çok kötü bişiy bumerhaba bayanalar ben 25 yaşındayım 6 aylık evliyim. eşimle 5 yıllık sevgili geçmişimizden sonra 6 ay önce evlendik severek. ilk 2 ay cok güzeldi ama eşimcok alkol alıyor ve alkol aldıktan sonra hiç laf geçiremiyorum eğer iyi davranırsam içtiğine bişey söylemezsem karşımda sırık sıklam aşık bir adam ama yok ters tepki verirsem yinemi içtin şöle böle diye kavga edersem eger tamamen farklı ve bağırıp çağıran bir insana dönüşüyor. en son dün akşam yine içmiş ve yine tartıştık sonra ağlamaya başladı ben içmek istemiyorum ben böle değilim gibilerinden. imedi zamanlarda cok iyiyiz cok mutluyuz bizi maddi yöndende etkilediği için tartışmalar coğaldı artık oda tartışmalardan bıkmış ama kendimi tutamıyorum içti zaman sinirleniyorum 1 gecede 1 aylık gecinme paramızı yedi zamanlar oldu kafayı yemek üzereyim ne yapmam lazım lütfwen fikir verin bana
çok kötü bişiy buparayı nerede yedi ?
5 yıl sevgililik boyunca tanıyamadınız mı hiç? Alkol sorunu yeni değildir. Daha önce de vardır.
annem babama sesini çıkartmadgı için yıllarca alkol kahrını çekti... bence pes etme ve sen bıkmadan konuşmaya çalış tek çözüm bu
canım eşin baya bi alkol sever. ve bunun önceside vardı muhakkak. düzelir mi düzelmez mi bilemem ama senin rızkını içkiye yatıran adamdan hayır gelmez. bence kendini kurtarmalısın. içki herşeyin başı. Allah korusun daha kötü şeyler yaşamayacağının bir garantisi de yok. bi de çocuk falan olur. hiç sıyrılamazsın. Allah yardımcın olsun.dışarlarıda arabada içiyor
Kendisi de bırakmak istiyorsa bir uzmana gidin en iyisi. Alkole vereceği parayı oraya versin.önceden o kadar değildi seviliyken biyerlere giderdik beraber 1 2 bardak falan herkezin yaptıgı gibi
Sesini çıkartmazsan çok değil 2 seneye ben ne Yaptım dersin! Hoş sesini çıkarttığında da yakında dayakta atar! Iki ucu ..... Değnek!
Alkol Şiddeti tetikler. Zaten sakın izin vermeyok hiç vurmadı bana ama ilerisinde ne olur bilinmez tabi
merhaba bayanalar ben 25 yaşındayım 6 aylık evliyim. eşimle 5 yıllık sevgili geçmişimizden sonra 6 ay önce evlendik severek. ilk 2 ay cok güzeldi ama eşimcok alkol alıyor ve alkol aldıktan sonra hiç laf geçiremiyorum eğer iyi davranırsam içtiğine bişey söylemezsem karşımda sırık sıklam aşık bir adam ama yok ters tepki verirsem yinemi içtin şöle böle diye kavga edersem eger tamamen farklı ve bağırıp çağıran bir insana dönüşüyor. en son dün akşam yine içmiş ve yine tartıştık sonra ağlamaya başladı ben içmek istemiyorum ben böle değilim gibilerinden. imedi zamanlarda cok iyiyiz cok mutluyuz bizi maddi yöndende etkilediği için tartışmalar coğaldı artık oda tartışmalardan bıkmış ama kendimi tutamıyorum içti zaman sinirleniyorum 1 gecede 1 aylık gecinme paramızı yedi zamanlar oldu kafayı yemek üzereyim ne yapmam lazım lütfwen fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?