Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her seferinde tuvalete gotur. Tek kullanimlik kulotlardan alKızlar 2 yasında bir oğlum var tuvalet eğitimi nasıl verebilirim ilk çocuğum lazımlık kullanmakta istemiyorumbana bi akıl verin ya.....
Zaten götürüyorum o sorun değil yarım saat kalıyoruz çocukta tık yok odaya geçince hemen yapıyo ama tuvalete yapmıyoHer seferinde tuvalete gotur. Tek kullanimlik kulotlardan al
Alışmasın lazımlıga ona alısırsa normal tuvalete yapmaz diye korkuyorum o yüzdenLazımlığın ne gibi bir zararı var ki kullanmak istemiyorsunuz?
Hazır değildir belki daha, çok üstüne düşmeyin. Bir ay ara verip baştan başlayın.
Alışmasın lazımlıga ona alısırsa normal tuvalete yapmaz diye korkuyorum o yüzden
Bi onu da deneyiyim inş ona yaparYeğenlerimde hiç öyle bir sorun olmadı. Aksine lazımlığa kendi gidip oturabildiği için daha rahattı anneleri için.
Ama siz bilirsiniz yine de.
Benim oğlum yaptıktan sonra gelip söylüyo konusabiliyor ama öğrenmiyo yaOğlunuz hazır mı tuvalete. Benim kızım 23 aylıkken öğrendi 5 gün somunda halletmiştik. Ama kızım 23 aylıkken masal anlatacak kadar net konuşuyordu
Cocuklari tuvaletteki o bosluk hissi korkutuyo. Ondan yapmiyodur. Daha hazir degil demekki.Zaten götürüyorum o sorun değil yarım saat kalıyoruz çocukta tık yok odaya geçince hemen yapıyo ama tuvalete yapmıyo
Bak mesela benim kızım suyla oynamayı çok sever. İlk günlerde ona ödül olarak söyleyince tasa su doldurup içine köpük yapıp küçük oyuncak koyup veriyodum. Onun ilgisini çeken bişeyle ödüllendirebilirsinBenim oğlum yaptıktan sonra gelip söylüyo konusabiliyor ama öğrenmiyo ya
Zaten tuvalet eğitiminin önemli olduğunu bildiğim için elimden geldiğince sakinim ve kızmıyorum bir süre ara veririm artık sonra bir daha başlarım yapacak birşey yokKesinlikle kızmayın,çok sakin ve sevgiyle yaklaşın.Tuvalet eğitimi çocukların psikolojini çok etkiliyor.Acele etmeyin.Ben oğlumu klozete oturttururdum,şarkılar söylerdim,oyunlar oynardık birlikte.Sonra tuvaleti gelince yapardı,alkışlardım ve sevdiği küçük bişeyle ödüllendirirdim.Bir haftada öğrenmişti.Sizinki de öğrenir,telaşlanmayın.
Evet ama bazen zorlanıyor dönemeçli yerlerde o yüzden güvenemiyorum arkadan tutuyorum çıkarkenErkek bebekler için iki buçuk yaşını bekleyin diyorlar. Kız bebekler için iki yaş uygunmuş. Bende kızımı bu yaz alıştıracağım inşallah. 20 aylık şimdi. Belki hazır değildir hala. Merdivenleri tek başına çıkabiliyormu yardımsız?
Benim oğlum cabuk hastalanıyor onu simdi yapamam temmuzda falan ancak o dediğini yapabilirmBak mesela benim kızım suyla oynamayı çok sever. İlk günlerde ona ödül olarak söyleyince tasa su doldurup içine köpük yapıp küçük oyuncak koyup veriyodum. Onun ilgisini çeken bişeyle ödüllendirebilirsin