Ben kamera koyamamki. Koysam da izleyemem. Cunki ben artk baska yerdeyim. Yazmisdim. Kocamin yanina geldim. Kocam yapamaz. Yanimda simdi. Niye olmuyor. Ailesi de komsunu yeniden polise vermek istiyor. Ondan supheleniyorlar. Eger onlar calsaydilar neden tekrar polisi karistirsinlar? Polis arasdirirsa eger hirsizlik yapmislarsa bir ucu onlara da gelmez mi?
Ben kamera koyamamki. Koysam da izleyemem. Cunki ben artk baska yerdeyim. Yazmisdim. Kocamin yanina geldim. Kocam yapamaz. Yanimda simdi. Niye olmuyor. Ailesi de komsunu yeniden polise vermek istiyor. Ondan supheleniyorlar. Eger onlar calsaydilar neden tekrar polisi karistirsinlar? Polis arasdirirsa eger hirsizlik yapmislarsa bir ucu onlara da gelmez mi?
polis fikrinden caydırmak istediğinde anlayacağınızı bildiği için ses çıkaramıyo olabilir ne diycek "hakkınızı aramayın, giden gitmiştir mi" diycek:)Bakin arkadaslar. Su an hepsi pazartesini bekliyor. Dusunup tasinip karar almislar ki polise yeniden dilekce verip komsudan suphelendiyini soylesinler. Artik komsudur deyip durmuslar. Yine soruyorum eger aralarindan biri yapmis olsa digerlerinden habersiz bu polis fikrinden caymakcin ikna etmez mi? Yalanlar soylemez mi? Bir ucu ona dokunmaz mi? Benim esim dahil hepsi polise verelim komsuyu deyip dururlar.
Ucu onlara dokunmayacak mı deyip durmuşsunuz da polise gidip komşudan şikayetçi olursanız polis inceleme yapar olay uzayadabilir veya delil bulunmaz vs..yani ailene gene bişey olmaz çünkü şikayetçi olan onlar.Yani altınlar onların zaten anlatabildim mi?Bu bir cinayet değilki hırsızlık şikayetçi olmazsanız kimse gelip de bişey demez.Bu arada iyi niyetinize hayranlık ve şaşkınlık duyuyorum gerçekten.Komşu da olabilir ama o evden biri olduğu o kadar aşikar ki bence biran önce bunu kabullenip arkadaşların tavsiyelerinden birini dinlenemenizi şiddetle öneriyorum..
hislerimde yanılmam ama inşallah yanılmışımdır... şuan eşinle alaklaı oldugunu hissettım nedense .
ve şunu sormak istiyorum önce altınların yok oldugunu anladıgınızda ilk kıme sölediniz ve ne yaptınız ???? ve sonrası polisemı falcıyamı gittiniz ilk ? bu cevapla bıle anlaşılır aslında
Ya arkadaslar soyledigime belki kizicaksiniz. Dediyimiz seylere inanmiyorsun da ne yardim istiyorsun diyeceksiniz ama ben gercekten inanmiyorum onlarin yaptigina ya. Tanisaniz gercekten iman dolu iyi insanlar. Ola bilir. Hepimiz insan evladiyiz. Belki seytan yoldan cikara bilir ama ben yine de inanmam. Komsuya inanirim, yakin akrabaya unanirim (ki pek gelip giden olmaz) ama onlarin yapdigina inanmiyorum. Kamera diyorsunuz ama yine de soyluyorum ben su an onlarla yasamiyorum artik. Kocamin yanina geldim. Beddua konusunu soyluyorum ama. Kim yapmissa soyle olsun. Benim dualarim gecer diye. Bide onlara gitsem geride kalan bazi esyalarimi alip gelicem (altinim hic yok zaten). Bir carem var Allahtan istiyicem. Siz de dua edin. Bulunsun ilk size haber vericem. Cok tesekkurler hepinize. Allah razi olsun. Ama lutfen dua edin.
Canim ben 7 yildir 3 harflilerle ugrasiyorum yani baskasina komik gelebilir ama yasadigimi bi Allah bide ben bilirim evlenince esime bide bebegime musallat oldular baskasi anlatsa yasadiklarimi abartiyo derdim kackere sabah uyandigimda heryerim mosmordu sanki gece dovmusler daha neler neler esimde kucucuk bebegimde tabela gibi muskayla geziyoruz ama daha hic biseyim kaybolmadi ben bu isin icindeyim ole bisey olamaz kesinlikle hirsizliktan baska bisey degil bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?