ACİL YORUM GEBEMİYİM NE OLUR

Merhaba bende 1 hafta önce yaptım bu testi böyle çıktı ama gün içinde yaptım daha önce yaptıklarım hep tek çizgiydi sabah ilk idrarla tekrar denedim tek çizgi çıktı reglimde 4 gün gecikti böyle bir durum yaşayan var mı

Eklentiler

• IMG_2847.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 25
Hanımlar selamlar tekrardan ben bugün 8.haftamızdayız 3 gün önce kalp atışımızı duyduk bu sabah acil doktora gittim idramımı yaptıktan sonda peçeteye açık pembe turumcunsu bi kanama oldu sebebi ne olabilir? Ultrasonda bebek saglıklı gözükoyr progestan ve igne olarakta ilaç verdi başına gelen başka biri var mı acaba ??????

İlişki vs oldu mu bu süreçte? Yerleşme kanaması da devam edebiliyor bazılarında bi süre, eğer kırmızı değilse çok sorun etmiyor doktorlar ama doktorunuz yine de önlem almış, bence sorun yoktur

Kan vermelisin 4 gün gecikmiş.Hemen kan ver bence

İlişki vs oldu mu bu süreçte? Yerleşme kanaması da devam edebiliyor bazılarında bi süre, eğer kırmızı değilse çok sorun etmiyor doktorlar ama doktorunuz yine de önlem almış, bence sorun yoktur
Yok ilişki vs yok kırmızı değil be peçeteye geliyo sadece minnacık kalp atışı vs hepsi sağlıklı ama korkuyorum tabiki

Yok ilişki vs yok kırmızı değil be peçeteye geliyo sadece minnacık kalp atışı vs hepsi sağlıklı ama korkuyorum tabiki
İçte kalanlar çıkıyordur kırmızıya dönmedikçe doktorunuz da önlem almışken korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…