- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
- Konu Sahibi beyzat2014
Neden mobilya almaya benmle değilde görümcemle gitmiş demiş konu sahibi.bencede haklı kendi evinin eşyasını kendisi seçmek ister insan 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo bu kötü ama sonuçta adamda hediye almış yani demekki görünce zevkli diye ona sormuş ama ben dert etmezdimBence doğru anladık:) Ama sanırım gorumcesinden ciddi anlamda nefret ediyor.Eşinin koltukları onunla seçmiş olmasına tahammül edemiyor gibi geldi bana.
Mobılyalarım ıstedıgım gıbı yapılmadıgı ıcın ıçime sıne sıne kullanmıyorum fakat ben bunları uzun sure kullanacagımı daha sonra belki bı bes yıl sonra degıstıeecegımı soylemıstım vaktı zamanındaAnladığım yerler.
Eşi görümsesinin olduğu şehirde iş sebebiyle bulunuyormuş.
Konu sahibi Görümcesiyle eşinin fotolarını görmüş mobilya bakarken (eşinim telinde)
Şimdi eşi mobilya fotolarını atmış bitmiş hallerini konu sahibi memnun değil bu durumdan
Hem mobilyalarını beğenmiyorsun hem de yeni istemiyorsun adam süpriz yapmış işte daha ne istiyorsun
Evet kesınlıkle sevmıyorum kendısını.Bence doğru anladık:) Ama sanırım gorumcesinden ciddi anlamda nefret ediyor.Eşinin koltukları onunla seçmiş olmasına tahammül edemiyor gibi geldi bana.
Eşimin ailesinin basından berı beni kabul etmeme gıbı bir sorunlaro var. Ben yokmusum gıbı davranıyorlar. Bu olay da artık "yeter" dedirtecek bana. Yenisi gelsin dıyenler olmuş. Aldıkları takım tek kelimeyle berbat. Suank salon takımım mobılya ve el işi. Aldıkları çekyat tarzı. CekyT tarzın guzellerı de olur. Ama bu berbat. Gerco mesele mobılyanın guzel olup olmaması degıl. Kullanacak olan benim ama esya naklıyeye verılınce haberım oluyorNeden mobilya almaya benmle değilde görümcemle gitmiş demiş konu sahibi.bencede haklı kendi evinin eşyasını kendisi seçmek ister insan![]()
Çok kotu arkadasımCok mu kotu? Hic begenmedinjz mi? Resmi paylassaniza. Su an kullandiklarinizdan kotu degildir di mi?
Adam belki 14 subat suprizi yapacak; bir de kadin daha iyi anlar diye kardesine sormus olabilir. Bile bile size cirkin mobilya aldiracak kadar art niyetli mi gorumceniz?
Gorumvem benı butun aileyle kotu yapan bıri. Ayrıca eşim gorumcemle konusmadıgımı ve onun herseye burnunu sokan bırı olmasından rahatsız oldugumu cok ıyı bıluor. Ne olursa olsun. Suprıx yapscsksa bı cıcek alsın. Oyle degıl mı?Cok mu kotu? Hic begenmedinjz mi? Resmi paylassaniza. Su an kullandiklarinizdan kotu degildir di mi?
Adam belki 14 subat suprizi yapacak; bir de kadin daha iyi anlar diye kardesine sormus olabilir. Bile bile size cirkin mobilya aldiracak kadar art niyetli mi gorumceniz?
Begenmediysen mobilyalar eve gelmeden konus derim. Yoksa daha buyur sorun. Direk ara, bu ne canim, ablana mi aldiniz diye konuya gir.Çok kotu arkadasım
Mobılya col cırkın canım yaOoo bu kötü ama sonuçta adamda hediye almış yani demekki görünce zevkli diye ona sormuş ama ben dert etmezdim
Bende sevmem hiç görümcemi lakin o mobilyalar bana alındıysa mis gibi de kullanırım
TamamBegenmediysen mobilyalar eve gelmeden konus derim. Yoksa daha buyur sorun. Direk ara, bu ne canim, ablana mi aldiniz diye konuya gir.
Yaptırılmıs canım. Oyle anladım. Bugun ayrılıyoruz desek , zil takıp oynar. Oyle hin biri kş. Gercekten mobılya guzel olsaydı,, tartısma olmasın dıye alır bı ıkı sene kullanırdım ama cıdden rengı modeli, herseyıyle berbat. O da bılıyordu begenmeyecegımı ve sımdı basta eşime, butun aıleye " ah bu kadın kardesımın ömrünğ tüketıyor" dııyecek. Yani ben cadı olmus olucamaldiysa geri evrilir ucunda ölüm yokya
kaba olamdn anlatirsan yani kavga çikmadan belki esin seni hakli bulur onu verip baska seçersiniz olmazmi
yaptirdiysa almazlar ama tabi o kotu
esinle arani bomamaya çalis gorumce kisisini sevindirme
ozellikle mi resim çekdindiki senin gprumce sen sinir ol diye
Yani kadında kötü birşey yapmamış sonuçta.Ne eşyası ne gerek var falan diye de doldurabilirdi adamı.Ne güzel hediye iste al kullan değil miOoo bu kötü ama sonuçta adamda hediye almış yani demekki görünce zevkli diye ona sormuş ama ben dert etmezdim
Bende sevmem hiç görümcemi lakin o mobilyalar bana alındıysa mis gibi de kullanırım
Kotu kalplımıyım yanı. Cok agır seyler yasadım ben . Evimde huurum kalmadı o kadın yuzunden. Yıne aynı olucakYani kadında kötü birşey yapmamış sonuçta.Ne eşyası ne gerek var falan diye de doldurabilirdi adamı.Ne güzel hediye iste al kullan değil mi