Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok allah korusun girmem bidaha ama 1 kerden bisey olur mu sizce ?Girme bir daha.
Hamileliğin ilk 3 ayında zararlıymış...vücut ısısı çok yükseldiğinden bebekte sakatlığa yol açabilirmiş. Bide bir hormon gebelikte yüksek olduğunda fazla ısı sizin cilt renginizde bozulma yaparmış.Ay yok allah korusun girmem bidaha ama 1 kerden bisey olur mu sizce ?
Olmaz hamile değilsin ne de olsa.Ay yok allah korusun girmem bidaha ama 1 kerden bisey olur mu sizce ?
Evet henüz degilim teşekkür ederim öneriniz icinHamileliğin ilk 3 ayında zararlıymış...vücut ısısı çok yükseldiğinden bebekte sakatlığa yol açabilirmiş. Bide bir hormon gebelikte yüksek olduğunda fazla ısı sizin cilt renginizde bozulma yaparmış.
Siz hamile değilsiniz sanırım.
Birdaha girmeyin.
Ozaman sıkıntı olmaz.. Gönlünüze göre olsun..Evet henüz degilim teşekkür ederim öneriniz icin
Hamile kalmak isteyen değil hamile olan da zararlı. Kalmak isteyen derken. Siz hamilelik düşündüğünüz için girdiğiniz gün hamile olup bunu bilmeme olasılığınız var riske atmış olursunuz bu yüzdenMerhaba kizlar ben iki yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptim şuan folik asit kullaniyorum 2.düşükten 10 ay gecti ve hala hamile degilim ve dün solaryuma girdim bugün ögrendim ki solaryum hamile kalmak isteyenler icin zararliymis bilginiz varmi bu konuda lütfen yardimci olun .
Yok hamile olasiligim yok adet donemim yeni gectiHamile kalmak isteyen değil hamile olan da zararlı. Kalmak isteyen derken. Siz hamilelik düşündüğünüz için girdiğiniz gün hamile olup bunu bilmeme olasılığınız var riske atmış olursunuz bu yüzden
evet yaptirdim bi sorun çıkmadı sadece kansizlik demir eksikligi ve vitaminsizlik var bende sanirim bu sebebten bebegim gelismiyodu büyüme olmuyoduCanım ben şöyle düşünüyorum.yapay olan herşey vücut için zararlı.bebek olsada olmasada girmesen daha iyi olur bence.birde konun dışında ama iki düşük sorası genetik testlerini yaptırdın mı?
Anladım canım geçmiş olsun Rabbim tez zamanda selamete erdirsinevet yaptirdim bi sorun çıkmadı sadece kansizlik demir eksikligi ve vitaminsizlik var bende sanirim bu sebebten bebegim gelismiyodu büyüme olmuyodu
amin inşallah cok teşekkür ederimAnladım canım geçmiş olsun Rabbim tez zamanda selamete erdirsin