Kızlar burdaki yorumların daha adil olduğunu düşünüyorum.Kısa bir sorum olacak sizlere. Haftaya cuma yani ayın 20sinde babamların şirketinde Çanakkale turu düzenlenecek.Turda Cuma gidilecek Cumartesi akşam dönülecek. Kuzenimde o şirkette çalışıyor ve ek ücret verenler yanlarında istediklerini götürebilirmiş. Babamda annemi ve beni götürmek istiyor. Kuzenimde kardeşini yanında götürecekmiş. Düşününce evet eğlenceli olabilir ama şöyle bir sorunum var. Konularımı biliyorsunuzdur belki, sevgilim ilgisizleşmişti bana karşı ve çok sık buluşmuyordu. Yani 2-3 haftada bir haftasonları bi yerlere gidip zaman geçiriyorduk. Sorum şu sevgilim ayın 20sine plan yapıyordu, havuzlu bi yere gidelim falan diye. Önümüz ramazan bildiğiniz üzere. Ramazan gelmeden bir havuz sefası yapalım diyordu. Şimdi ben kararsız kaldım. Bir yanım Çanakkaleye git hem sevgilim beni biraz özlesin diyor, bir yanımda gitme sevgilinle ol zaten çok sık görüşemiyorsun diyor.
Bu arada en son 23-24-25 mayıs tarihlerinde birlikteydik. O günden beri buluşmadık. Ofiste birbirimizi görüyoruz ama oturup zaman geciremiyoruz..
Arkadaşımla konuştum, ailenle git, sevgilinde senle buluşamasın özlesin değerini anlasın sen herzaman plan yaptında noldu hep onun işi çıktı gelmedi, bir kerede sen yap diyor.