Arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim eltim dar kıyafetler giyiyor evin içinde. Ve bir huyunu daha yakaladım 6 aydır. Beni kışkırtıyor. Ve beni kışkırtmak için eşimi kullanıyor. Benim gözümün içine baka baka farklı hal ve hareketlerde bulunuyor. Eşimin yanında orasını burasını oynatıyor ve poposu büyük olduğu için orasını kullanıyor . Ve zaten kendisi diliyle ifade etti bir kadının en seksi yeri arkasıdır diye. Sizce eltimde konuşmalı mıyım bu konuyu niye böyle yapıyorsun? diye sizce nasıl tepki alırım kendiside şöyle biri herşeyi abartıtır yalancıdır laf üstüne laf ekler dedikodu yapar sürekli arkamdan. sesi çok yüksektir sesli konuşur baya yarısı yerin altında bir insan. bana 9 aydır baya zararı dokundu yani.
İşte bu konudan çok rahatsızım ona gizli söylemek istiyorum neden böyle beni kışkırttığını. inaninki çok sıkıntılıyım bu konuda. Ben hayatımda böyle birşey görmedim. Çünkü namus bu ve eşinin kardeşi oluyor insan hiç mi düşünmez bu hareketlerde bulunurken. Kaynana ve görümcem farkettim boşver deyip geçiştird
.
Sizce ne yapayım? ?
yorumlarınız çok önemli benim için çünkü yol göstereceksiniz bana
İşte bu konudan çok rahatsızım ona gizli söylemek istiyorum neden böyle beni kışkırttığını. inaninki çok sıkıntılıyım bu konuda. Ben hayatımda böyle birşey görmedim. Çünkü namus bu ve eşinin kardeşi oluyor insan hiç mi düşünmez bu hareketlerde bulunurken. Kaynana ve görümcem farkettim boşver deyip geçiştird
.
Sizce ne yapayım? ?
yorumlarınız çok önemli benim için çünkü yol göstereceksiniz bana