Acil?

Çok inandırıcı gelmedi..Senin,eşinin,KV nin,gorumcenin farkettigini kendi eşi farkedemedi mi yani? Olay olur yahu.. KV nin bosver demesi? Bildiğin saçma.

Çünkü eşi kukla ggibi onu serbest bırakmış kadın her iistediğini yyapıyor . Herşeyi görmüyor tabi

aynen. kaynım bana bakıyo niye ki derler. üç aile de aynı evde yaşanmaz ki bu nedir ya hala köy gelenekleri
oluyor öyle şeyler de bunu bile bile evlenende suç bence :KK14: sana ev bile açamayan adamla neden evlenirsin ki ?

oluyor öyle şeyler de bunu bile bile evlenende suç bence :KK14: sana ev bile açamayan adamla neden evlenirsin ki ?
kk da çok var böyle bayanlar ya. geçen biri vardı evlenince 6 ay sonra evleri ayırcağına söz verdi diyordu. nişanlısından ayrılmasına ikna edemedik. kızların da zeki olması lazım

kk da çok var böyle bayanlar ya. geçen biri vardı evlenince 6 ay sonra evleri ayırcağına söz verdi diyordu. nişanlısından ayrılmasına ikna edemedik. kızların da zeki olması lazım
hep aynı sözler hep aynı laflar ha bir de evlilikten sonra kocaların değişeceğine inananlar.. yazık çok yazık

mir, post: 47131220, member: 551786"]kv söylesen ? hiç sevmem böyle oynak insanları bitane adam neyine yetmiyor yahu:KK14: valla biriyle uğraşmak zorken takdir ediyorum bu insanları aslında:KK14::KK14:[/QUOTE]

Kaynanama söyledim bana sşöyle dedi. Ben simdi bu konuyu oğluma söylesem diyecek sonunda karıma da mı iftira Attın diye. Düşünür dedi. O yüzden konu kapandı

Bu gün sana boşver diyen yarın öyle bi gözle bakarken yakalarsinki onuda bos ver der.
Evden ayrilin gerekirse iki nizde çalışın geçmişimizi sağlayın.

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim eltim dar kıyafetler giyiyor evin içinde. Ve bir huyunu daha yakaladım 6 aydır. Beni kışkırtıyor. Ve beni kışkırtmak için eşimi kullanıyor. Benim gözümün içine baka baka farklı hal ve hareketlerde bulunuyor. Eşimin yanında orasını burasını oynatıyor ve poposu büyük olduğu için orasını kullanıyor . Ve zaten kendisi diliyle ifade etti bir kadının en seksi yeri arkasıdır diye. Sizce eltimde konuşmalı mıyım bu konuyu niye böyle yapıyorsun? diye sizce nasıl tepki alırım kendiside şöyle biri herşeyi abartıtır yalancıdır laf üstüne laf ekler dedikodu yapar sürekli arkamdan. sesi çok yüksektir sesli konuşur baya yarısı yerin altında bir insan. bana 9 aydır baya zararı dokundu yani.

İşte bu konudan çok rahatsızım ona gizli söylemek istiyorum neden böyle beni kışkırttığını. inaninki çok sıkıntılıyım bu konuda. Ben hayatımda böyle birşey görmedim. Çünkü namus bu ve eşinin kardeşi oluyor insan hiç mi düşünmez bu hareketlerde bulunurken. Kaynana ve görümcem farkettim boşver deyip geçiştird
.
Sizce ne yapayım? ?

yorumlarınız çok önemli benim için çünkü yol göstereceksiniz bana
-Elti kayn kaynana kayınpeder neden aynı evde yaşar
-Bu kadar kıskançsın,dar giyinmeyi bile sorun ediyorsun neden aynı evde yaşarsın
-Başınız örtülü,neden aynı evde yaşarsın
Ne ahlak yapısına,ne insanın mahremiyet özgürlüğüne ne de evliki müessesine uygun bir yaşama biçimi değil bu.
Eltim bana gelip kocasına karşı hal ve hareketlerim için bazı imalarda bulunsa,şiddete karşıyım ama o eltinin ağzının ortasına bir tane vururum.

mir, post: 47131220, member: 551786"]kv söylesen ? hiç sevmem böyle oynak insanları bitane adam neyine yetmiyor yahu:KK14: valla biriyle uğraşmak zorken takdir ediyorum bu insanları aslında:KK14::KK14:

Kaynanama söyledim bana sşöyle dedi. Ben simdi bu konuyu oğluma söylesem diyecek sonunda karıma da mı iftira Attın diye. Düşünür dedi. O yüzden konu kapandı[/QUOTE]
kaynına söylemesin o da kendi içinde halletsin :işsiz: ya keşke baştan kabul etmeseydin birlik yaşayınca hep sorunlar oluyor işte..

Psikolojik sorunlarınız vardı ve evlenmeyi çözüm olarak gördünüz.
Tek evde 3 aile yaşıyorsunuz, çocuklarla birlikte 8 kişisiniz.
Evleneli henüz 9 ay olmuş, bir düşük yaşamışsınız ve şu an hamilesiniz(!).
20 yaşındasınız.

Eltiniz 10 yıllık evli, 27 yaşında ve arkası ile kafayı bozmuş halde.
Ve bir sorun olduğunda ailecek çözme yönteminiz "Boşver" diyerek geçiştirmek.

Bi 3. sayfa haberi çıkması yakındır o evden.
Acilen evinizi ayırın, başka çözümü yok.

evlenmeden kızlara herşey toz pembe görünüyor. yani bile bile evlenince ya sabredecek ya da boşanacak. başka seçenek yok
boşanmak diye seçenek de herkese sunulmuyor tabi..allah evlenecek tüm arkadaşlarımıza akıl fikir göz açıklığı versin gereksiz derecede üzülüyorum böyle şeyler duyunca..

Merhabalar,

Daha önce açtığınız konuyu okudum ve şu an ki konunuzu da.
Kusura bakmayın ama "piskolojim bozuktu evlendim" diye bir sey olamaz olmamalı.

Eğer oluyorsa da sağlįklı bir evlilik olmaz.
Işte şu an yaşadığınız durum da budur.
Mutsuzsunuz, piskolojiniz duzelsin diyr evlenmissiniz ama evlilik bir terapi degildir ciddi bir durumdur.

Ustune ustelik 21 yasindasiniz neden bu kadar erken evlendiniz ?

Bence hata sizde önce piskolojinizi duzelttin sonra evliliginizi dusunun.

(Aģir oldu belki ama gercek dusuncem bu)...

Sevgilerimle,

Arkadaşlar şuan 9 aylık evliyim başka şehre gelin geldim. ya

Bekarken hiç iyi düzenli bir hayatım yoktu aile huzurum hiç yoktu hayatım bitik durumdaydı çok sıkıntılı stresli bir hayatım geçti psikolojik tedavi aldım . O yüzden evliliği tercih ettim . Ama evlilik daha kötü oldu. Biz bir evde 3 aileyiz. Toplamda 4 oda var. eltimin kocası ve çocukları 2 odası kaynana kayınbaba 1 odası benim bir Odam var. geldiğimden bu yana huzur vermedi eltim sürekli gözyaşı döken ben oldum. Evliligimin 2. Ayı hamile kaldım düşük yaptım sevindi müzik açtı güldü. Çocuklarını gözümün içine baka baka gıcıklık vererek sevdi. Sürekli kocasına beni dolduruyor beni farklı anlattığı için kocası beni görünce kaçıyor yüzüme bile bakmıyor . Benim hepatit B hastalığım 2 yıl önce vardı nikah işlemlerinde çıktı eltim öğrendi çocuklarını benden uzaklaştırdı yemeklerimi yemediler. Evde kavga çıktı bu hastalık bulaşıcı diye bağırdı çağırdı. Bütün şeytanlıklar var eltimde k.v ve k.b sürekli yalakalık yapıyor çok konuşan biri olduğu için evin içindeki herkesi ele alabiliyor. Ben sessiz sakin biriyim konuşkan değilim o yüzden sürekli sessizim . kaynım ve eltim 10 yıllık evli olmalarına rağmen herşeyi gözümün önünde yapışık gibi yeni evli gibi hâl ve hareketlerde bulunuyorlar bana gıcıklık veriyorlar eltim 27 kaynım 30 yaşında. biz evlenmeden önce birbirlerini umursamıyorlarmış zaten biz evlendik böyle olmaya başladılar . Şuan evde kendimi fazlalık görüyorum beni yok sayıyorlar umursamıyorlar. Psikolojim çok kötü şuanda 2 aylık hamileyim. Bugün kaynım beni ağlattı eşi mutfakta yemek yapıyordu. Bana gıcıklık olsun diye laf attılar işte askitom senin yemeklerin çok güzel oluyor sen pişirince güzel olmaz mı falan diye. Kaynanam ayrı dert. Kızı yakınımızda oturuyor geliyor yiyor içiyor yediğini içtiğini toplamıyor. Sanki kızı almayadan gelmiş gibi davranıyor kızına iş yaptirmiyor sürekli gel ye iç diyor. beni kullanıyorlar farkındayım ama caresizim işte. Sessiz oluşumu kullanıyorlar Gurbetteyim gidecek yerim yok çok sıkıntılı bir evlilik geçiriyorum. Kendimi toparlayamıyorum.
19 yaşında evliliği kurtuluş sandın ama bari aynı eve gelin gitmeseydin.
yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olmuş seninki.
eşini ikna et, tek göz oda da olsa ayrı eve çık.
bu ne kabile gibi, 4 odalı bir evde 3 aile olur mu?

Hadi kayınvalide ile aynı evde yaşayan duyuyoruz da elti ile de yaşamak nedir yaa, hâlâ mı..
Neden nasıl kabul ediyorsunuz, ben aşkımdan ölsem kabul etmezdim.

Konu enteresan....
İkiniz de başörtülü iseniz eltiniz o kadar da dikkat çekici dar giyinmiyodur diye düşündüm, yani illaki başkalarının da dikkatini çeker.
Ve valide hanım boşver diyerek geçiştiremez. Bu nasıl aile..valideye tekrar söyle ya da çıkın o evden..
Hakkaten çıksanıza..

Eltınız ıle kesınlıkle konusmayın bu durumdan rahatsız oldugunuzu bellı edersenız sızı huzursuz etmek adına davranıslarında ılerı gıder!! Esınıze bu konuyu acmanız da hata olur farketmıyor ıse bıle farketmesını saglarsınız!! Her konuda bır tık ustun olmaya gayret gosterın eltınız olacak o oynak sahsıyete fırsat vermesın!! Yokmus gıbı tavırlar sergıleyın..

Back
X