heralde benim kocam yüzsüz.off çok canım sıkılıo bu konuda.

Son düzenleme:

"yasak" olan şeyler herkesin ilgisini çeker..
eşinize bunu "yasaklarsanız" daha çok bakmak isteyecek..
bu psikolojik birşey..

şimdi siz eşinizin girdiği seks sitelerini gördünüz size daha uygun olucaksa eğer "yakaladınız"..ona sordunuz meraktan baktım,yaptım dedi..şimdi sizden korkar ve birdaha asla girmez o sitelere..yaptığı bu büyük suçu birdaha tekrarlamaz..

a.s.

canım çok canını sıkma ..herşey oluruna varır..
benim eşim de aynı şeyleri yapmıştı,daha da ötesine gitmiş..
evi terk edip boşanmaya kalkmıştım ama...
çocuk olunca olmuyo işte..:çok üzgünüm:
bence ona ii bi ders ver ve hemen affeetme ama çok ta uzatma.ALLAH A sıgın...
Eger ALLAH yolunu bilen birisiyse bi daha yapmayacaktıktır.a.s
Gurbetlik zordur ben bilmem pek ama..
inşallah herşey yoluna girer.
a.s.

Ozamandan beri ilişkiye girmedim giremedim.soğudum galiba eşimden.çok canım sıkılıyo.onu sewmiyorum artık.........

güven kaybetmenin ne demek oldugunu o kadar ii bilirim ki
sen ona karşı güvenini yitirmişsin..
tmm onunla ilişkiye girmemek ii bi ders ona ama çok ta fazla uzatma bu kezde dışarı itersin
Biz kadınların bu şansı napalım ALLAH beterinden saklasın..
sevgi öle çabuk bitmez..sevdiğin için zaten acı çekiyosun
Her şey düzelir..Bak bi evladın varmış..onun için bunları unutmaya çalış ama tabiki temkinlide davran
dediğim gibi ALLAH korkusu varsa bida yapmaz
Benimkinde o bile yoktu ama artık yapmıyor biliyorum,
onu terk edip boşanmak istemem ii ders oldu.
Senin de herşey düzelecek merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…