Acil yardımınız lazım, izin alamıyorum.

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.342
Kızlar selam.

Geçen sene Nisan'dan beri çalışıyorum. Sigorta girişim 13 mayısta yapılmış.
Cumartesi günü nişanlım ameliyat olacak. Hastaneye yatışı Cuma öğleden sonra.
Cuma öğleden sonrası ve Cumartesi için izin istiyorum. Cumartesi zaten yarım gün.

Patronum keyfi biçimde izin vermiyor. Yoğunluk vs yok. Yıllık iznimden düşmeyi de kabul etmiyor. Zaten yasal olarak yıllık iznim de yok. 170'e geç girişle alakalı şikayet oluşturdum ama şu an öncelikle izin almam gerek. 170 izinle alakalı da "karşılıklı anlaşmaya bağlıdır" diyor.

Nasıl bir yol izlemeliyim?

Valla 1 ay önceside sigorta girişiniz olsa idi de değişen bir şey olmazdı.Yıllık izin için 1 yıl çalışılmış olması gerekli yada işverenle iyi geçinilmiş olmalı yani şirketle alakalı tamamen izin olayınız.Malesef izin vermiyorlar diyorsunuz işinizdne çıkmanız olacak başka bir sonuç gözükmüyor.

Keske bastan soylemeyip rapor alsaymissiniz boyleleri yalani hakediyor, saglik sorunu sonucta, keyfi bir izin istemiyorsunuz.
ucretsiz izin teklif etseniz kabul etmez mi, 1.5 gunu kessin maasinizdan...

git güzelce tekrar konuş.tatlı dilli ol.patronuna x bey bana izin vermediniz biliyorum ama ben tekrar şansımı denemek istedim.çok rica ediyorum.tabi yine siz nasıl uygun görürseniz o olur ama bu kezlik izin verseniz olur mu bir mahsuru yoksa efendim şeklinde konuş.bunu yap.aşırı kibar ve böyle nazik kelimeler kullan.ve bunları söylerken çok hassas bir ses tonu kullan ve ağlak , ağladı ağlayacak gözlerle bak.bunu bir dene.bak göreceksin izni nasıl alacaksın

git güzelce tekrar konuş.tatlı dilli ol.patronuna x bey bana izin vermediniz biliyorum ama ben tekrar şansımı denemek istedim.çok rica ediyorum.tabi yine siz nasıl uygun görürseniz o olur ama bu kezlik izin verseniz olur mu bir mahsuru yoksa efendim şeklinde konuş.bunu yap.aşırı kibar ve böyle nazik kelimeler kullan.ve bunları söylerken çok hassas bir ses tonu kullan ve ağlak , ağladı ağlayacak gözlerle bak.bunu bir dene.bak göreceksin izni nasıl alacaksın
Hahhaahaa valla böyle bir söyleyişte patron olsam ben bile verdim gittti izni derdim. :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Çok şirin anlatmışsınızz.

Kızlar selam.

Geçen sene Nisan'dan beri çalışıyorum. Sigorta girişim 13 mayısta yapılmış.
Cumartesi günü nişanlım ameliyat olacak. Hastaneye yatışı Cuma öğleden sonra.
Cuma öğleden sonrası ve Cumartesi için izin istiyorum. Cumartesi zaten yarım gün.

Patronum keyfi biçimde izin vermiyor. Yoğunluk vs yok. Yıllık iznimden düşmeyi de kabul etmiyor. Zaten yasal olarak yıllık iznim de yok. 170'e geç girişle alakalı şikayet oluşturdum ama şu an öncelikle izin almam gerek. 170 izinle alakalı da "karşılıklı anlaşmaya bağlıdır" diyor.

Nasıl bir yol izlemeliyim?

ya rapor alıp iş yeri ile kötü olacaksınız yada yapacak tek bişi kalıyor gitmeyeceksiniz hastaneye:KK66:

X