Acil yardımınıza ihtiyacım var bayanlar

Mervem3399

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
36
2
16
38
Son adet tarihim 23 kasımdı. Adetim gecikmede gecen hafta pazar test yaptım çift cızgi cıktı ertesi gun kan verdim betahcg 130 cıktı 1 hafta bekledim bugun doktora gittim ultrasonda baktı kesede bebekte görünmedi.
Aksam eve geldiğimde pembe akıntım oldu 3 saattir sürüyor adet agrısı da var ama yeni degıl 1 hafta 10 gundur adet agrısı cekıyorum. Ama pembe akıntı cok korkuttu peçeteye gelıyor sürekli iç çamasırıma bulasmıyor her wcye cıkısımda sulu açık pembe turuncumsu bir akıntı yerleşme kanaması olabilirmi? 1 hafta onceki betahcgye göre bu haftalarda yerleşme kanaması olurmu? Yada kese gorunmuyor suan yerleşme kanaması ihtimali nedir yasayan bayanlardan yardım beklıyorum yarın gideceğim doktora ama bu gece zor gecer

Aslinda bunu cevaplamak cok zor.Bunu tahmin edemeyiz ki...Ornegin bende kahverengi camurumsu akintilar olurdu,kasiklarimda dedigin gibi regl sancisina benzer sanci olurdu bir haftada son bulurdu.Bildigim kadariyla pembe akinti,kanamaya donusmuyorsa eger bir problem teskil etmezmis.Suan yapicagin sey dinlenmek.Agir kaldirdiysan eger,hizli hizli yuruduysen yada seni zorlayacak bor is yaptiysan gelmis olabilir.

Aslinda bunu cevaplamak cok zor.Bunu tahmin edemeyiz ki...Ornegin bende kahverengi camurumsu akintilar olurdu,kasiklarimda dedigin gibi regl sancisina benzer sanci olurdu bir haftada son bulurdu.Bildigim kadariyla pembe akinti,kanamaya donusmuyorsa eger bir problem teskil etmezmis.Suan yapicagin sey dinlenmek.Agir kaldirdiysan eger,hizli hizli yuruduysen yada seni zorlayacak bor is yaptiysan gelmis olabilir.
Dikkate alacagım🙏🏻Çok soğuktu bugun üşüdüm ve yolda cok hızlı yurumustum cok tesekkurler ilginize cevabınıza

Yerlesme kanamasi buyuk bi ihtimal.kanama rengi kirmiziya donusmedigi surece ve artis olmadigi surece korkma.

suan 6 haftalik bile degil kese genelde 7.haftada kalp atisi 9.haftalarda dinlenir bazen 7.haftada duyulabiliyo
kani tekrar verin 2 gun arayla degerin 2 katina cikmasi lazim
haftaya 7.haftasi dolduktan sonra tekrar gidin
benim 7.haftada hafif pembe kanamam olmustu yerlesme kanamasiymis
eger cok rahatsizsaniz tekrar bir dr a gidin kan belki biseyler yapilir

suan 6 haftalik bile degil kese genelde 7.haftada kalp atisi 9.haftalarda dinlenir bazen 7.haftada duyulabiliyo
kani tekrar verin 2 gun arayla degerin 2 katina cikmasi lazim
haftaya 7.haftasi dolduktan sonra tekrar gidin
benim 7.haftada hafif pembe kanamam olmustu yerlesme kanamasiymis
eger cok rahatsizsaniz tekrar bir dr a gidin kan belki biseyler yapilir
Demek 7. Haftada da yerleşme kanaması olabiliyormuş merak edıyordum ben ilk 3 haftada oluyor sanmıstım. Cok tesekkurler bilginiz mesajınız için🙏🏻

Demek 7. Haftada da yerleşme kanaması olabiliyormuş merak edıyordum ben ilk 3 haftada oluyor sanmıstım. Cok tesekkurler bilginiz mesajınız için🙏🏻
benimki 7.haftada oldu hatta dr bana 9.haftada gel demisti 7.haftada kanama olunca acil gittim oyuzden bukadar iyi hatirliyorum haftasini

SAT’ım 20 Kasım. Geçen Çarşamba 5+0 iken belirttiğiniz gibi kanamam oldu. Doktoruma gittim. USG ile baktı. Yerleşme kanaması çıktı. Keseyi görmüş olduk bu arada.

Siz de ihmal etmeyin, doktorunuza danışın.

Doktorum (Prof. Dr.) kanın rengi mühim değil, yarım köfte büyüklüğünde parça görmediğin sürece hangi renk olursa olursa olsun, normaldir demişti.

SAT’ım 20 Kasım. Geçen Çarşamba 5+0 iken belirttiğiniz gibi kanamam oldu. Doktoruma gittim. USG ile baktı. Yerleşme kanaması çıktı. Keseyi görmüş olduk bu arada.

Siz de ihmal etmeyin, doktorunuza danışın.

Doktorum (Prof. Dr.) kanın rengi mühim değil, yarım köfte büyüklüğünde parça görmediğin sürece hangi renk olursa olursa olsun, normaldir demişti.
İçimi rahatlattınız en azından bu gece yarın zaten gideceğim cok tesekkurler ederim size 🌸 iyi geceler

Back
X