acil yardimci olun lutfenn hamileyim ve carpintim var

Bitterkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
54
0
36
Ankara
34 haftalik hamileyim ve ayaga kalktikca carpintim artiyo ne yapmam lazim kendimi cok kotu hissediyorum :( yardim edun lutfennnn ; (

Biz burdan ne yapabiliriz ki?:50: Doktora gitmen gerekli

Geçmiş olsun ,İnş hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın :emir_bebek:

Benim de son haftalarda çarpıntım olmuştu.
Kalbim boğazından çıkacak gibi atardı.
Siz panik yaptıkça daha fazla çarpar. Sakin olun.

Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın.

bu haftalarda çarpıntı gayet normal. rahim iyice baskı yapıyor artık ve nefes alman zorlaşıyor, vücut dengen tamamen değişmiş durumda, panik yapmayın. benim de boğazımdan çıkacak gibi atardı kalbim ama çok fazla rahatsızlık hissederseniz doktora gitmeyi ihmal etmeyin herkese oluyormuş diye düşünerek.

Biz burdan ne yapabiliriz ki?:50: Doktora gitmen gerekli

Geçmiş olsun ,İnş hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın :emir_bebek:

Benim de son haftalarda çarpıntım olmuştu.
Kalbim boğazından çıkacak gibi atardı.
Siz panik yaptıkça daha fazla çarpar. Sakin olun.

Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın.

bu haftalarda çarpıntı gayet normal. rahim iyice baskı yapıyor artık ve nefes alman zorlaşıyor, vücut dengen tamamen değişmiş durumda, panik yapmayın. benim de boğazımdan çıkacak gibi atardı kalbim ama çok fazla rahatsızlık hissederseniz doktora gitmeyi ihmal etmeyin herkese oluyormuş diye düşünerek.

Bi süre bekleyim o zaman en iyisi soguk terler dokuyorum o yuzden daha kotu hissediyorum ama bekleyim gecer belki

34 haftalik hamileyim ve ayaga kalktikca carpintim artiyo ne yapmam lazim kendimi cok kotu hissediyorum :( yardim edun lutfennnn ; (

kardiyolojik muayeneden geçmeni öneririm. önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama ihmal etmemelisin. muayeneden sonra içinde ferahlar. stres senin ve bebeğin için ii değil

Ilk defa bu kadar uzun surdu bilmiyorum tansiyonum dusmus olsaydi gozum falan kararirdi sanirim off doktorumada gidebilmek icinn araba lazim o da yok :(

Back
X