• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yorumlarınızı bekliyorum..Çok vaktim yok.

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
Kızlar burdaki yorumların daha adil olduğunu düşünüyorum.Kısa bir sorum olacak sizlere. Haftaya cuma yani ayın 20sinde babamların şirketinde Çanakkale turu düzenlenecek.Turda Cuma gidilecek Cumartesi akşam dönülecek. Kuzenimde o şirkette çalışıyor ve ek ücret verenler yanlarında istediklerini götürebilirmiş. Babamda annemi ve beni götürmek istiyor. Kuzenimde kardeşini yanında götürecekmiş. Düşününce evet eğlenceli olabilir ama şöyle bir sorunum var. Konularımı biliyorsunuzdur belki, sevgilim ilgisizleşmişti bana karşı ve çok sık buluşmuyordu. Yani 2-3 haftada bir haftasonları bi yerlere gidip zaman geçiriyorduk. Sorum şu sevgilim ayın 20sine plan yapıyordu, havuzlu bi yere gidelim falan diye. Önümüz ramazan bildiğiniz üzere. Ramazan gelmeden bir havuz sefası yapalım diyordu. Şimdi ben kararsız kaldım. Bir yanım Çanakkaleye git hem sevgilim beni biraz özlesin diyor, bir yanımda gitme sevgilinle ol zaten çok sık görüşemiyorsun diyor.
Bu arada en son 23-24-25 mayıs tarihlerinde birlikteydik. O günden beri buluşmadık. Ofiste birbirimizi görüyoruz ama oturup zaman geciremiyoruz..
Arkadaşımla konuştum, ailenle git, sevgilinde senle buluşamasın özlesin değerini anlasın sen herzaman plan yaptında noldu hep onun işi çıktı gelmedi, bir kerede sen yap diyor.

Son düzenleme:
Kızlar burdaki yorumların daha adil olduğunu düşünüyorum.Kısa bir sorum olacak sizlere. Haftaya cuma yani ayın 20sinde babamların şirketinde Çanakkale turu düzenlenecek. Kuzenimde o şirkette çalışıyor ve ek ücret verenler yanlarında istediklerini götürebilirmiş. Babamda annemi ve beni götürmek istiyor. Kuzenimde kardeşini yanında götürecekmiş. Düşününce evet eğlenceli olabilir ama şöyle bir sorunum var. Konularımı biliyorsunuzdur belki, sevgilim ilgisizleşmişti bana karşı ve çok sık buluşmuyordu. Yani 2-3 haftada bir haftasonları bi yerlere gidip zaman geçiriyorduk. Sorum şu sevgilim ayın 20sine plan yapıyordu, havuzlu bi yere gidelim falan diye. Önümüz ramazan bildiğiniz üzere. Ramazan gelmeden bir havuz sefası yapalım diyordu. Şimdi ben kararsız kaldım. Bir yanım Çanakkaleye git hem sevgilim beni biraz özlesin diyor, bir yanımda gitme sevgilinle ol zaten çok sık görüşemiyorsun diyor.
Bu arada en son 23-24-25 mayıs tarihlerinde birlikteydik. O günden beri buluşmadık. Ofiste birbirimizi görüyoruz ama oturup zaman geciremiyoruz..

Zor bir karar gercekten. Ailenizle gitseniz daha sonra da sevgilinizle gitme sansiniz yok mu

Zor bir karar gercekten. Ailenizle gitseniz daha sonra da sevgilinizle gitme sansiniz yok mu

Canım sonrasındaki hafta Ramazan. İkimizde oruçlu olcaz. Bi yerlere gitsekte öyle havuza falan gidemeyiz. Anca ramazandan sonra olur o da demek oluyorki çok uzuuunnn bir süre buluşmamış olcaz. :26:

Ben olsam ailemle çanakkaleye giderdim...

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önce ailenle geziye git.
Artık havuza ramazandan sonra gidersiniz.
Ama yine buluşursunuz tabi..

kız havuza gıdersen sapka düşer kel görünür yaa..

zaten kirpiğin yok,sıyah kalemde havuzda akacak,cocuk hepten kaçacak..

gezıye gıt sen..

zaten cuma gidilip cumartesi donulecekmis kal sevgilinle gecir zamanini

Evet ama bir önceki konumda sevgilimin bana kızıp ayrılalım dediğini yazmıştım. Ben ne zaman buluşalım desem işim var diyor o yüzden her hafta buluşmuyoruz. Bekliyor ve bir haftasonunu boşa çıkarıp bi yer ayarlıyor oraya gidip kalıyoruz. Ayy çok kararsızım ya :18:

kız havuza gıdersen sapka düşer kel görünür yaa..

zaten kirpiğin yok,sıyah kalemde havuzda akacak,cocuk hepten kaçacak..

gezıye gıt sen..

hahahahahaha ayy hiç güleceğim yoktu Allah'ta seni güldürsün ya. Evet onu da düşünüyorum :1:
Ama gezidede foto çekilecek o zaman napcam :52:

Son düzenleme:
İstemezse , sende ''ben de seni istemiyorum'' dersin resti çeker gidersin ..
Ailenle gittin diye tavır alıp buluşmak istemeyecekse, bu adam seni hiç özlememiştir zaten..

Yok tatlım aileme her zaman saygısı vardır, gitsemde gıkını çıkarmaz. Ben normal olarak dedim buluşmak isterse tabi diye :34:

Kızlar burdaki yorumların daha adil olduğunu düşünüyorum.Kısa bir sorum olacak sizlere. Haftaya cuma yani ayın 20sinde babamların şirketinde Çanakkale turu düzenlenecek.Turda Cuma gidilecek Cumartesi akşam dönülecek. Kuzenimde o şirkette çalışıyor ve ek ücret verenler yanlarında istediklerini götürebilirmiş. Babamda annemi ve beni götürmek istiyor. Kuzenimde kardeşini yanında götürecekmiş. Düşününce evet eğlenceli olabilir ama şöyle bir sorunum var. Konularımı biliyorsunuzdur belki, sevgilim ilgisizleşmişti bana karşı ve çok sık buluşmuyordu. Yani 2-3 haftada bir haftasonları bi yerlere gidip zaman geçiriyorduk. Sorum şu sevgilim ayın 20sine plan yapıyordu, havuzlu bi yere gidelim falan diye. Önümüz ramazan bildiğiniz üzere. Ramazan gelmeden bir havuz sefası yapalım diyordu. Şimdi ben kararsız kaldım. Bir yanım Çanakkaleye git hem sevgilim beni biraz özlesin diyor, bir yanımda gitme sevgilinle ol zaten çok sık görüşemiyorsun diyor.
Arkadaşımla konuştum, ailenle git, sevgilinde senle buluşamasın özlesin değerini anlasın sen herzaman plan yaptında noldu hep onun işi çıktı gelmedi, bir kerede sen yap diyor.

Hep onun müsait olduğu zamanlarda ve canı istediği zamanlarda görüşürsen onun canı istediği zamanda da ilişkiyi bitirir. sen de bu planını söyle bu hafta sonu gidin bir yerlere. neden bu hafta sonu müsait değil mi?

ailenle git..
her planını da sevgilini göre yapma ki seni her istediğinde çantada keklik görmesin..
kendine ait planlarının olduğunu görsün..

Back
X