acil yardım

rumuz89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
10
0
1
35
merhaba bayanalar ben 25 yaşındayım 6 aylık evliyim. eşimle 5 yıllık sevgili geçmişimizden sonra 6 ay önce evlendik severek. ilk 2 ay cok güzeldi ama eşimcok alkol alıyor ve alkol aldıktan sonra hiç laf geçiremiyorum eğer iyi davranırsam içtiğine bişey söylemezsem karşımda sırık sıklam aşık bir adam ama yok ters tepki verirsem yinemi içtin şöle böle diye kavga edersem eger tamamen farklı ve bağırıp çağıran bir insana dönüşüyor. en son dün akşam yine içmiş ve yine tartıştık sonra ağlamaya başladı ben içmek istemiyorum ben böle değilim gibilerinden. imedi zamanlarda cok iyiyiz cok mutluyuz bizi maddi yöndende etkilediği için tartışmalar coğaldı artık oda tartışmalardan bıkmış ama kendimi tutamıyorum içti zaman sinirleniyorum 1 gecede 1 aylık gecinme paramızı yedi zamanlar oldu kafayı yemek üzereyim ne yapmam lazım lütfwen fikir verin bana

çok kötü bişiy bu parayı nerede yedi ?

Sesini çıkartmazsan çok değil 2 seneye ben ne Yaptım dersin! Hoş sesini çıkarttığında da yakında dayakta atar! Iki ucu ..... Değnek!

5 yıl boyunca bu huyundan haberdar değil miydiniz?

haberdarsanız bu alkolikle neden evlendiniz?

annem babama sesini çıkartmadgı için yıllarca alkol kahrını çekti... bence pes etme ve sen bıkmadan konuşmaya çalış tek çözüm bu

Böyle alkol bağımlısı adam ancak tedaviyle düzelir başka birşeyle değil adınıza çok üzüldüm sakın çocuk falsn yapmaya kalkmayın.

Bunu kolay kolay kimseye söylemem ama muhtemelen eşiniz alkolik. Teşhis ve tedavi için en yakınınızdaki ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gidebilirsiniz. Tabi ikna edebilirseniz.

annem babama sesini çıkartmadgı için yıllarca alkol kahrını çekti... bence pes etme ve sen bıkmadan konuşmaya çalış tek çözüm bu

kendide istemiyor beni engelle durdur diyor mesela ama alkol aldıktan sonra engelelmek mümkün değil az uzda değil 10 tane kutu bira içebiliyor mesela daha versen içicek

sesiz kalmayın siz sustukça daha çok içicektir. bırakması için yardımcı olun doktora götürebilirsiniz gerçekten çok zor bi durum sizi çok iyi anlıyorum ama zıt gitmeden bıraktırın Allah yardımcınız olsun

dışarlarıda arabada içiyor
canım eşin baya bi alkol sever. ve bunun önceside vardı muhakkak. düzelir mi düzelmez mi bilemem ama senin rızkını içkiye yatıran adamdan hayır gelmez. bence kendini kurtarmalısın. içki herşeyin başı. Allah korusun daha kötü şeyler yaşamayacağının bir garantisi de yok. bi de çocuk falan olur. hiç sıyrılamazsın. Allah yardımcın olsun.

Evli olmasaydınız kaçarak uzaklaşın derdim.Alkolizm ciddi tedavi ve sabır gerektiren bir bağımlılık.
Madem evlendiniz eşinizin yanında olup ona destek olmalısınız.
Çocuk azarlar gibi onu bu illetten kurtaramayacağınızı zaten siz de anlamışsınız hatta tartışmak herşeyi daha kötü yapıyor görüyorsunuz.
Bence yapmanız gereken asla pes etmeden onu alkol bataklığından kurtarmak olmalı ki bu mümkün.
Ama nasıl davranmanız gerektiği konusunda önce siz bilgilenmeli ve hemen sonuç beklememelisiniz belki yıllar alacak inşallah öyle olmaz ama bunu göze almalısınız.
Allah yardımcınız olsun.

Kızıp bağırmakla olmuyor malesef. Tedavi olması gerekli. Ramazanda falan içer mi merak ettim. Benim kuzenimde böyle her gün zil zurna olurdu ama ramazanda ağzına koymazdı. Eğer öyleyse alkolik değildir. 1 ay içmeden durabilir sonuçta.

alkollüyken yüklenmeyin..
ama ayıkken tatlı bir dille ikna etmeye çalışın gerekirse terapi görsün..
ama tatlılıkla halledin, başka sıkıntısı yoksa aşılmayacak bi durum değil..
Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…