Dr lar ilk 3 ay yasaklıyor. Ama ben hamileliğim sürece boyamadım. Bir dr una görüş.kızlar acil bir sorum var ne olur yardım edin...
hamilelikte kesinlikle saç diplerine,deriye degdirmeden boyasak zararı olurmu?
yani saç derisinden 1 parmak asagıda boyayınca
birde sorum olacak? ben bu ay o kadar çok saçımı üst üste boyadım ki hırs yaptım istediğim sarıya dönmek için genelde dibime sürmedim ama sürdüğüm zamanlarda oldu 6ay içinde 10 kere işlem yapmısımdır belkide daha fazla korkuyorum bişi olurmu sizce?
bilmeden bu ay çok boyattımKokusuda zararlı zaten hiç bulaşma bence
henüz doktorum bile yok bu ay bilmeden üst üste cok boyattımDoktorunuza mutlaka danışın.
Arkadaşıma doktor boyatmayan kadın var mı saçını,boya demiş.Bir diğeri asla demiş.
Boyatma yerine lo,,al'in saç spreyleri var geçici olan, onlar ne kadar zararlı bilmiyorum.Fikir olarak sadece.
6ay içinde 10 keresir bunlardan bir kaçı sadece diplere benim merak ettiğim saç ucundan diplere kimyasal geçermi sadece uçlara sürerek yaptım çoğunluklaOlabilir, bir kere boyasanız hadi belki bir şey olmaz da 10 kere saç boyamak bebeği geçtim saçınıza, vücudunuza da zarar verir. Doktorunuza danışın.
inanın saçım belimde ve cmkestirmek zorında kalmadım cunku dusuk volümlü oksidasyon kullanıyorumBenim doktorum yasaklamadı verdiği dosyada kullanmaya devam edebilirsiniz yazıyor, Tabi 10 defa da yaptırmayın, doğuma kadar ara verebilirsiniz saçınıza da yazık ne hale gelmiştir.
6ay içinde 10 keresir bunlardan bir kaçı sadece diplere benim merak ettiğim saç ucundan diplere kimyasal geçermi sadece uçlara sürerek yaptım çoğunlukla
4 haftalıkDoktorum kesinlikle yasaklamıştı, ucuna bile. Kaç aylık hamilesiniz?
4 haftalık
Doktorunuza danışın, daha çok yeniymiş hamilelik. 4 haftalıksa daha yeni beklenen adet tarihi gelmiş. İlk 2 hafta bebek yoktu. Sonraki 2 haftada kaç kere boyadiniz?4 haftalık
2 kere cıla yaptım komple bır kerede açıcı kullandımDoktorunuza danışın, daha çok yeniymiş hamilelik. 4 haftalıksa daha yeni beklenen adet tarihi gelmiş. İlk 2 hafta bebek yoktu. Sonraki 2 haftada kaç kere boyadiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?