Uzaklik sevgiyi guclendirir. Tabiki varsa. Bu sizin icin iyi bir sinav olacak bence.Merhaba kızlar ben 4 yıllık evliyim ,ev hanımıyım eskiden yazarlık vs çalışıyordum ama esim izinvermedigi için çalışmadım.sonra ailesi kendisiyle büyük sıkıntılar oldu.bana karşı çok kırıcı olmaya başladı su an biraz iyi olduk ama toparlamadık... bana is teklifi geldi. Eşimde izin verdi ama tek düşündüğüm yuvam. Sizce onunla iyi değilken işe gitmem nasıl olur. Kızım 2.5 yaşında henüz tam konusamiyo,onuda kreşe göndermem geremiyormuş. Benim ve kızım için iyi olacak kafaya takmam düşünüp uzülmem herşeye.ama karar veremiyorum aramız daha soğursa ne yaparım?
Teklif edilen iş nedir?Merhaba kızlar ben 4 yıllık evliyim ,ev hanımıyım eskiden yazarlık vs çalışıyordum ama esim izinvermedigi için çalışmadım.sonra ailesi kendisiyle büyük sıkıntılar oldu.bana karşı çok kırıcı olmaya başladı su an biraz iyi olduk ama toparlamadık... bana is teklifi geldi. Eşimde izin verdi ama tek düşündüğüm yuvam. Sizce onunla iyi değilken işe gitmem nasıl olur. Kızım 2.5 yaşında henüz tam konusamiyo,onuda kreşe göndermem geremiyormuş. Benim ve kızım için iyi olacak kafaya takmam düşünüp uzülmem herşeye.ama karar veremiyorum aramız daha soğursa ne yaparım?
canım ilahiyat i bitiremedim 15 yıl önce lise diplomasını getirttim o yüzden sıkıntı var ana ben eğitimci yazarm. 4 yildir çalışmıyordum.esim çok kıskanç çünkü,borca girdik ondan izin verdi belkide. Kadrolu girebilirsem bilgi kültür evi yahut sosyal hizmetler,bugün kayıt yaptım görüşeceğiz pazertesi.kadro boşluğu varmış.inşaallah hayırlısı ise olur.bu işe çok ihtiyacım var anlatsam bitmez.4 yıldır ozguvenimi mahvetti eşim ve ailesi .esim beni çok seviyor ama sıkıntı çok fazla en çok ailesi. Ayaklarımın üzerinde durmalıyım zira çocuklarımdan bile ayırdılar maddiyata ihtiyacım var eşim dr.ama ailesi yüzünden o da destek olmuyo artik..Teklif edilen iş nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?