• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım!

Kotu kalplımıyım yanı. Cok agır seyler yasadım ben . Evimde huurum kalmadı o kadın yuzunden. Yıne aynı olucak
Hayır yahu niye kotu kalpli olasın.Ben evli değilim kaynana görümce sorunlarına aklım ermez yani.Ama aklımın erdiği birşey var.O da kadınlarin afrasinin tafrasinin tribinin gerçekten bazen çok can sıktığı.Neler yasadiniz bilemem.Ama kadın madem ki aranizi bozma derdinde buna izin vermeyeceksin.Adamı tersleme bağırma çağırma triplere girme.Doğru ya da yanlış ama iyi niyetle birşey yapmış gönlünü kırma.Tamam herkes güzelini istediği gibi olanı ister. Ama gerçekten iki parca eşya yüzünden huzursuzluğa kalp kırmaya gerek yok.

Kotu kalplımıyım yanı. Cok agır seyler yasadım ben . Evimde huurum kalmadı o kadın yuzunden. Yıne aynı olucak
Sanmıyorum, dediğin gibi biriyse o ne eşyası ne gerek var demez. Aksine çirkin senin kabul etmeyeceği bir şeyi yaptırtır ki sizin evde sorun olsun.

GÖRÜMCENİZ KENDİ EVİNE SİZİN MOBİLYALARIN AYNINI MI YAPTIRMIŞ
Buna çok güldüm belirteyim:KK70:

Konuya gelince. Eğer gerçekten görümceyle gidip baktıysa kocan şu şekilde düşünmüş olabilir, araları düzelir diyerek. Ona özellikle telefon edip bana yardım et seninde katkın olsun aranızda ki buzlarda erir belki hem demiş olabilir.

Ekstradan koltuk ne kadar kötü bilmiyorum, görümcem 50 yaşında demişsin annem ile arasında 10 yaş var yani onun zevki senin yaşını bilmiyorum ama sana hitap etmeyebilir. Bir de anlattığın gibi aile de bile gün yüzüne çıkmış çekişmeli sorunlarınız varsa, eski kafasıyla birlikte ekstrem olarak sana sırf uyuzluk olsun diye kötu mobilya seçmiştir bence.

Çok mu uzun yazdım ne .

Konuya gelince. Eğer gerçekten görümceyle gidip baktıysa kocan şu şekilde düşünmüş olabilir, araları düzelir diyerek. Ona özellikle telefon edip bana yardım et seninde katkın olsun aranızda ki buzlarda erir belki hem demiş olabilir.

Ekstradan koltuk ne kadar kötü bilmiyorum, görümcem 50 yaşında demişsin annem ile arasında 10 yaş var yani onun zevki senin yaşını bilmiyorum ama sana hitap etmeyebilir. Bir de anlattığın gibi aile de bile gün yüzüne çıkmış çekişmeli sorunlarınız varsa, eski kafasıyla birlikte ekstrem olarak sana sırf uyuzluk olsun diye kötu mobilya seçmiştir bence.

Çok mu uzun yazdım ne .
Konustum eşimle. Bunu bana fotolar gondermıssın, ofıs ıcın mı aldın. Oyleyse guzel olmamıs dedim, yok dedi. Bunları alıcaklar onları bırakıcaklar dedi. Şaka mı dedim. Hayır yaptırdım dedi. Ben bu agır takımı verıp onu bu odaya sokanam dedım. Bı ıkı yıl da onu kullan dedi. Ya takım cok kotu nasıl kullanayım dedım. Bensız nıyr alıyorsun dedım. Sen nasıl gelıcektın x şehre dedı. Mecburmuyuz ordan almaya, buradan alırdık dedim. Ya saçmalama , adamlara soyledım kumasını herseyını ben sectım dedim dedi. Sacmalayan ben degılım dedım. Ikı aylık meseleyı , iş bittikten sonra bana soylıyorsun dedım. Suprızse bi çiçek alabilirdin dedim. ( evlendıgımızden berı bir tek hedıyesını gırmedıgım için, suprız yapma amacında oldugunu hıc sanmıyorum. Nıye bıyle bısey yaptın askım ya dedim. Bilmiyorum dedi. Yok , bunları vermem onları almam bılesın ddım. Sustu.

Çok mu uzun yazdım ne .
Kucağımda bebekle anca o kadar anlayabilmişim:)

İyi niyet ama düşüncesiz davranış..
Zaten ilk alındığınızda istediğiniz gibi olmamış yenisi geliyo yine istediğiniz değil tepki normal..
Ama şimdi bunun için kavga ederseniz de aranız çokçok zaten problemliymiş bozulur. :bicak:
Beğenmediğinizi söyleyin değişim falan olur belki geç olmadan konuşmalı..

Hediye olarak corap verilmesine bile karsiyim ki boyle mecburen senelerce kullanilacak seyler hic hic surpriz olmamali. Esinin de gorumcenin de bunu akil edenemesi ilginc olmus. Ama mobilyalar daha gelmeden olaya el koydugun iyi olmus. Bacisina hediye eder artik.

Benim eşimde ilk zamanlar evin eşyasını kendi başına alıp,adınada sürpriz diyordu:))
İlk zamanlar gözlerimden kalp çıkardı mutluluktan beğenmesemde .adam sürpriz yapmış borumu..
Meseleyi sonra anladım böyle daha uygun fiyatlı aldığını. Beni götürse o marka senin,bu reklam benim iflahını sökeceğimi biliyo adam,gider kendi bildiği tanıdığı yerden alırdı,senetlede yavaaş yavaş öderdi

Hediye olarak corap verilmesine bile karsiyim ki boyle mecburen senelerce kullanilacak seyler hic hic surpriz olmamali. Esinin de gorumcenin de bunu akil edenemesi ilginc olmus. Ama mobilyalar daha gelmeden olaya el koydugun iyi olmus. Bacisina hediye eder artik.
Sabah cıkarken adamlar gelıcek evde ol dedı ve asanslre bındı. Aradım telefonla. Istemıykrum o monılyaları dedım. (Mobılya bile denmez) bagırdı . Senib begendıgıne ıkı yıl oturduk, simdi de benimkine oturalım ne olcak dedi. Ben değil biz begenmıstık bu mobılyaları dedım. Asla dinlemıykr ve tabı ki gorumceden hic bahsetmıyor. Begenen gorumcem ama kendisi begenmks gıbı soylıyor. Naklıye gelmıs bı saate evdeymıs. Aklımı oynatucam. Özel yaptırmıs. Gerı almazlar Zaten ve Zorbalıkla eve esyayı koydurtucak. Lanet olsun boylr hayat arkadasına

Benim eşimde ilk zamanlar evin eşyasını kendi başına alıp,adınada sürpriz diyordu:))
İlk zamanlar gözlerimden kalp çıkardı mutluluktan beğenmesemde .adam sürpriz yapmış borumu..
Meseleyi sonra anladım böyle daha uygun fiyatlı aldığını. Beni götürse o marka senin,bu reklam benim iflahını sökeceğimi biliyo adam,gider kendi bildiği tanıdığı yerden alırdı,senetlede yavaaş yavaş öderdi
Maddi mesele olsa yıne anlarım ınan. Bizim mesele cok baska. Resmen benı takmıyor, benı onemsemıuor ve aılesıne de bunu boyle gosterıyor. Cok yoruldum. Ahhh evladım sagolaun ama bu adamı baba yapmayacaktım

Arkadaşım hiç üzülmene değmez iki üç yıl kullanıp en güzelini yaptır bence.Eşya dediğin nedir ki.Görümcenizin yanında da eşim gitmiş bana sürpriz yapmak için seçmiş almış sağolsun ancak hiç beğenmedim onu kırmamak için kullanıyorum ilk fırsatta değiştiricem de.

ben sana hak verdim arkadaşım. biz eşimle nişanlıyken eşyalarımızı almaya başladık. inan çay kaşığını bile eşime göstererek aldım. ikimiz kullanacağız ikimizin zevki olsun dedim.
gelgelelim geçtiğimiz günlerde eve stor almış hiç beğenmedim kullanmadım. depoya koyduk duruyor. baktıkça sinirleneceğime kullanmam daha iyi. siyah beyaz dantelli falan yatak odasına İstanbul desenli kırmızılı stor almış :D artık oğluma oda yaparsam kullanırım diye düşünüyorum. sanırım ben olsam o mobilyayı eve koydurmazdım. çıkar giderdim. çok istiyorsa kendi gelip beklesin nakliyeyi.

Görümcenizin adresini verin, ona götürsünler mobilyaları
Sabah sabah sinirlendim.

Benim ninem zamanında erkekler alırdı evin herşeyini, kadına da kabullenip susmak düşerdi.
Sene olmuş 2017, hala aynı sistem devam eder mi yuhhhh

Anladığım kadarıyla mobılyalrınızı degıstırmek istiyormuşsunuz ama esınız size sormadan görümcenızle karar vermıs almıs buna kızmışsınız ama eğer böyleyse adam sıze resmî gonderdıgnde begenmedıgınızı söyleseydınız şimdi siz bısey demeyınce beğendıgınızı düşünmüştür oda

mobilyaları merak eden bir tek ben miyim?

eski ve yeni diye resim atsana buraya belki de güzeldir biz beğeniriz seni de ikna ederiz :)

ama görümcene sinir oldum kocana daha da sinir oldum.

Ben sen olsaydım
nakliyeciler gelse bile kapıyı açmazdım.
Ama bunu herşeyi göze alarak yapardım.
Çıldırsa da, patlasa da, öfkeden deliye de dönse
Mobilyaları içeri soktuğu an çıkardım o evden.

Senin imkanlarını bilmediğim için
Böyle yap diyemiyorum ama benim içinde sıkıntı yok
başımın çaresine bakarım diyebiliyorsan
geri adım atma.

Back
X