acil yardımınıza ihtiyacım var

rosa_lina

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
356
379
18
38
kızlar acil bir sorum var ne olur yardım edin...
hamilelikte kesinlikle saç diplerine,deriye degdirmeden boyasak zararı olurmu?
yani saç derisinden 1 parmak asagıda boyayınca

birde sorum olacak? ben bu ay o kadar çok saçımı üst üste boyadım ki hırs yaptım istediğim sarıya dönmek için genelde dibime sürmedim ama sürdüğüm zamanlarda oldu 6ay içinde 10 kere işlem yapmısımdır belkide daha fazla korkuyorum bişi olurmu sizce?merak ettiğim saç uçu diplere boyayı ulaştırırmı?

Son düzenleme:
Kokusuda zararlı zaten hiç bulaşma bence

benim doktorum ilk 3 ay kesinlikle yasaklamıştı, sonrasında bitkisel boyayla diplere değdirmeden boyatabilirsin demişti ama ben boyatmadım
not: beyazım yok olsa boyatırdım.

Dr lar ilk 3 ay yasaklıyor. Ama ben hamileliğim sürece boyamadım. Bir dr una görüş.

Doktorunuza mutlaka danışın.
Arkadaşıma doktor boyatmayan kadın var mı saçını,boya demiş.Bir diğeri asla demiş.
Boyatma yerine lo,,al'in saç spreyleri var geçici olan, onlar ne kadar zararlı bilmiyorum.Fikir olarak sadece.

henüz doktorum bile yok bu ay bilmeden üst üste cok boyattım

Olabilir, bir kere boyasanız hadi belki bir şey olmaz da 10 kere saç boyamak bebeği geçtim saçınıza, vücudunuza da zarar verir. Doktorunuza danışın.

Olabilir, bir kere boyasanız hadi belki bir şey olmaz da 10 kere saç boyamak bebeği geçtim saçınıza, vücudunuza da zarar verir. Doktorunuza danışın.
6ay içinde 10 keresir bunlardan bir kaçı sadece diplere benim merak ettiğim saç ucundan diplere kimyasal geçermi sadece uçlara sürerek yaptım çoğunlukla

Benim doktorum yasaklamadı verdiği dosyada kullanmaya devam edebilirsiniz yazıyor, Tabi 10 defa da yaptırmayın, doğuma kadar ara verebilirsiniz saçınıza da yazık ne hale gelmiştir.

Benim doktorum yasaklamadı verdiği dosyada kullanmaya devam edebilirsiniz yazıyor, Tabi 10 defa da yaptırmayın, doğuma kadar ara verebilirsiniz saçınıza da yazık ne hale gelmiştir.
inanın saçım belimde ve cmkestirmek zorında kalmadım cunku dusuk volümlü oksidasyon kullanıyorum

6ay içinde 10 keresir bunlardan bir kaçı sadece diplere benim merak ettiğim saç ucundan diplere kimyasal geçermi sadece uçlara sürerek yaptım çoğunlukla

Doktorlar genelde önermiyor dip uç fark etmeden, önerenler de organik boya ya da kına kullanılmasını tavsiye ediyor.

Bence kesinlikle boyama sonucta kimyasal bisi çocuğuna gecip gecmicegini riskini alabiliyosan sen bilirsin bende hamileyim sac boyamayi düşünüyodum ama bebegimden daha değerli değil sebep olmak kötü bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…