Acil yardim

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
Kizlar 5 ay icinde saglikli kilo vermem gerekiyor, son zamalarda cok kilo aldim, masabasinda hic hareket etmeden calisiyorum, cok yogun sekilde calisiyorum haziran ayinda onemli bir etkinligimiz olacak benim o zamana kadar yaklasik 10 kilo vermem gerekiyor, boyum 165 kilom 75, 3 ayda 5 kilo aldim. Bana acil oneriler verir misiniz? Ne yapabilirim 10 kiloyu, aslinda yaklasik 20 kilo fazlam var ama o kadar veremeyecegimi dusunuyorum bu kadar surede. Nasil diyetler uygulamaliyim? Nasil egzersizler yapmaliyim? Bu arada plates yapiyor bir arkadasim sizce kilo vermede iyi etki eder mi? Bilemiyorum, onerilerinizi bekliyorum bayanlar

ben 4 ayda 20 kg vermiştim 2 buçuk sene önce...

her sabah 1 tatlı kaşığı soğuk sıkma çörek otu yağı(şekeri dengeliyor fazla açlık hissetmiyorsun)
gün aşırı eve eliptik bisiklet almıştık onda çalışıyordum yarım saat 45 dk bacaklarıma streç film sarıp...
bir de 2 hafta patates diyeti 2 hafta ara şeklinde 3 kere o diyeti uyguladım...

meraba canm sadece platesle yapamazsın bunu dyet yapman lazım hazirana kadar vaktin var çok rahat verirsin eve bisiklet koşu bandı alabilirsin alamazsan hergün yürüyüş yediklerini dengeleyerek verirsin canm yada bi uzmandan yardım alabilirsin

Canım elinden hicbir sey gelmese bile aksam altı en gec de yediden sonra asla bir sey yeme bol bol su ic yeşil cay ic aksam da cok hafif ye asla makarna pilav ekmek yeme aksam yemeginde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…