Arkadaşlar lütfen bana akıl verin
bir yıllık ilişkim bitti. 25 yaşındayım daha önce kimseyle ciddi anlamda çıkmadım.okul iş derken hep erteledim. O benim için bir ilkti. Cok Sevdim onu. Bunu ona hissettirdigimide düşünüyorum. Kendisi konuşmayı seven biri değildi birazda Öküzluk vardı ama beni sevdiğini hissedebiliyodum. Neyse kısa kesiyim yaklaşık bi ay önce bana ailesine yardım etmesi gerektiğini söyledi. Evliligimiz ertelencekti. Bunu duyunca fevri bi çıkış yaptım aileni düşündüğün kadar bixide düşünmelisin filan dedim. Aile herşey demek ama senin için önemli olduğumu hissetmek isterim üç dört yil ayrı kalamam senden bu sartlarda ben yokum dedim o sadece sustu ve telefonu kapattık. Sonrasında defalarca Özür diledim affetmedi. Mesaj attim cvp bile yazmadı. Doğum günümde bana mesaj atmani cok isterdim filan diye yazdm yine cvp vermedi. Bi ay oldu unutursun diyolar ama unutamiyorum. Lütfen bana unut demeyin onu nasıl geri kazanabilirim lütfen bi akıl verin. Kusura bakmayın cok kötüyüm başınızı sisirdim hakkınızı helal edin