- 9 Ağustos 2016
- 2.485
- 2.431
- 133
- 34
Bugün bir iş görüşmesinde bulundum. En başından itibaren anlatayım ki beni neyin tedirgin ettiğini daha rahat anlayabilin. Is yönetici asistanlığı. Kurum netten araştırdığım kadarıyla gayet iyi. Bugün iş görüşmesine adam benim ayağıma geldi. Kendisi seyahate çıkacakmış zaten bugün için o yüzden "siz hiç buraya gelmekle uğraşmayın ben yolda olacagim ben gelirim siz konum atın gideceğim yere çanakkale üzerinden giderim olmadı" falan dedi. Ben de tamam dedim ve kendi oturduğum muhitte bi cafede buluştuk adamla. Son model bi arabayla gayet düzgün giyimli 40 50 yaşlarında bi adam gördüm karşımda. Her neyse oturduk falan işten önce normal bi muhabbet geçti aramızda. 2 tane iphone x almış ama dolandırılmış falan bunları anlattı ilk başta. Dedim heralde dışarıdayız adam da kasildi ondan muhabbete nerden gireceğini falan şaşırdı.
Ondan sonra kısa bi iş özeti geçti ofiste değil de hep seyahat halinde olacağım bir çoğunlukla da yurtdışına çıkıyorlar. Bi asistan ne yapması gerekiyorsa onları anlattı işin tanımını falan yaptı. Maaşı söyledi. Daha sonra gittiğimiz yerlerde ayriyetten harciyatta veriyoruz maaşın üstüne çıkıyor genelde dedi ıste ehliyetinizi aldığınız zaman son model bi araba vericez o zaman maaş değişikliği yine olacak falan dedi. Gittikleri ülkelerin yaptiklari bazı toplantıların fotolarını falan telefonunda gösterdi. Ben adamı ikna etmek için uğraşmadım sanki aksine iş için o beni ikna etmeye çalışır gibiydi. Ve görüşme sırasında çok fazla siyaset muhabbeti yaptı. Hükümet karşıtı ülkenin gündemine dair çok fazla konuşma geçti aramızda ve bu beni biraz rahatsız etti.
Adam yarına kadar benden cevap bekliyor. Ama kafamda soru işaretleri var.
Bilmiyorum durumu aciklayabildim mı size ama gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var. Benim bu adama yarın cevao vermem lazım.
Okuyanlara şimdiden çok teşekkür ederim
Ondan sonra kısa bi iş özeti geçti ofiste değil de hep seyahat halinde olacağım bir çoğunlukla da yurtdışına çıkıyorlar. Bi asistan ne yapması gerekiyorsa onları anlattı işin tanımını falan yaptı. Maaşı söyledi. Daha sonra gittiğimiz yerlerde ayriyetten harciyatta veriyoruz maaşın üstüne çıkıyor genelde dedi ıste ehliyetinizi aldığınız zaman son model bi araba vericez o zaman maaş değişikliği yine olacak falan dedi. Gittikleri ülkelerin yaptiklari bazı toplantıların fotolarını falan telefonunda gösterdi. Ben adamı ikna etmek için uğraşmadım sanki aksine iş için o beni ikna etmeye çalışır gibiydi. Ve görüşme sırasında çok fazla siyaset muhabbeti yaptı. Hükümet karşıtı ülkenin gündemine dair çok fazla konuşma geçti aramızda ve bu beni biraz rahatsız etti.
Adam yarına kadar benden cevap bekliyor. Ama kafamda soru işaretleri var.
Bilmiyorum durumu aciklayabildim mı size ama gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var. Benim bu adama yarın cevao vermem lazım.
Okuyanlara şimdiden çok teşekkür ederim