Acil yorumlariniza ihtiyacim var

leftere09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
66
39
88
43
Merhaba
Ben 10 ekomde tek embriyo transferi oldum. 7.gun kan degerim 32 cikti. 9.gun 71 cikti. Buraya kadar hersey normal ve guzeldi. Ama bugun kan degerim 98 cikti. Ikiye katlamamis. Yikildim tabi haliyle. Sizce bu dusuk yaptigin anlamina mi geliyor. Yoksa benim gibi olup degeri yukselen saglikla hamileligine devam eden var mi. Lutfen olumlu ya da olumsuz yorumlariniza ihtiyacim var :(

Niye erkenden yaptırdınız ki? Hep aynı merkezde mi yaptırdınız testleri bu çok önemli. Farklı merkezlerde farklı deger çıkıyor. Iki katlanmamış ama hala umut var bence.

Niye erkenden yaptırdınız ki? Hep aynı merkezde mi yaptırdınız testleri bu çok önemli. Farklı merkezlerde farklı deger çıkıyor. Iki katlanmamış ama hala umut var bence.
7. Gün beklemeye dayanamadım kendim yaptırdım. 9 ve 11. günler ise tedavi gördüğüm doktor istedi. ikisini aynı merkezde yaptırdım. burda ilk tes 9. gün yapılıyormuş.

Hymm.. Her bünye farklı.. Normal şartlarda 60% katlanır diyor doktor.. Bence umutsuzluğa kapılmayın.. 2 gün sonra tekrar kan verin.. Belki yavaş büyüyordu yumușun.. Kendini yıpratarak.. Bebișini de üzme canım.. İnşallah yavrun sana sımsıkı tutunur.. Bize gelişmeleri bildir.. Yalnız taşıma bu yükü.. Allah yar ve yardımcınız olsun

Çok teşekkür ederim. bugün verdiğim kan testinden sonra eşim başka bir yerde daha yaptırmak istedi. 1 saat sonra başka yerde yaptırdık. 98den 103e cıkmış. ama pzt günü kan vermem gerekiyor bir daha. insallah tutunur annesine. insallah isteyen herkese Allah verir bir an önce. gercekten tek başına kaldırılmıyor bu yük. şimdi bi de herkeslere hamileyim müjdesini verdik , şimdi düştü diye aramak istemiyorum. karmakarışık içim. insallah hepimizin melekleri bizle kalır.

Çok teşekkür ederim. bugün verdiğim kan testinden sonra eşim başka bir yerde daha yaptırmak istedi. 1 saat sonra başka yerde yaptırdık. 98den 103e cıkmış. ama pzt günü kan vermem gerekiyor bir daha. insallah tutunur annesine. insallah isteyen herkese Allah verir bir an önce. gercekten tek başına kaldırılmıyor bu yük. şimdi bi de herkeslere hamileyim müjdesini verdik , şimdi düştü diye aramak istemiyorum. karmakarışık içim. insallah hepimizin melekleri bizle kalır.
Amin canım inşallah.. Sen şimdilik kimselere birşey deme.. Allaha dua et.. Ve bol bol istirahat et canım.. Kafana kötü şeyler getirme.. Proluton iğnesi yaparlarmi bilmiyorum zararı yok.. Düşük önleyici bir etkisi varmış.. İstersen bir doktoruna danış.. Faydası olurmu bilmiyorum.. Ana sormakta bir fayda var..

canım cok sağol cevap verdiğin için, forumda beta hcg değerleri araştırıyorum sürekli. doktorla görüştüm. tabiki ikiye katlamasını tercih ederiz ama hemen yıkılıp endişeye kapılma dedi. bazen böyle olup sonradan kendini topluyormuş. az önce yine kan alındı takip amacıyla. onun sonucu da yarın çıkarmış. iğneden hiç söz etmedi. jeli ve vitamini kullanmaya devam et dedi. eğer olmazsa 1 tanecik dondurulmuşum var onu deneyeceğim artık. dua ediyorum , olumlu şeyler düşünmeye çalışıyorum..

Merhaba
Ben 10 ekomde tek embriyo transferi oldum. 7.gun kan degerim 32 cikti. 9.gun 71 cikti. Buraya kadar hersey normal ve guzeldi. Ama bugun kan degerim 98 cikti. Ikiye katlamamis. Yikildim tabi haliyle. Sizce bu dusuk yaptigin anlamina mi geliyor. Yoksa benim gibi olup degeri yukselen saglikla hamileligine devam eden var mi. Lutfen olumlu ya da olumsuz yorumlariniza ihtiyacim var :KK43:
sakin ama sakin stres yapma. pozitif ol. ben hamileyim de hep keyfini çıkar ;) bende benzer bi durum yaşadım ama ben stres yapa yapa kendimi yedim ve bence sırf stresim yüzünden bebegimi kaybettim. bu noktada olumlu mutlu olmak çok önemli. takılma değere azalma olmamış sonuçta artiyor :halay:

canım cok sağol cevap verdiğin için, forumda beta hcg değerleri araştırıyorum sürekli. doktorla görüştüm. tabiki ikiye katlamasını tercih ederiz ama hemen yıkılıp endişeye kapılma dedi. bazen böyle olup sonradan kendini topluyormuş. az önce yine kan alındı takip amacıyla. onun sonucu da yarın çıkarmış. iğneden hiç söz etmedi. jeli ve vitamini kullanmaya devam et dedi. eğer olmazsa 1 tanecik dondurulmuşum var onu deneyeceğim artık. dua ediyorum , olumlu şeyler düşünmeye çalışıyorum..
Dualarım seninle canım..

Back
X