acil yardımm?

selennnnnnnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
31
12
3
35
arkadaşlar görüştüğüm kişi evli çıktı demiştim daha hiç görüşmedim sonra onunla ama onun yüzünden bütün olumsuzluklar geldi basıma ve okulumda 1 sene boşuna gitti bu yüzden ona ağır cümleler yazmak istiyorum içinde kalsınn diye bidaha cevap dahai vermicem nasıl yazabilirimm

arkadaşlar görüştüğüm kişi evli çıktı demiştim daha hiç görüşmedim sonra onunla ama onun yüzünden bütün olumsuzluklar geldi basıma ve okulumda 1 sene boşuna gitti bu yüzden ona ağır cümleler yazmak istiyorum içinde kalsınn diye bidaha cevap dahai vermicem nasıl yazabilirimm
Bir adam bulunca hayati ona odaklayip okulu ihmal etmeniz kendi suçunuz. Ona buna sarmayin. Bir şey de yazmayın.

Bitmiş gitmiş ne gerek var. He yok ben yazayım kıvılcım olur diyorsanız bilmiyorum

He emin ol içine oturur!
Arkadaşım adam karaktersizin teki sen en ağır cümleleri söylesen de dokunmaz ona.
Okulunun uzaması senin hatan artık bu defteri hesabı kapat okuluna odaklan hala son sözü söyleme derdindesin.

En ağır cümleleri de yazsan ne fayda?
Belki cevap verecek belki vermeyecek belki direkt engelleyecek..
Ee sonra senin hırsın geçecekmi ? Öfken dinecek mi ?
Okulda kaybettiğin 1 yıl geri gelecek mi??
Tabi ki Hayır.
Boşuna kendine iş çıkarma, unut gitsin işte.

Adamla niye iletisime geciyorsun karisiyla iletisime gecmeye calis...yada mahkemeue ver

En büyük cevap Allahu tealaya havale etmek bırak görmezden gel
Uğraşmaya değmez....

Back
X