Acil yardımmm!

Zeyno07

AnneOlmak
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
36
1
16
Antalya
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402512276.825237.webp
Sevgili anneler dijital uzaktan ateş ölçer ile ilgili marka ve bilgi verirmisiz?? Şimdiden teşekkürler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

VisioFocus aldık biz Hacettepe Enfeksiyon Hastalıkları onaylı tek marka ve model demişti satıcı

VisioFocus aldık biz Hacettepe Enfeksiyon Hastalıkları onaylı tek marka ve model demişti satıcı

Ben bugün loobex aldım ama nette hiç yazmıo yorum. Weewel ile değiştirsemmi diyorum. Ateş ölçmek sonuçta basit birşey değil. Doğru olsun isteriz bilemedim:((

Benim önerim evde bir de kulaktan ölçer makine bulunması çünkü aşı sonrası ateş takibi yaparken daha çok kulaktan ölçer braun marka olanı kullandık. Aynı anda ölçtüğümüzde yarım derece kadar daha düşük ölçmüştü temassız olan

Benim önerim evde bir de kulaktan ölçer makine bulunması çünkü aşı sonrası ateş takibi yaparken daha çok kulaktan ölçer braun marka olanı kullandık. Aynı anda ölçtüğümüzde yarım derece kadar daha düşük ölçmüştü temassız olan

aklım karıştı benim şimdi.. kulaktan ölçeerle kolay olurmu rahatsız anında vs dururmu düşünüyorum. bilemedim şimdi ben...zor işler:((

Biz de çok düşündük nasıl yaparız diye ama ölçülüyo kulaktan da stres yapma çok rahatsız etmek istemezsen alından ölçersin. Hem banyo suyu oda sıcaklığı falan ölçmeye de lazım uzaktan ölçer

Biz de çok düşündük nasıl yaparız diye ama ölçülüyo kulaktan da stres yapma çok rahatsız etmek istemezsen alından ölçersin. Hem banyo suyu oda sıcaklığı falan ölçmeye de lazım uzaktan ölçer

bende bu konuyu araştırıyordum cevabınızı okuyunca aydınlandım
teşekkürler

Back
X