- 19 Ekim 2007
- 771
- 252
- 123
- Konu Sahibi SiyahKolik
sizin erkek arkadaşınızı benim gözüm pek tutmadı ilişkinizin sağlıklı olduğunu düzşünmüyorum sevgiliniz sizinle buluşmak istemiyor zaten hala onu düşünüyorsunuz bence ailenizle gidin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin erkek arkadaşınızı benim gözüm pek tutmadı ilişkinizin sağlıklı olduğunu düzşünmüyorum sevgiliniz sizinle buluşmak istemiyor zaten hala onu düşünüyorsunuz bence ailenizle gidin
İş için bodruma gitti akşam dönecek. Dünden beri konuşmadık dogru duzgun aksamda yazmadı hic. Sabahta sadece gittinmi naptın yazdım. Ya kovalamazsa?
Ailenle git.Madem sevgilin sana ilgisizleşti,sen de ona ilgisizleş.Sürünsün biraz...
KAVALAMAZSA ZATEN AYRI Bİ SORUN BENCE...SEVİYORSA KOVALİYCEK![]()
Evliymişsiniz. sizde de böyle sorunlar oluyor muydu?
Bi taraftan gelince oturup "ilgisizliğinden sıkıldım olmıcak bu iş" demek istiyorum bi taraftanda "ilgisiz davranayım bende belki dank eder" diyorum.
acaba tekrar görüşmek isteyip bu tavrından sıkıldığımı yoksa biteceğini mi söylesem of bilemedim ya. Kaçıp ondanmı beklesem ya da?
Evet evliyim ama çok şükür yaşamadım bu tür şeyler.Bende yazdığım gibi ailenle gidip,ilgisiz davranman taraftarıyım.Kendi istemeyince ilgisiz,isteyince onunla heryere git.Yok öyle bi dünya.Bırak biraz kıymet bilsin.Her çağırdığında gidip havalara sokma.Hatta ben olsam açıkça söylerdim "ilgisizliğinden sıkıldım,o yüzden ailemle gitmeyi tercih ediyorum kusura bakma" diye.
konu gitsem mi gitmesemmi olunca yorum yaptık ama....bence seviyorsan güzelce al karşına gayet açık tek tek anlat ne hissettiğini oda seviyorsa anlayacaktır....
O kadar sabırlı bir kişiliği varki kapalı kutu. Herseyi içinde yaşar. Mesela buna cok canı sıkılsa bile peki tamam der ve belli etmez.
Allah mutluluğunuzuda daim etsin bu arada.
Çok teşekkür ederim.O zaman sende çok üstüne düşme.Ben hala ailenle gitmen taraftarıyım.İyi eğlenceler![]()
evet ya konuyu başka yerlere getirdim sanırım çok pardon.. Ailemle gitmeyi düşünüyorum bende şimdi. Teşekkür ederim bu arada.
önemli olan senin mutlu olman umarım çözersiniz![]()
Ben de ailenle gitme taraftarındayım ama tabi en son karar senin.![]()
Öyle yapıcam canım. Babam defalarca sordu geliyosun dimi diye. İlgisiz bi adam için babacığımı kıramıcam
sevgilini zaten işyerinde görüyomuşsun. buluşmak için birlikte zaman geçirmek için de o çabalasın biraz madem. bence çanakkaleye git.Kızlar burdaki yorumların daha adil olduğunu düşünüyorum.Kısa bir sorum olacak sizlere. Haftaya cuma yani ayın 20sinde babamların şirketinde Çanakkale turu düzenlenecek.Turda Cuma gidilecek Cumartesi akşam dönülecek. Kuzenimde o şirkette çalışıyor ve ek ücret verenler yanlarında istediklerini götürebilirmiş. Babamda annemi ve beni götürmek istiyor. Kuzenimde kardeşini yanında götürecekmiş. Düşününce evet eğlenceli olabilir ama şöyle bir sorunum var. Konularımı biliyorsunuzdur belki, sevgilim ilgisizleşmişti bana karşı ve çok sık buluşmuyordu. Yani 2-3 haftada bir haftasonları bi yerlere gidip zaman geçiriyorduk. Sorum şu sevgilim ayın 20sine plan yapıyordu, havuzlu bi yere gidelim falan diye. Önümüz ramazan bildiğiniz üzere. Ramazan gelmeden bir havuz sefası yapalım diyordu. Şimdi ben kararsız kaldım. Bir yanım Çanakkaleye git hem sevgilim beni biraz özlesin diyor, bir yanımda gitme sevgilinle ol zaten çok sık görüşemiyorsun diyor.
Bu arada en son 23-24-25 mayıs tarihlerinde birlikteydik. O günden beri buluşmadık. Ofiste birbirimizi görüyoruz ama oturup zaman geciremiyoruz..
Arkadaşımla konuştum, ailenle git, sevgilinde senle buluşamasın özlesin değerini anlasın sen herzaman plan yaptında noldu hep onun işi çıktı gelmedi, bir kerede sen yap diyor.
sevgilini zaten işyerinde görüyomuşsun. buluşmak için birlikte zaman geçirmek için de o çabalasın biraz madem. bence çanakkaleye git.