- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
merhabalar daha önceki konumda bahsetmiştim görüştüğüm kişi benden ıslak kek istedi. az önce annem markete gitti bene fırsat bu fırsat diyerekten kekin hamurunu hazırlayıp borcama koydum kekin sosuda hazır ancak pişiremem çünkü anneme yakalanırım o sebeplede borcamdaki karışımı 2 kat seraladım kekin bardaktaki sosunuda hazırladım. akşam iftardan sonra annemler gidecekler ben evdeyim o zaman pişirip arkadaşa versem bi sıkınıt olur mu kekin hamurunda? bu arada küçük borcama yaptığım için karışımın yarısını döktüm borcama yardımcı olurmusunuz
(arkadaş erkek olduğu için anneme bahsedemedim o sebeple gizli yapıyorum )
Kız arkadaşıma verecem desen olmaz mı?geçen dört dilim vereceğim diyordun şimdi pişir öyle ver. ..geçen kv kek cirpmisti elektrik kesildi oda baya gelmedi geceye kadar yinede pişirdi ekşi gibiydi tadı
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
İçinde yumurta süt falan olduğu için bu sıcakta bozulabilir.
Buzdolabında annenin görmeyeceği bir yer var mı:)
Ayrıca gizlemene de gerek yok bence. Canım istedi yaptım dersin, ev halkına da ikram edersin. Hamur fazla gelmiş zaten...
Bir kısmını da yarın çaktırmadan götürürsün. Annen kaç dilim kalmış diye sayacak değil ya:)
Dışarda kalırsa bozulabilir. Bence siz büyük bir borcama yapın. Annenize de ev için yaptığınızı söyleyin. İçinden bir kısmını erkek arkadaşınıza ayırır kalanı da dilimler halinde büyükçe bir kaba koyarsınız ki eksik dilimler farkedilmesin. Böyle gizli saklı işleri hiç sevmem ama masumane sormuşsunuz gülümsettiniz beni.
Sen eve yapiyorum diye fazla fazla yap,aradan alip verirsin arkadasina fark etmezler bile
Erkek arkadasinin cani can da evdekiler ne
Kabartma tozunu eklediyseniz o kekten pek hayir gelmez.
daha once ben de tam firina vrrecekken elektrik kesildi birkac saat sonra pisirdim hic kabarmadi.
tepsinin tamamini mi vereceksin? Buyuk borcamda pisir bir kismini ayirip gonder.
annenler gidecekmis nasilsa, harika olmus deli gibi yedim dersin:)))
Anne kalk kızımn bir kek yap dense yapılmaz ama..konu erkek arkadaş olunca yelkenler foraa.. Annen pişen kekin kokusunu almayacakmı acaba..Ben olsam anlardım kesin ama...
Tadi bozulabilir ayrica kabartma tozunun etkisi geçeceği icin buyuk ihtimal kekin kabarmaz canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahaha gorduugum en masum konuiki borcam yap keki, kalanida ekle yaani. Bikac dilim de al icinden sakla kimse farketmez. Ey gidi eyyy, her derdimiz konumuz boyle masum olsa keske
Pişirmen lazım şimdi bozulur bence bir de kabarmaz falan, annene Merve'ye yaptım de ne olacak
çok teşekkür ederim bayanlar yorumlarınız için :) anneme nette gördüm canım çekti yaptım dedim bişey demedi bende hemen fırına verdim pişti çokta güzel kabardı sosunu üzerine yaydım falan annem geldi uvvv şahane olmuş falan dedi:18: sizler diğer konumda küçük kalıba yap hepsini ver demiştiniz bende küçük oval borcama yaptım annemin merakla bekleyeceğini düşünemedim ki çok az oldu napıcam ben şimdi:44:
Facebookdan paylaştım ,arkadaşım görmüş canı çekmiş ,bir iki dilimde ona götüreceğim dersin
hımmm demek keki yaptın nihayet
öyle bir yazmışsın ki polisiye gerilim tadında....:) yakalanmamak için gizli bir uğraşı
yüzümde tebessüm oluşturdun..
nil karaibrahimgilin sana kek yaptım şarkısıyla konu hoş giderdi:)
evet öyle oldu sankiama şimdi uyudu sanırım ben heyecandan uyuyamazken ahh bu erkekler
ahhh canım benim ya...sen kaç gündür plan yapıyorsun...
nasıl yapayım neye koyayım nasıl pişireyim vereyim derken
o uyudu mu...
kadrini kıymetini bilir inşallah
onu boşver de şuan hissettiğin şeyler inan çok güzel...
bunu doya doya yaşa...
evet öyle oldu sankiama şimdi uyudu sanırım ben heyecandan uyuyamazken ahh bu erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?