- 6 Temmuz 2023
- 55
- -1
- 18
- 26
- Konu Sahibi hayaldunyasi123
-
Korunmaktan haberiniz varmı ? Madem isremiyorsunuz korunsaydınız. Yazık günah.
Korundugum halde oldu zaten ki sizin gibi insalar boyle acimasiz tepki vermeleri cok ayipKorunmaktan haberiniz varmı ? Madem isremiyorsunuz korunsaydınız. Yazık günah.
Canım iyice düşün karar ver. Evet belki dinen günah ama bakamayacağın çocuğu doğurup perişan etmek bence daha günah. Otur düşün iyice. Bebek istenmediğini hisseder çünkü. Eşinle birlikte bu kararı vermelisin. Eğer net olarak 3.çocuğu istemiyorsanız veya bundan sonrasını istemiyorsanız tüplerini bağlatKizlar yardiminiza ihtiyacim var iki yil ust uste dogum yaptim suan az once test yaptim hamileyim ada cayi ictim papatya cayi ictim 1 bag maydonoz yedi gunah olur mu iki bebek zaten cok zor benim icin ne olur cevap verin
Günah olur tabi ki olmaz olur mu keşke daha etkili korunma yöntemi seçseydinizKizlar yardiminiza ihtiyacim var iki yil ust uste dogum yaptim suan az once test yaptim hamileyim ada cayi ictim papatya cayi ictim 1 bag maydonoz yedi gunah olur mu iki bebek zaten cok zor benim icin ne olur cevap verin
Inanirmisin gercekten bakabilecek olsam hic dusunmeden bakardim ikiye bakan ucede bakar derdim ama benim annem kayinvalidem bakamazlar yaslilar ben ikiside kucuk ahsen 18 aylik sinem 6 aylik bakamam gunah biliyorum ama o cocugada yazik gercekten onula ilgilenemem ki kocam sabah gidip aksam geliyo zaten yoruluyo ben zaten farkinda olmadan gunluk sakin olayim diye papatya cayi iciyordum nasil oldu anlamadim bileCanım iyice düşün karar ver. Evet belki dinen günah ama bakamayacağın çocuğu doğurup perişan etmek bence daha günah. Otur düşün iyice. Bebek istenmediğini hisseder çünkü. Eşinle birlikte bu kararı vermelisin. Eğer net olarak 3.çocuğu istemiyorsanız veya bundan sonrasını istemiyorsanız tüplerini bağlat
Resmen şaka gibi insanlar var dimi hayatta gece gece sinirdim şuanCuma günü çatlatma iğnesi yaptırdım diye konunuz var?
Valla ya dengesiz manyağın teki herhalde diyecek bir şey bulamıyorumResmen şaka gibi insanlar var dimi hayatta gece gece sinirdim şuan
İnsanlar böyleleri yüzünden kimseyi ciddiye alamıyor zaten burda artık amaçları ne onuda çözebilmiş değilimValla ya dengesiz manyağın teki herhalde diyecek bir şey bulamıyorum
Üf valla gına geldi artık senaryo yazıp bize yorum yaptırınca ellerine ne geçiyor acabaCuma günü çatlatma iğnesi yaptırdım diye konunuz var?
Merakla bekliyorum bir açıklaması olacak mı bakalımİnsanlar böyleleri yüzünden kimseyi ciddiye alamıyor zaten burda artık amaçları ne onuda çözebilmiş değilim
Böyle bir insanda. Nasıl bir açıklama gelebilir ki kullanıcı adını tamamiyle doğru seçmiş kendineMerakla bekliyorum bir açıklaması olacak mı bakalım
Tam bende bunu yazıyordumNicki gibi hayal dünyasında yaşıyor olabilir
HaklısınBöyle bir insanda. Nasıl bir açıklama gelebilir ki kullanıcı adını tamamiyle doğru seçmiş kendine
Canım iyice düşün karar ver. Evet belki dinen günah ama bakamayacağın çocuğu doğurup perişan etmek bence daha günah. Otur düşün iyice. Bebek istenmediğini hisseder çünkü. Eşinle birlikte bu kararı vermelisin. Eğer net olarak 3.çocuğu istemiyorsanız veya
Ben o konuyu arkadasim icin acmistim ne kadar ön yargilisiniz boyle birsey olacagini bilemezdim demi ama o kadar kotu yorum yapan varki onlari allahima havale ediyorumValla ya dengesiz manyağın teki herhalde diyecek bir şey bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?