ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR

meleq34

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
1
0
6
35
Merhaba, foruma yeni üye oldum. Çok berbat bir durumdayım, 6 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla malesef bir hata olarak ilişkiye girdim. Bu durum sebebiyle ona kendimi bağlı hissediyorum. Fakat malesef onunla evlenmek istemiyorum, kendisine karşı aşırı bir soğuma içersindeyim. Yaptığım bu hatadan dolayı da vicdanım onu bırakmama engel oluyor. Ne yapmalıyım lütfen akıl verin :(

Merhaba, foruma yeni üye oldum. Çok berbat bir durumdayım, 6 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla malesef bir hata olarak ilişkiye girdim. Bu durum sebebiyle ona kendimi bağlı hissediyorum. Fakat malesef onunla evlenmek istemiyorum, kendisine karşı aşırı bir soğuma içersindeyim. Yaptığım bu hatadan dolayı da vicdanım onu bırakmama engel oluyor. Ne yapmalıyım lütfen akıl verin :KK43:
Ömür boyu mutsuzluğu mu seçeceksiniz birlikte oldunuz diye?

allahım yarabbim ya

Kızlığını verdin diye evlenecek değilsin, evlnip elinde çocukla geri dönmektense daha iiyi böyle. Seni de böyle kabullenen biri çıkacaktır karşına. Kaç tane genç kız buraya aynı konuyu açtı, genç kızlara örnek olsun.

böyle yapıyorlar bir anlık bir hisse kapılıp sonra kendilerini çıkmaza sürükleyip kalıyorlar.

ya adam bırakır sa seni??

sen bırakamıyorsun ya ne olucak?

böyle hayat nereye kadar devam edicek?

yaşadın sa olmuş bitmiş olarak bakıcaksın ve yeni bir hayata başlıyacaksın bu kadar basit ha sen bunu yapmama diyorsan da susup şikayetçı olmuyacaksın.

Merhaba, foruma yeni üye oldum. Çok berbat bir durumdayım, 6 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla malesef bir hata olarak ilişkiye girdim. Bu durum sebebiyle ona kendimi bağlı hissediyorum. Fakat malesef onunla evlenmek istemiyorum, kendisine karşı aşırı bir soğuma içersindeyim. Yaptığım bu hatadan dolayı da vicdanım onu bırakmama engel oluyor. Ne yapmalıyım lütfen akıl verin :KK43:

Mantıklı olman gerekir. Neden muhtac olasın ki?

Hata hata falan da demeyin ya madem sevmiyordun neden birlikte oldun. Artik su adamlar istedi diye birlikte olup pismanim demeyin ....

Bir insan bir karar veriyorsa arkasini onunu her yonunu dusunmeli. Yaptiginiz seyin arkasinda durun, kendinizi kucultmeyin.

Beraber oldum diye evlenmek zorunda mısın? Belliki o zaman seviyordun onu bir anlık sevgine yenilip hata yaptın diye ömür boyu mutsuz olup sevmediğin bi adamla yaşamak daha büyük bir hata olmaz mı?

Her halükarda yaptigin hatanin bedelini odeyeceksin.. ya bu adamla evlenip ömürboyu mutsuzluga razi olarak, yada bu adamdan ayrilip yoluna devam ederken karsina cikacak olan kisilere bu hatani anlatip kabul bekleyerek. Ikinci daha mantikli bence..herkez erkek bu konuyu onemsemeyebiliyor.

bırak hayatına bak
evlenmek zorunda değilsin zamanın ne göstereceği belli olmaz ileride gönlünce birisiyle karşılaşır seversin
kendine ömür boyu eziyet etme
ki zaten bir kere yaşıyoruz değer mi katlanmaya ömür boyu sevgisizliğe

Back
X