• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım

hasaaaL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
38
0
86
Ankara
kızlar bn 18 yaşındayım 1 senedir çıkıp sevdiğim bi çocuk var annemle tanıştırdım oda çok seviyo ama babamla nasıl tanıştırcam sert birisi babam ama tanıştırmak istiyorum kaçamak yaşamak istemiyorum artık ne tepki verir bilmiyorum yardım edin :(

öncelıkle hayrlı olsun cnm
bence korkma cnm dürüst olmak cok onemlı aılene demen gerekır merak etme sorun olmaz
en azından yalancı olmayan bı kıza sahıpler
benım babam cok az gülen birisi cok sert dıyebılırım ama yüreği değil haftaya sözum var ve tanıstığım ılk gun babama dedım sımdık saatlerce yolu tepıp annem babam benım ıcın gelec
ek

Valla buna nasıl bir yardım şekli bulunur bilemiyorum,arkadaşların yorumlarına göre değerlendirirsin canım
Bence aşkın için göze alıcaksın bazı şeyleri sonuçta babada 1 kızar 2 kızar alışır

Tek tavsiyem: birlikte oldugun kisiden eminsen tanistir...ki diyceksinki simdi: "emin olmasam neden tanistirmak istiyeyimki?!"...iste bu yaslarda insanlar hep emin olduklarini zannederler genelde...
Birlikteligin henüz cok uzun bir süredir degil...cok cok iyi düsün...
Eger baban bu konularda daha rahat bir erkek olsaydi, yorumum farkli olabilirdi...

Back
X