Acil yardımmm

Ben de yaptırdığıma çok pişman olmuştum. Burun kökünü bilmem ama burnun ucuna yapılıp burnu kaldıran dolgu maksimum on gün sonra eski haline çeviriyor burnu. Boşuna dolgu parası vermiş oluyorsunuz.

Aynen katılıyorum ve burnu olduğundan daha da şişiriyor

Ben burun ucu düşünmüyorum zaten. Belli belirsiz bir kemerim var ama ışık vurduğu zaman özellikle fotolarda belli oluyor. O yüzden o kısma yaptırmak istiyorum sadece burun ucu istemiyorum. Ama bir yandan da ileride estetik olmak istersem diye de düşünüyorum ama en erken 3-4 yıl sonra olurum zaten o zaman kadar erir herhalde dolgu

Kemere yapılan dolgu zamanla eriyip burun ucuna toplanıyor bilgin olsun , sen bilirsin senin kararın iyi düşün aonra dan benim gibi pişman olma

Kemere yapılan dolgu zamanla eriyip burun ucuna toplanıyor bilgin olsun , sen bilirsin senin kararın iyi düşün aonra dan benim gibi pişman olma
Hanımefendi insanları niye korkutuyorsunuz siz kötü doktora denk geldiniz diye herkesin dolgusu kötü olmak zorunda mı? Benim arkadaşım yaptı burnu gayet güzel ve kalkık oldu ilk yaptığı 8 ay ikincisi daha uzun sürecekmiş bende dolgu düşünüyorum kaliteli doktorlarla gayet güzel sonuç alınıyor sadece iyi araştırmak lazım

Benim kimseyi korkuttuğum falan yok sadece iyi düşünüp daha sonra pişmanlık yaşamamasını dile getirdim , bundan bu tarz bir tepki vermeniz ki sebep nedir anlamış değilim açıkçası , benim gittiğim de kaliteli doktordu güya çok araştırıp gittiğim ve bir ton para ödediğim bir doktor , insanlara böyle yaklaşmanız saçma ben kimseye gidip te asla yaptırmayın o bu şu diye bir şey kullanmadım .

İşte iyi araştırmamışsınız bahsi geçen doktorun bi sürü mutsuz hastası var şöyle bi google ya da burayı arattırsaydınız bulurdunuz zaten her buruna dolgu yaptırılmıyor ufak tefek sorunlu burunlara yapılıyor tabiki de kocaman düşük büyük kemerli burunlarda dolgu kısa süreli etki eder ya da hiç değişim yapmaz.

Tamam canım sen öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…