- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Ilk görüşmemde benden zeytinyağlı barbunya ıstemıstı yapmıştım ve apartman önünde ıkı dka ıcınde gorusmustuk,hey gidi gunler
bana ne dedi biliyomusunuz kek gayet güzeldi ama biraz daha ıslak olabilirdioysaki annemler çok beğendi moralim bozuldu ama bozuntuya vermedim hımm dikkat ederim bundan sonra dedim
bizimkide öyle oldu resmen :) keki üzerime bulaştırmışım eve gelince fark ettim :) bana kek daha ıslak olabilirdi yazmış çok bozuldum
daha ıslak olanını da bir zahmet kendisi yapsın...
aaaa ayıp da birşey..
düşünmekten bin tane kek yapmış kadar oldun
aynenaçık sözlüsün tamam ama ben ne emekler verdim ona toparlamak içinde ama sen cook güzeldin diyo bide
Benimki de barbunyan ezik olmuş demişti kemkum etmıstım,şimdi yemegıme laf edınce dıyorum kı Allah senı ömrün boyunca benim yemeklerime muhtaç etsın aminnnn diyo,facebook uzerınden tanışmıştık bızde,ilk gorusmemız bır ay sonra oldu,şimdi çıkalı dokuz ayı gectı,aılelere gecen ay bahsedıldı,kısmetse Eylül'e yada ekıme soz nişan var,sen hıcccc bozulma,erkekler patavatsızdır,şimdi diyorki ayıp olmasın dıye yedım ama begenmedım,iyi bi kerede sen yap da yıyelım dıyorum guluyor
şakasına mı söylüyolar ciddiler mi anlamıyoruz da bende bozuntuya vermedim hımm dedim daha çok dikkat ederim bundan sonra dedim ama saymamak için kendimi zor tuttumbilmiyorum bizimde aramızda bi durum olur mu acaba aslında öyle yakışıklı falan biri değil ama beni çok etkiledi ayn çok şekersiniz ayrıca Allah bir ömür seni benim yemeklerime muhtaç etsin demişsiniz oda aminn demiş ne şirinsiniz ya bizde böyle şeyler konuşurmuyuz acaba
Tabı kı,ilk bır kac ay benım kıskançlıklarımla kaprıslerımle gectı,iki kerede ayrıldık ama altı aydır oturdu ılışkımız,erkegın kalbıne gıden oyle mideden gecer,ben ona ne mücverler ne börekler yaptım bı bılsen,ama sımdı hayatta ellimi surmuyorum,ısteyınce de ıyı alıştın dıyorum,boyle küçük fedakarlıklar erkegın gözünde değerli oluyor,sızınkı daha da guzel olur ınsallah
Bak bı de ne geldı aklıma,yemegımı begenmedı ya,ben de demiştim,mutfakta kendımı gelıstırmeye çalışıyorum,senı de kobay olarak kullanıyorum,denemelerımı senın üstünde yapıcam artık,ama yemek verdıgımın sabahı bana msj at mutlaka yasıyorum hala,bügünde öldmedim ajussi dıye,oyle oyle sabahları msj atmaya başladı,ben de yemek verme bahanesıyle bol bol gorustum,hatta annende dene demıstı,dedım annem babam yaşlı kaldıramazlar,arkadaşların dedı,dedım sen yabancı degılsın,zehırlenırler dava falan acarlar,sana güvenıyorum ben şıkayetcı olmazsın,gülüp kabul etmıstı,oyle oyle görüşme bahanem oldu,işi ilerlettim sonra tabı
Erkekler çok kazma yaDaha ıslak olabilirmişmiş buldu da bunuyo haspam Sevindim gelişmelere umarım böyle devam eder.
hiç söyleme şok oldum resmen oysaki bizimkiler bayıldı off ne sinir bozucu bişey ya :) bide diyo ki ama sen çook güzeldin
kabarmaz canım ben tecrübe ettim onayladım :) biraz bekletmiştim bnde kurabiyemi hazirlayıim beraber atiyim diye kek kabarmadı malesef cok bekletmediğim halde. helle ki sardıysan bu sıcakta bozulur annenlere size yaptım de bence pişir bikaç dilimini pişmiş bi sekilde bi saklama kabına koyup ayır o zman hava almadığı için bişey olmaz kolay gelsin
keki yaptım dediğiniz gibi tadında va kabarıklığında sorun çıkmadı çok şükür teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?