Ben fizyoterapistim. Kaslarımı aktif olarak kullandığım için doktorum bana kas altı ve yuvarlak önerdi . Damla olursa içeride dönme ihtimali var dediArkadaşlar merhaba. 1 ay sonra meme büyütme amelıyatı olmayı düşünüyorum. Ama kafam cok karışık lütfen daha önceden olanlar varsa fikirlerini paylaşabilir mi?
kas altı mı kas üstü mü daha iyi bilemiyorum doktor konusundada daha arastırma sürecindeyım
İstanbulda yaptıran varsa doktor önerebilir misiniz?
Cevabınız için teşşekür ederim. Sanırım spor yapan yada kaslarını kullananlara kas altı öneriyolar. Ben kas üstü daha agrısız diye duydum ama ilerde sarkma yapabiliyormus. Bı doktor kasaltı dıyor bırı kasüstü daha doğal diyor acıkcası benımde kafam karıştı. Siz ne zaman oldunuz memnun musunuz?Ben fizyoterapistim. Kaslarımı aktif olarak kullandığım için doktorum bana kas altı ve yuvarlak önerdi . Damla olursa içeride dönme ihtimali var dedi
Yok ben çok kolay atlatanlardanım nedense böyle şey gibi düşün hani uzun süre hiç hareket etmezsinde spora başlarsın ağır bi spor sonrasında kasların ağrır hamlarsın ya öyle bi ağrı oldu bende dayanamayacağım bi ağrım olmadı şükürAnladım tesekkur ederım banada kas altı daha mantıklı geliyor. Benm meme dokum az ve zayıfım. Sizin ameliyat sonrası cok ağrınız oldu mu?
Merhaba eğer deriniz ince veya dokunuz az ise zaten doktor da kas altı seçecektir kas üstü genellikle yeterli dokuda olan insanlara yapılıyor Dokusu az bir kişinin kas altına konulduğunda dışarıdan implantın belli olma ihtimalini azaltıyorAnladım tesekkur ederım banada kas altı daha mantıklı geliyor. Benm meme dokum az ve zayıfım. Sizin ameliyat sonrası cok ağrınız oldu mu?
Hangi doktora yaptırdınız peki ?Yok ben çok kolay atlatanlardanım nedense böyle şey gibi düşün hani uzun süre hiç hareket etmezsinde spora başlarsın ağır bi spor sonrasında kasların ağrır hamlarsın ya öyle bi ağrı oldu bende dayanamayacağım bi ağrım olmadı şükür
Teşekkür ederim evet kas üstünde dogal durma ıhtımalıde azmıs. Umarım güvenilir bi doktor bulabilirimMerhaba eğer deriniz ince veya dokunuz az ise zaten doktor da kas altı seçecektir kas üstü genellikle yeterli dokuda olan insanlara yapılıyor Dokusu az bir kişinin kas altına konulduğunda dışarıdan implantın belli olma ihtimalini azaltıyor
Yok ben çok kolay atlatanlardanım nedense böyle şey gibi düşün hani uzun süre hiç hareket etmezsinde spora başlarsın ağır bi spor sonrasında kasların ağrır hamlarsın ya öyle bi ağrı oldu bende dayanamayacağım bi ağrım olmadı şükür
Kime yaptırdınız ben de merak ettim?Hangi doktora yaptırdınız peki ?
Özelden yazıcam sizeKime yaptırdınız ben de merak ettim?
Bugün 1 buçuk ay oldu yumuşamaya başladı. Şimdilik memnunum üst tarafları bombeli duruyor, doktor zamanla aşağıya öneceğini söyledi protezinCevabınız için teşşekür ederim. Sanırım spor yapan yada kaslarını kullananlara kas altı öneriyolar. Ben kas üstü daha agrısız diye duydum ama ilerde sarkma yapabiliyormus. Bı doktor kasaltı dıyor bırı kasüstü daha doğal diyor acıkcası benımde kafam karıştı. Siz ne zaman oldunuz memnun musunuz?
İstanbulda mı oldunuz acabaBugün 1 buçuk ay oldu yumuşamaya başladı. Şimdilik memnunum üst tarafları bombeli duruyor, doktor zamanla aşağıya öneceğini söyledi protezin
Dönme riski damla protezlerde var kas üstünün problemi değil aslında. Yuvarlak protez kas altında da üstünde de dönse bile zaten yuvarlak her şekilde. Evet kapsül riski kas üstünde daha çok deniliyor da bu 6.nesil protezlerin dış yüzeyinin iyileştirilmesiyle(motiva ergonomix gibi) minimuma indirildi aslında.Benim kas altı 400 cc ultra high profil takıldı 10 gün önce. Kas altında kapsül ve dönme riski daha düşük oluyor. Kas üstü yaptırmayı hiç düşünmedim bu yüzden.
Hayır İstanbul'da fiyatlar çok uçuk. Ben burunla kombine ameliyat yaptım toplamda 30 bin tuttu. İstanbul'da sadece burnu 30 bine yapıyorlarİstanbulda mı oldunuz acaba
Canım bende oldum 1 hafta önce kas üstü oldum, meme dokum üstten yok alttan çıkıntı az .. Motiva ergonomiks taktırdım. Sürecim rahat geçti şükürler olsun ağrım hiç olmadı . Sadece iki gün destekle kalktım . Bence kas üstü yaptır çünkü kas altı yapanlar kas üstüne geçiyor..normal bi insanın memeside kas üstünde gelişir zaten . Kapsül riskine gelince firmalar ZAtwn garanti veriyor kapsüle karşı olursa ücretsiz silikon veriyorArkadaşlar merhaba. 1 ay sonra meme büyütme amelıyatı olmayı düşünüyorum. Ama kafam cok karışık lütfen daha önceden olanlar varsa fikirlerini paylaşabilir mi?
kas altı mı kas üstü mü daha iyi bilemiyorum doktor konusundada daha arastırma sürecindeyım
İstanbulda yaptıran varsa doktor önerebilir misiniz?
Canım bende oldum 1 hafta önce kas üstü oldum, meme dokum üstten yok alttan çıkıntı az .. Motiva ergonomiks taktırdım. Sürecim rahat geçti şükürler olsun ağrım hiç olmadı . Sadece iki gün destekle kalktım . Bence kas üstü yaptır çünkü kas altı yapanlar kas üstüne geçiyor..normal bi insanın memeside kas üstünde gelişir zaten . Kapsül riskine gelince firmalar ZAtwn garanti veriyor kapsüle karşı olursa ücretsiz silikon veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?