Jinekoloji Acil

Bakalım yarın gidicem yani bu sabah gidicem doktora iyi sallah kötü birşey yokdur çünkü 2 ci çocuğu isdiyom tekrardan Allah'ım hakkımda hayırlısını versin rabbim

Yani bu patolaji sonucu mol gebelikmi gösderiyor iyisallah degildir
Tatlım ilk Hiç konundan bahsetmeyince sağlıksız gebelik olduğunu anladım fetüsün gelişimi ile ilgili nir şey olduğunu düşündüm. Ama dış gebelikte yada mo gebelikte de bu bulgular yer alır. Fakat dış gebelik yada mol gebelik olsa bunu dr söyler bilirdin. Mol gebelik zaten çok fazla kese gibi görünür. İlk ultrasonlarda gark edilirdi.

Mol gebelik beta hcg hızlı artışından farkedilir usg de farkedilmesi kesin olarak 8-9. Haftaları buluyor . Size de gecmıs olsun

Hayir internette trofoblastik hücreler yazınca mol gebelik çıkıyor ondan korkdum kötü şeyler yaziyorlar cunku

Bakalım yarın gidicem yani bu sabah gidicem doktora iyi sallah kötü birşey yokdur çünkü 2 ci çocuğu isdiyom tekrardan Allah'ım hakkımda hayırlısını versin rabbim
Ne güzel bak ben kürtajdan sonra hiç istemedim çok içime kaopandım. Depresiftim kürtaja bağlı rahimde çökme oluştu. Histeroskopi ameliyatı da oldum. İyi ki olmuşum polipler varmış dr onları da temizlemiş. Sonra kontrole gittim şuan çok hazırsın dedi çok doğru bir zaman dedi. Bense hiç öyle olduğunu düşünmedim. Gelişen yumurtanda var bu adetinde başlayalım tedaviye dedi. Hiç hazır değilim dedim dr zorlaması eşimin desteklemesiyle başladım.Şuan ikizlerime hamileyim. Demem o ki sen kendini hazır hissediyorsan tekrardan hamile kalırsın ben psikolojik korkularımdan dolayı değildim inanmıyordum. Ama Allah ilkinde vücuduma o hormonları yaşattı ikinci tedavim daha kolay yanıt verdi.inan bana tüm göz yaşlarının üzüntün güzelleşip kucağına gelecek

Hayir internette trofoblastik hücreler yazınca mol gebelik çıkıyor ondan korkdum kötü şeyler yaziyorlar cunku
Korkma Senın eski konundan beta artışını gördüm Mol gebelik olma ihtimalin yok o seviyelerle . bebegın kalbi durmuş olduğu ıcın galiba sebebini öğrenme amaçlı patoloji istemiş doktorunuz .

eğer kanaman, kokulu akıntın ,aşırı ağrıların yoksa belki içindeki parçalar bile düşmüş gitmiş olabilir yarın ultrasondan bakar zaten doktorunuz .

İnternetten çok şeyler okumayın kafanızı çok karıştırır sizi strese sokar .

İkiz gebelik doğal yollardan mı oldu ?

Tüp bebek mi yani :) bende ikiz gebeyim şuan tüp bebek
Evet ben hiç beklemiyordum yalan yok.ilkinde de 2 embriyo transfer edildi biri tutu . Bunda Allah’ın hikmeti ikiside tutunmuş hatta biri çok 3 ab kalitesindeydi. Sanırım geçirdiğim ameliyat yaşanılan gebelikle hormonların yükselmesi hepsi 2. Sürece olumlu etki etti . Sizin kaç haftalık

22. Haftadayım siz ?

22. Haftadayım siz ?
11+3 . Kasık ağrılarım bulantım çok fazla olunca uykuda uyuyamıyorum. 1 aydır biraz böyle limoni gidiyoruz. Cinsiyetleri belli oldu mu. Sizin de büyüme kasık çatı ağrınız oluşuyormuydu ?sanki bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…