Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
acil yardimci olun lutfenn hamileyim ve carpintim var
bu haftalarda çarpıntı gayet normal. rahim iyice baskı yapıyor artık ve nefes alman zorlaşıyor, vücut dengen tamamen değişmiş durumda, panik yapmayın. benim de boğazımdan çıkacak gibi atardı kalbim ama çok fazla rahatsızlık hissederseniz doktora gitmeyi ihmal etmeyin herkese oluyormuş diye düşünerek.
bu haftalarda çarpıntı gayet normal. rahim iyice baskı yapıyor artık ve nefes alman zorlaşıyor, vücut dengen tamamen değişmiş durumda, panik yapmayın. benim de boğazımdan çıkacak gibi atardı kalbim ama çok fazla rahatsızlık hissederseniz doktora gitmeyi ihmal etmeyin herkese oluyormuş diye düşünerek.
kardiyolojik muayeneden geçmeni öneririm. önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama ihmal etmemelisin. muayeneden sonra içinde ferahlar. stres senin ve bebeğin için ii değil