• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım

fazlamı büyütüyorum sizce cidden gitmek istiyorum ama soğuk davrandıkları için gidemiyorum diyorum ya dünden beri ağlıyorum gitmek istemezmiyim hiç

evet fazla abartıyorsunuz. siz kendiniz demediniz mi 12 saatlik yoldan geldiler diye.
e geldiler yerleştiler, duşlarını aldılar, evi temizlediler falan filan ve iyice yorgunluk çöktü. sabah belki de daha uykuları açılmamıştı o yüzden öyle dediler.

ya da bir şeye canı sıkıldı ve sizin nazınızı çekemedi olamaz mı?

Ya hani gidiyodun yinemi vazgeçtin annenden bahsediyosunya sen bi görevini yap bakalım bi git sonra duruma göre karar verirsin içine sinmezse döner gelirsin evine ne kaybedersinki insan annesine karşı nasıl gurur yaparki

sonuçta o kadar yol gelmişler bence önceden gidip evi çekip çevirip yiyecek bişeyler ayarlamanız gerekiyordu, bence ona kızmışlardır

Ya hani gidiyodun yinemi vazgeçtin annenden bahsediyosunya sen bi görevini yap bakalım bi git sonra duruma göre karar verirsin içine sinmezse döner gelirsin evine ne kaybedersinki insan annesine karşı nasıl gurur yaparki

bilmiyorum :(((hep ben insanları idare ediyorum bıktım.tek annem olsa tamam ama onlarda var hemde onun evi sonuçta.bu arada evi temizleseydin yemek yapsaydın diyen arkadaşlarım var ev boş değildi büyük ablam burdaydı börek çörek tatlı herşeyleri yapıldı hatta bende evde yaptım bişiyler giderken götürmek için ama olmadı ...döktüm gitti....büyük ablam bile hergün arardı hala ses yok istemiyorlar demekki

ben sizin yerinizde olsam güzel bir sofra hazırlarım ablamları çaığırırdım.güzelce ağırlardım hasret giderirdik.dinlendikten sonra evlerine yolcu ederdim. siz bunların hiç birini yapmamışsınız birde kalkmış bana ''geliyosan gel'' dediler ''seni özledik gel'' demediler diyosunuz.

bence ablanız size kırılmıştır.

Son düzenleme:
evet fazla abartıyorsunuz. siz kendiniz demediniz mi 12 saatlik yoldan geldiler diye.
e geldiler yerleştiler, duşlarını aldılar, evi temizlediler falan filan ve iyice yorgunluk çöktü. sabah belki de daha uykuları açılmamıştı o yüzden öyle dediler.

ya da bir şeye canı sıkıldı ve sizin nazınızı çekemedi olamaz mı?

evde herşey hazırdı yorulacak bişiy yok ama evet belki naz yapıyormuş gibi oldum ama öyle değildi .o oğluna düşkündür bebeğin sesinden rahatsız olursa geri dönemezdim burası 35 derece çünkü onu sordum oda tersledi görmek istese arardı demekki istemiyor

yorumlarınızı şaşkınlıkla okuyorum. ne kadar alıngansınız. 12 saat yol çekmiş insanlar sizi nie arasın.geldiklerini biliyosunuz ayrıca kahvaltı hazır bile demişler. ki bence o kahvaltı sizde yenmeliydi yada siz kahvaltıyı hazırlamalıydınız.

ben olsam davet bile beklemezdim.şimdi ordaydım.bunun gururla ne ilgisi var.şaka gibi.

Canım onlar dediğin insanlar senin ablaların demi eminsin yani:))))bende ablalarımda tartışırım hatta bi tanesi işi düşmeden aramaz bile beni ama ben yinede onsuz yapamamya çünkü insanın enkötü günlerinde yanında ailesi olur
benim anladığım kadarıyla onlarda senden bişeyler bekliyorlarki bence sen yapmalısın sonuçta annenler misafir

onlar seni aramıyorsa sen ara ne farkederki

büyütüyosun..
annen,kardeşin onlar davet beklemen kelimelerinden anlamlar çıkarmaya çalışman çok ilginç...
git ziyaretlerine yorgunlukla söylenmiştir...

yorumlarınızı şaşkınlıkla okuyorum. ne kadar alıngansınız. 12 saat yol çekmiş insanlar sizi nie arasın.geldiklerini biliyosunuz ayrıca kahvaltı hazır bile demişler. ki bence o kahvaltı sizde yenmeliydi yada siz kahvaltıyı hazırlamalıydınız.

ben olsam davet bile beklemezdim.şimdi ordaydım.bunun gururla ne ilgisi var.şaka gibi.

ben sizin yerinizde olsam güzel bir sofra hazırlarım ablamları çaığırırdım.güzelce ağırlardım hasret giderirdik.dinlendikten sonra evlerine yolcu ederdim. siz bunların hiç birini yapmamışsınız birde kalkmış bana ''geliyosan gel'' dediler ''seni özledik gel'' demediler diyosunuz.

bence ablanız size kırılmıştır.

bakın arkadaşa kesinlikle katılıyorum. en basitinden abimler 4 günlüğüne 4-5 saatlik bir yere gittiler. geldikleri gün yemek hazırladık hadi gelin diye çağırdık. ki onlar da her gün aradılar oğlumu sordular çok özlediler. bende evde yemek yaptım hep beraber yedik.
evet aslında ya dün akşam yemeği ya da bu sabah kahvaltı sizde yapılmalıydı. duruma göre ayarlanmalıydı.

beni haksız bulan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum.şimdi giyinip çıkıyorum :)))bebeğimide alıp gidicem ne olursa olsun ne yapayım gurursuz biriyim sanırım ama annem orada gitmek en doğrusu hepiniz mükemmel insanlarsınız tek tek teşekkür ederim

beni haksız bulan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum.şimdi giyinip çıkıyorum :)))bebeğimide alıp gidicem ne olursa olsun ne yapayım gurursuz biriyim sanırım ama annem orada gitmek en doğrusu hepiniz mükemmel insanlarsınız tek tek teşekkür ederim

sonunda doğru karar:))

muğlada mısın sen? neresinde oturuyorsun? bende muğlalıyım da merak ettim

ne kadar alınganmışsınız siz:53::53:
tabiki gitmeniz gerekir, hadi hiçbirşey yapmadınız diyelim en azından bir hoşgeldinize gitmelisiniz.
Hoşgeldine davet gerekmez.

oz anne niz ablaniz onlar , gelmemenizi istememezlik yapmazlar , gitmekle iyi yapmi$siniz

bana uvey anne denen zat gelirsen gel dedi babamin evinden için, ben napayim :)

bide e$ine anlatm bu tur $eyleri

bu olayın gurusuzlukla ilgisi yok.nazlısınız anlaşılan:)nazla ilgisi var:) hatta gittiğinizde onlar size sitem edebilir hazırlıklı olun:)

arkadaşlar gittim annemle konuştum ama ablamla selamlaşmadım oda bişiy demedi baktım annem üzülüyor mecburen laf attım akşama doğru eşimde geldi ...adet yerini buldu ben ağladığımla kaldım...kaprisliyim diye kızmayın tamammıı:)))sadece soğuk davrandılar bundan eminim olan oldu .hepinize sonsuz teşekkürler

Back
X