Acil yardımınıza, fikirlerinize ihtiyacım var???

Seso35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
2.485
2.431
133
34
Bugün bir iş görüşmesinde bulundum. En başından itibaren anlatayım ki beni neyin tedirgin ettiğini daha rahat anlayabilin. Is yönetici asistanlığı. Kurum netten araştırdığım kadarıyla gayet iyi. Bugün iş görüşmesine adam benim ayağıma geldi. Kendisi seyahate çıkacakmış zaten bugün için o yüzden "siz hiç buraya gelmekle uğraşmayın ben yolda olacagim ben gelirim siz konum atın gideceğim yere çanakkale üzerinden giderim olmadı" falan dedi. Ben de tamam dedim ve kendi oturduğum muhitte bi cafede buluştuk adamla. Son model bi arabayla gayet düzgün giyimli 40 50 yaşlarında bi adam gördüm karşımda. Her neyse oturduk falan işten önce normal bi muhabbet geçti aramızda. 2 tane iphone x almış ama dolandırılmış falan bunları anlattı ilk başta. Dedim heralde dışarıdayız adam da kasildi ondan muhabbete nerden gireceğini falan şaşırdı.
Ondan sonra kısa bi iş özeti geçti ofiste değil de hep seyahat halinde olacağım bir çoğunlukla da yurtdışına çıkıyorlar. Bi asistan ne yapması gerekiyorsa onları anlattı işin tanımını falan yaptı. Maaşı söyledi. Daha sonra gittiğimiz yerlerde ayriyetten harciyatta veriyoruz maaşın üstüne çıkıyor genelde dedi ıste ehliyetinizi aldığınız zaman son model bi araba vericez o zaman maaş değişikliği yine olacak falan dedi. Gittikleri ülkelerin yaptiklari bazı toplantıların fotolarını falan telefonunda gösterdi. Ben adamı ikna etmek için uğraşmadım sanki aksine iş için o beni ikna etmeye çalışır gibiydi. Ve görüşme sırasında çok fazla siyaset muhabbeti yaptı. Hükümet karşıtı ülkenin gündemine dair çok fazla konuşma geçti aramızda ve bu beni biraz rahatsız etti.
Adam yarına kadar benden cevap bekliyor. Ama kafamda soru işaretleri var.
Bilmiyorum durumu aciklayabildim mı size ama gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var. Benim bu adama yarın cevao vermem lazım.
Okuyanlara şimdiden çok teşekkür ederim

Hiç iş görüşmesi gibi değil.
Zaman çok değerli bu dönemde ama bir işverenin iş görüşmesi için işçi adayının ayağına gitmesi, cafede görüşme yapılması, yapılan muhabbet bana garip ve ciddiyetsiz geldi.

Bir deneme süreci mutlaka olacaktır ,deneyin görün önce, sonra içinize sinip sinmemesine göre karar verirsiniz.
Not:Yazınızın siyasi yorumla ilgili olan kısmını düzenleyin bana göre sorun yok ama buralar karışabilir ;)

Ilk defa bu kadar ciddiyetten uzak bir iş görüşmesi görüyorum

Ben de taciz etti sandım. Sizin ayağınıza gelmiş olması saçma ama gerçekten yolunun üstüyse olabilir de yani. Siyaset muhabbetinde isr, kendisi gibi düşünen insanları yanına almak istiyor olabilir sürekli birlikte seyehat edeceği kişiyle kafa yapısı uysun istiyor olabilir.

Deneme süreci olur zaten size uymazsa ayrılırsınız. Ama içinize hiç sinmediyse de yapacak bi şey yok.

Ben güvenilir bulmadım.
Tabi herkes kaçıyor sende kaçma der gibi olmuş

Asistan iseniz ofiste durursunuz

Neden sürekli toplantı vs gidesiniz ki

Ya da onların asistan anlayışı neden son model araba gerektiriyor

Yani çok büyük şirketse bile orta bir araba çalışana verilebilir de iş görüşmesinde ehliyet al son model araba alacağım sözü fazla geldi

İş görüşmesini ofiste yapmayan kişiden şüphelenirim ben.
Adam sağlam pabuç değil bence.

çalışma ortamını görmeden size yanıt veremem diyin, işyerini, çalışanları görün, ona göre karar verin.
gerçekten de benim için çok önemlidir ofisin dekorasyonu, düzeni, çalışan profili...
işin ciddiyetini gösterir.

Adam asistan değil iş gezilerine yanında götüreceği metres arıyor. Uzak dur kanma yalanlarına

Ben korktum biraz.. hiç iş görüşmesi gibi olmamış patron senmişsin gibi olmuş bu durum..

bende tedırgın olurdum, sın modelnaraba falan nedır yanı daha ıs grusmesınde ceo olarakmı baslayacksın sankı, bence de ıs yerını grmek ıstyrum de oyle karar ver

Kurumu netten araştırmış olabilirsin canım ama adam o kurumun adını kullaniyor olabilir dolandırıcı olabilir amaçlar başka olabilir.Altındaki arabada bir soru işareti aileden zengin olmadıkça altinda böyle araba olanlara tereddutle bakmisimdir hep.

Mesela ben olsam o adamın yerinde niye yönetici asistanimın altına son model araba cekeyimki? Sevgilime alırım, birlikte olduğum kadına alirim, eşime alırım..

Tuhaf geldi banada. Seni ikna etmeye çalışmış evet. Sağlam durmuyor.

Ofiste görüşmüş olsan ortami görür ona gore de karar verebilirdin.

Hiç iş görüşmesi gibi değil.
Zaman çok değerli bu dönemde ama bir işverenin iş görüşmesi için işçi adayının ayağına gitmesi, cafede görüşme yapılması, yapılan muhabbet bana garip ve ciddiyetsiz geldi.
Bilmiyorum. Şartlar maaş falan çok iyi ama bu durum kafamı çok karıştırdı.

Bir deneme süreci mutlaka olacaktır ,deneyin görün önce, sonra içinize sinip sinmemesine göre karar verirsiniz.
Not:Yazınızın siyasi yorumla ilgili olan kısmını düzenleyin bana göre sorun yok ama buralar karışabilir :KK66:
Valla ben gelene kadar karışmış bile burası:D ama çoğunluk ben gibi tedirgin yaklaşmış duruma

Ben de taciz etti sandım. Sizin ayağınıza gelmiş olması saçma ama gerçekten yolunun üstüyse olabilir de yani. Siyaset muhabbetinde isr, kendisi gibi düşünen insanları yanına almak istiyor olabilir sürekli birlikte seyehat edeceği kişiyle kafa yapısı uysun istiyor olabilir.

Deneme süreci olur zaten size uymazsa ayrılırsınız. Ama içinize hiç sinmediyse de yapacak bi şey yok.
Yani illa taciz etmesine gerek yok sanırım rahatsızlık duymak için:)
Evet dediğine göre yolunun ustuymus o yüzden kendisi geldi.

Back
X