Acil... Yoksa deliricem. ALLAH rizasi icin okuyun. yardim edin.

a.selam arkadaşım ne cini vs cin altını ne yapsın besmele ile koymadıysan kaybolsa bile bulursun sonra tekrar. onu bildiğin çalmışlar

allah allah gercekten ınanaımıyorum yaa, altını uc harflı ne yapsın, kuyumcuya gıdıp bozduracak mı lutfen komık olmayın, esınızın aılesınden suphelenmıyorsanız konu komsu evınıze gelen ınsanları bır dusunun derım

geçmiş olsun arkadaşım.kendini topla lütfen.canını sıkma öncelikle.Asla cin falan da düşünme derim.çalınmış kesinlikle profosyonelce yapmışlar ve yapıyorlar.Yanlız gözünle görmeden suçlama lütfen.Çok günah denir çünkü.Hiç ummadığın biri yapmış bile olabilir.Tedbirli olmaya başla .ortalıkta koyma artık altınlarını.Sakın ailendende olma bari altınlar gitmiş gitmesinede.Kulagına küpe olsun arkadaşım.üzüldüm

Cin dediğimiz varlıklarda bizim gibi yiyip içip yaşıyan canlılar bize değerli gelen altın onlarda işe yaramaz.Birinin çıkıpda cin yapmstır demesi bile dikkati dağıtmaya çalıstıgını gösterir. Bu devirde kimseye güven olmayacagını unutmayın ama dikkatlide düşünün çünkü bu büyük bir itham kimsenin hakkına girmemek gerek. Allah yardımcınız olsun...

arkadaşım sakın öyle büyü fal işine girip günaha girme. eve giren çıkana ve odana giren çıkana dikkat et. sen şüphelenmiyorsan belki çalan kişi hastadır. çalma hastalığı olanlar var...

akilli hirsizmis acikcasi toptan goturmeyip tek tek goturmus cin peri ne alaka onu anlamadim arkadasim bak ben birkeresinde edebiyat dersinin sinavinda o kadar calisyimki belki 3gunumu bu sinav icin ayirdim o derece iyi hazirlandim neyse sinav oldu bitti hoca duvarda sonuclariniz dedi gidin bakin gittim bakdim benden kopya ceken arkadasim 100 ben ise 85 almisim gorunce hizlica ogretmen odasina girdim neden 85 aldim hocam 3 gun baoyunca calisdim uykusuz kaldim ama benden kopya ceken arkadasim hic emek vermeden 100 aldi dedim hic unutmuyorum ogretmenimin soyledigi halen aklimin bir ucunda iyide bende ders al diye sana dusuk not verdim dedi ve o hirsizdi sen ne yaptin o hirsiza bildigin halde sonuna kadar kapini acdin en degerli esyalarini hic gozun kirpmadan onune serdin simdi hazinen kayboldu diye suclu hirsizmi dedi:26: seninkide bu ise donmus neden iyi bir yere saklamadin esyalarini simdi suclu hirsizmi bak yillar once bana sormusdu sevgili hocam simdi ben sana soruyorum

İllaki şüphelendiğin birisi vardır.. Alttan söyle bakalım ona yakın birine falan çıtlatsın hafiften...
Altınlarını da git bankaya falan yatır bu devirde yastıkaltı diye bişey kalmadı... malesef içerden alanlar olabiliyor..
Ve üç harflilerin yaptıını da düşünmüyorum... eve girip çıkan birisi ne yazıkki...

Bence de kamera falan koyun bi yere. Kesinlikle içeriden birisi. Ayrıca falcıyı da eşinizin ailesinin bulması size garip gelmedi mi? Eşinize tabi ki bundan bahsedemezsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Benim en kötü hikayemi en güvendiklerim yazdı demiş birisi. Ne doğru demiş, olayı çözdünuz mü bilmiyorum ama bana kalırsa yakınlarınizdan birisidir.altininizi bir yere saklayin , sakadiginiz yere de gizli kamera koyun , artık saatlerde bile gizli kamera oluyor, farkedilmesi imkansiz. Böylelikle çalani da görmüş olursunuz

senin asina gelen olayin benzerini gazetede okumustum hatta ayni olaymiymis diye butun yorumlari ve yazdiklarini okudum ama degilmis (= ben gazetede okudugum olayi aklimda kaldigi kadariyla buraya yazayim belki fikir edinirsin kadinin birinin evinden surekli kucuk kucuk parasi,degerli takilari caliniyormus ama parca parca,bi gun para bi gun kupe bi gun bilezik vs.kadinda hep kaybettim diye dusunuyormus bakmis bu boyle gitmez yakinlarina anlatmis olayi.(buarada kadin evde yalnis yasiyordu sanirim)bu bahsettigi kisilerde tamam biz bu isi halletcez diolar.sen evden cik git bi saat gez.neyse bizim hanim abla cikiyor ama bu abiler evin yakininda bekliorlar biraz zaman geciyor kadinin evine giriyorlar ne gorsunler meger komsu kadin anahtarla eve girmis yine parca parca bisiler caliyor.tabii abiler kadin yakaliyorlar polisler fln.neyse megersem esyalari calinan abla bi gun anahtarini kapida unutmus,komsuda uyanik anahtari gorunce almis yenisini yatir geri koymus yerine.o anahtarla kadinin evde olmadigi zamanlar eve girip kucuk seyler caliyormus.dusun yapan kisi kapi komsusu yani her sey olabilir

Hadi inandım 3 harfliler almış. Ama peki neden ev boşken almışlar? Görüyor musunuz?

Canım yalnız kalbin domestosla yıkanmış gibi maşallah.

Tövbe yarabbim. Cin in işi gücü yok sizin altinami musallat olmuş. Evde kim varsa götürüyor işte. Çok basit bir konu. Altınlarınızın yerini değiştirin yatak odanıza kamera koyun bakın bakalim cin mi perimi. Cin çıkarsa gelin bana ben size kaybolan tüm altınlarınızın parasını vereceğim. Muge anli 'yi izliyorum şuan sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…