- 6 Mart 2024
- 8.237
- 13.268
- 168
- 31
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim11+3 . Kasık ağrılarım bulantım çok fazla olunca uykuda uyuyamıyorum. 1 aydır biraz böyle limoni gidiyoruz. Cinsiyetleri belli oldu mu. Sizin de büyüme kasık çatı ağrınız oluşuyormuydu ?sanki bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor
11+3 . Kasık ağrılarım bulantım çok fazla olunca uykuda uyuyamıyorum. 1 aydır biraz böyle limoni gidiyoruz. Cinsiyetleri belli oldu mu. Sizin de büyüme kasık çatı ağrınız oluşuyormuydu ?sanki bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor
Canım şehirler farklı olunca bir şey de diyemedim. Ama hiç tehşis yada sebeb söylemiyorlar mı. Tüp bebekle mi hamile kaldın yoksa doğal mı?Ederim haber onerebilecegini doktor var 3 düsügüm bu
Bartın da genel test falan yapmiyolar nereyi onerebilirsini
3 düşüğünüz de peşpeşe mi oldu ?Ederim haber onerebilecegini doktor var 3 düsügüm bu
Bartın da genel test falan yapmiyolar nereyi onerebilirsini
Maşallah diyelim sana maşallahLa havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azimelhamdülillah benım hıc ağrım bulantım olmadı yani ben geçen haftaya kadar hiç belirti yaşamadım ,Kıpırdamaları dışında
Geçen haftadan beri artık ağırlaşıyorlar doğal olarak kasık ağrıları başladı . cinsiyetimiz erkek .
Söyledim büyük seyirlere genetik bide kan pıhtılaşma ya falan baktirmaniz gerekiyor falan dendi hepsi normal oldu3 düşüğünüz de peşpeşe mi oldu ?
Düşüklerin sebebini doktorunuza sormadınız mı hocam araştırın neden oluyor bu dusukler demediniz mi ?
Söyledim büyük seyirlere genetik bide kan pıhtılaşma ya falan baktirmaniz gerekiyor falan dendi hepsi normal oldu
Doktor size yapılması gereken testleri söylemiş onları bir kadın doğum uzmanıyla görüşüp yaptırın
Hayırla sağlıkla zamanında gelsinler inşallah benımkide çift embrıyo transferi 3. Gün embrıyosu ikisideMaşallah diyelim sana maşallah. İnan çok zormuş hele bulantının olmaması varya büyük nimet . Benim çift yumurta olunca sanırım cinsiyetleri farklı olacak nasıl olduysa anladım. Hatta sağ erkek diye düşünüyorum. Genelde beni çok zorluyor erkek enerjisi alıyorum dedim dr banada öyle geliyor biri kız bir erkek gibi diyince çok şaşırdık. Sol kız sağ erkek gibi dedi ama daha erken dedi.
O zaman size en yakın il neresiyse ordan bi doktor araştıracaksınız . O zamana kadar korunun bebek yapmayın rahminiz dinlensin . Doktor görüşü aldıktan sonra tekrar denemelere devam edersiniz .. kendınızı de bebeği de riske atmayın bir kez daha bedenınıze yazıkSolemis ama büyük sehirler diyolar yani benim sürdüğüm yerde bu istenilen testler yokmus
Önemli olan hayırlı evlat olsunlar. Sağ salim doğsunlar.Hayırla sağlıkla zamanında gelsinler inşallah benımkide çift embrıyo transferi 3. Gün embrıyosu ikiside
Evet valla ben ilk oğlumda çok bulantı yaşadım rezil kepaze olmuştum o benım doğal gebelikle oldu . Sonra tüplerimi enfeksiyon tıkamıs ikinci çocuk olmayınca tüp bebeğe yonlendırıldık. Bunlarda da hıc bulantı yaşamadım hatta tıksınme bile yaşamadım kokudan falan öyle hıc hamile değil gibi gectı günler. Bizde biri kız olsa die bekledık evde bi tane oğlan olunca ama nasip böyleymiş sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil artık
Amin inşallah iyi geceler görüşmek üzereÖnemli olan hayırlı evlat olsunlar. Sağ salim doğsunlar.ilerde 3 kızın olacak inşallah hepsi iyi huylu gelin getirsinler . Ben az uyumaya çalışayım bulantım yatıştı gibi iyi geceler
Yaşadığınız şehirde özel laboratuvarlar yok mu ? Ben genetik testimi büyük şehir hastanesinde devlette yaptırdım. Şehir hastanelerinde yapılıyor artık. Eğer yoksa özel laboratuvardan fiyatları öğrenerek yaptırabilirsiniz.Biz de zaman zaman laboratuvarla anlaşıp çalıştıkSöyledim büyük seyirlere genetik bide kan pıhtılaşma ya falan baktirmaniz gerekiyor falan dendi hepsi normal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?