• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Yardımcı Olun Arkadaşlar!!

Arkadaşlar.! Ben Yaklaşık Üç Senedir Falan Psikolojik İlaçlar Kullanıyorum.. Her Gün Takıntı Yapacağım Bi Derdim Çıkıyor Kendime Göre.. Yada Ben Çıkartıyorum Diyelim.. Mesela Bugünlerde De Şunu Kafaya Çok Takıyorum :silah:
Mesela Ben Bakireyim ve Kendimden Emin Olduğum Halde Evlenince Ya Bi Problem Çıkarsa Diye Korkum Var.. Bana Bi Öneri veya Tavsiye Verin Lütfen ACİL :silah:

Durumunuz bu kadar ciddi mi gercekten?

heeeh geldi haftasonu trollümüz.sitemizin pazar neşesi maşallah.evet market poşetleri kızlık zarı için en büyük tehdittir.özellikle poşet başına 25 kuruş ödemeye başladıktan sonra daha da tehlikeli bir hal aldılar.o yüzden zaten ilişki sırasında koca kısmı poşet takar yoksa olmaz o iş.Hey Allahım yarappim:eek::işsiz:

heeeh geldi haftasonu trollümüz.sitemizin pazar neşesi maşallah.evet market poşetleri kızlık zarı için en büyük tehdittir.özellikle poşet başına 25 kuruş ödemeye başladıktan sonra daha da tehlikeli bir hal aldılar.o yüzden zaten ilişki sırasında koca kısmı poşet takar yoksa olmaz o iş.Hey Allahım yarappim:eek::işsiz:
Ya ben sizin dalganızı çekecek güce sahip değilim. Lütfen bana yardımcı olacak kişiler yorum yapsın.

Arkadaşlar O Kadar Çok Şey Okudum Ki İnternet Sitelerinde Bi Bundan Emin Olamadım Siz Bi Yardımcı Olun. Konusu Kızlık Zarı Hakkında. Şöyle Başlayayım;
Ben geçen gün apartmandan yukarı poşetlerle (Baya bi ağır idiler) çıktım. Ve ben adetliydim, adetliyken kızlık zarı hassas olur diyorlar bu doğru mu? Ve bu şekilde bi kızlık zarı bozulur mu?
Poşetleri siz değil de kızlık zarınız taşıdıysa tabi bozulur. Sormanız hata. Bir daha da poşet taşımayın siz

Arkadaşlar O Kadar Çok Şey Okudum Ki İnternet Sitelerinde Bi Bundan Emin Olamadım Siz Bi Yardımcı Olun. Konusu Kızlık Zarı Hakkında. Şöyle Başlayayım;
Ben geçen gün apartmandan yukarı poşetlerle (Baya bi ağır idiler) çıktım. Ve ben adetliydim, adetliyken kızlık zarı hassas olur diyorlar bu doğru mu? Ve bu şekilde bi kızlık zarı bozulur mu?
Neden araştırma geregi duydunuz

Merhaba arkadaşlar ben de gerekicekse daha belli değil olacağım, Dr. Ayşe Konaç'a kalıcı kızlık zarı yaptırmayı düşünüyorum.. Sizce bu doktora yaptırmalı mıyım? Bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim :KK54:

Ya ben sizin dalganızı çekecek güce sahip değilim. Lütfen bana yardımcı olacak kişiler yorum yapsın.

doktoru bile araştırmışsın :bicak:

Canım poşet taşımayla kızlık bozulma diye bişey söz konusu bile olamaz kim aklına soktuysa böyle bişeyi yanlış anlatmış vajinayı delicek herhangi bişey olmadığı sürece kızlık zarı bozulmaz rahat olabilirsin inanma öyle şeylere

Back
X