Acil

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var iki yil ust uste dogum yaptim suan az once test yaptim hamileyim ada cayi ictim papatya cayi ictim 1 bag maydonoz yedi gunah olur mu iki bebek zaten cok zor benim icin ne olur cevap verin
Canım iyice düşün karar ver. Evet belki dinen günah ama bakamayacağın çocuğu doğurup perişan etmek bence daha günah. Otur düşün iyice. Bebek istenmediğini hisseder çünkü. Eşinle birlikte bu kararı vermelisin. Eğer net olarak 3.çocuğu istemiyorsanız veya bundan sonrasını istemiyorsanız tüplerini bağlat

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var iki yil ust uste dogum yaptim suan az once test yaptim hamileyim ada cayi ictim papatya cayi ictim 1 bag maydonoz yedi gunah olur mu iki bebek zaten cok zor benim icin ne olur cevap verin
Günah olur tabi ki olmaz olur mu keşke daha etkili korunma yöntemi seçseydiniz

Canım iyice düşün karar ver. Evet belki dinen günah ama bakamayacağın çocuğu doğurup perişan etmek bence daha günah. Otur düşün iyice. Bebek istenmediğini hisseder çünkü. Eşinle birlikte bu kararı vermelisin. Eğer net olarak 3.çocuğu istemiyorsanız veya bundan sonrasını istemiyorsanız tüplerini bağlat
Inanirmisin gercekten bakabilecek olsam hic dusunmeden bakardim ikiye bakan ucede bakar derdim ama benim annem kayinvalidem bakamazlar yaslilar ben ikiside kucuk ahsen 18 aylik sinem 6 aylik bakamam gunah biliyorum ama o cocugada yazik gercekten onula ilgilenemem ki kocam sabah gidip aksam geliyo zaten yoruluyo ben zaten farkinda olmadan gunluk sakin olayim diye papatya cayi iciyordum nasil oldu anlamadim bile

Canım iyice düşün karar ver. Evet belki dinen günah ama bakamayacağın çocuğu doğurup perişan etmek bence daha günah. Otur düşün iyice. Bebek istenmediğini hisseder çünkü. Eşinle birlikte bu kararı vermelisin. Eğer net olarak 3.çocuğu istemiyorsanız veya

Valla ya dengesiz manyağın teki herhalde diyecek bir şey bulamıyorum
Ben o konuyu arkadasim icin acmistim ne kadar ön yargilisiniz boyle birsey olacagini bilemezdim demi ama o kadar kotu yorum yapan varki onlari allahima havale ediyorum

Back
X