• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Yardıma ihtiyacım var lütfen :(

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
Arkadaşlar lütfen bana akıl verin :(bir yıllık ilişkim bitti. 25 yaşındayım daha önce kimseyle ciddi anlamda çıkmadım.okul iş derken hep erteledim. O benim için bir ilkti. Cok Sevdim onu. Bunu ona hissettirdigimide düşünüyorum. Kendisi konuşmayı seven biri değildi birazda Öküzluk vardı ama beni sevdiğini hissedebiliyodum. Neyse kısa kesiyim yaklaşık bi ay önce bana ailesine yardım etmesi gerektiğini söyledi. Evliligimiz ertelencekti. Bunu duyunca fevri bi çıkış yaptım aileni düşündüğün kadar bixide düşünmelisin filan dedim. Aile herşey demek ama senin için önemli olduğumu hissetmek isterim üç dört yil ayrı kalamam senden bu sartlarda ben yokum dedim o sadece sustu ve telefonu kapattık. Sonrasında defalarca Özür diledim affetmedi. Mesaj attim cvp bile yazmadı. Doğum günümde bana mesaj atmani cok isterdim filan diye yazdm yine cvp vermedi. Bi ay oldu unutursun diyolar ama unutamiyorum. Lütfen bana unut demeyin onu nasıl geri kazanabilirim lütfen bi akıl verin. Kusura bakmayın cok kötüyüm başınızı sisirdim hakkınızı helal edin :(

Yardım etcek kimse yok mu:( canimi kessem acimiycak gibi hissediyorum kötü bir şey yapmaktan korkuyorum :(

Fevri davranmanın hazin sonunun örneği... Çok kırıcı olmuşsunuz, 1 aydır ses seda yoksa bence karşı taraf içinde bitirmiş sizi.. Yüzyüze konuşma fırsatınız yokmu? Son olarak kendinizi öyle ifade etseniz... Olmuyorsa zorlamasanız?

Bna kalirsa uzak dur derim sen istemedigini soylemisin oda onaylamis ve bidaha aramamis .
Barismak icin telefon zor hele inatciysa yuzlesmen lazim karsisina cikmalisin...

Eğer gerçekten seviyosan ve onunda seni sevdiğini düşünüyosan gidip yüz yüze af dilemelisin çünkü bazen pişmanlığını anlatmaya mesajlar vesaire yetmez onu gözlerinde görmesi gerekir umarım senin için hayırlısı olur üzme kendini

Onun ailesını sımdıden boyle dışlarsan olacagı buydu kusura bakma o dogru olanı yapmış

blöf amacli restler, genelde boyle ters teper.. gercekten ayrilmayacaksaniz karsi tarafi boyle tehditlerle sindirmeye calismayin.. karsi taraf ayrilmasa bile, bu hareketler iliskiyi de sevgiyi saygiyi da yipratir.. yapmayin..
evet konu sahibi, bence simdilik bsy yapma artik.. 1 aydir yalvarmalar cevapsiz kalmis, devam edecekse bile biraz agirlik birak kendinde.. dua et, hayirlisini dile, ozrunu pismanligini bildirmissin, gerisi ona kalmis..

Simdiden ailesine SAYGI duymazsanız ilerde neler yapabilirsiniz diye düşünüp o Çoktan sizden vazgeçmiş sanırım sizin alışmanız zaman alıcak ama kazanmaya uğraşmayın Düğüm atılan yer daha çok can yakar

bi anlık sinirle öyle dedim sonra defalarca özür diledim.siz sinirlendiğinizde bazen istemediğiniz şeyler söylemiyomusunz.hepimiz insanız hata yapabiliriz pişman olup hatalarımızı anladığımızda bi şansı hak etmezmiyim.

Onun ailesını sımdıden boyle dışlarsan olacagı buydu kusura bakma o dogru olanı yapmış
ailesini dışlamadm.aksine ailen için herşeyi yapmalısın en büyük destekçin ben olurum ama bizide düşün dedim bunda kötü amaç göremiyorum

biri aileme yardım etmekle kendisi arasında seçim yapmamı istese ailemi seçerim, daha nişan yok nikah yok çekilen reste bak...yani kv çok fena görümce vs diye kızıyoruz ama bu gelinlerin de maşallahı var yani

Yahu arayıp görüşelim mi deme sen de çatkapı git özür dile ben çok kırdığımda öyle yapmıştım benim ne kadar üzgün olduğumu gördüğünde dayanamadı zaten samimiyetime inandı telefonla mesajla olmuyo bazen kalp tamiri

Telefonlarınıza cevap vereceğini sanmam yüz yüze konuşun çalıştığı yere filan gidin

Ozur dilemissin aramissin ulasmaya calismissin bin kere , dogum gununde bi mesaji bile cok gormus sana.. Bosver ugrasma derim ben.. Kimler kimleri cikariyo hayatindan, millet kocasindan ayriliyo, ölüm vae bu hayatta ya onun yaninda hepsi solda sifir kalir.. acini kucumsemiyorum sadece biraz daha mantikli dusunmeye davet ediyorum.. Bi de ailesi icin sana simdiden boyle yapan adam evlendiginizde kimbilir nasil seni savunmayacakmis gormus oldun.. Ailesini silsin demiyoruz tabi ki ama orta yol bulabilirdi yapmamis direkt kabullenmis bunu beklermis gbi..

Back
X