- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
- 133
- Konu Sahibi dilbersultan
-
Dur canim bekle daha kizi konu actigina pisman etmeden birakmazlar ahlak bekcileri dur daha nasil karisacak buralar.kaynanasiyla gorumcesiyle kavga eden gelip kiza catacak ahlaksiz falan olacak kiz girip bir fikri olmayan biz nerden bilelim diyecek ssnki bilmedigi halde yorum yapmaya mecburmus gibi.Sanki herkedin derdinin gorumce kaynana olmasi gerekirmis gibi daha burda kizi linc edicekler ben yerimi aldim izliyorum burdaki vaziyeti artik konu sahibini savunmaktan sagduyuya cagirmaktan dilimde tuy bittiKonu sahibi derdini tam anlatmamış haklısınız. Ama yorum yazanlarda biraz fazla abartmamış mı? Mesela yılbaşı gecesi olduğunu nerden anladınız ? Yılbaşı zamanı demiş yani bu yılbaşı dönemi yılın son haftası herhangi bir süre olamaz mı? Ayrıca rezervasyon yaptırdığını ama rezervasyonun kayıt edilmediğini söylemiş. Misafirhanelerin hepsi dolu demiş. Belli ki dışarda sabahlamak gibi bir derdi yok misafirhaneleri de kontrol etmiş ama herkes konu sahibi bunları yazmamış gibi evin yok mu öğretmen evi var ya vs diye yorum yapmış. Belli ki yaşadığı şehirden uzak başka bir şehire gitmesi gerekiyor sanırım günibirlikte bir iş değil. O nedenle geceyi geçirecek güvenli bir yer arıyor aklına acil servis gelmiş. Hele birisi evet evet git hastalar bakılacak yer bulamazken git birinin hakkını gasp et demiş ya ona inanamadım. Nerden hasta numarası yapacağını anladınız mesela ?
Benim eşim ve iki ablası yaşları 17-18-19 ken anneleri vefat ettikten bir süre sonra babaları ile kavga etmişler ve babaları gecenin bir vakti onları evden kovmuş. Gece yarısı hiç paraları ve gidebilecekleri bir yer olmadığı ve utanıp arkadaşlarını arayamadıkları için sabaha kadar çapanın acilinde beklemişler. Bu insanların başına gelebilen bişey ve evet hastane ve hava alanı bu konuda sığınılabilecek bir yer olabilir.
Konu sahibi sende hangi şehirde konaklaman gerektiğini ve nedenini detaylı bir şekilde belirtirsen sana uygun öneriler geleceğinden emin olabilirsin.
LAF OLSUN diye cevap yazanlara guzel bir cevap olmus. umarim simdi algilayabilmislerdir.Konu sahibi derdini tam anlatmamış haklısınız. Ama yorum yazanlarda biraz fazla abartmamış mı? Mesela yılbaşı gecesi olduğunu nerden anladınız ? Yılbaşı zamanı demiş yani bu yılbaşı dönemi yılın son haftası herhangi bir süre olamaz mı? Ayrıca rezervasyon yaptırdığını ama rezervasyonun kayıt edilmediğini söylemiş. Misafirhanelerin hepsi dolu demiş. Belli ki dışarda sabahlamak gibi bir derdi yok misafirhaneleri de kontrol etmiş ama herkes konu sahibi bunları yazmamış gibi evin yok mu öğretmen evi var ya vs diye yorum yapmış. Belli ki yaşadığı şehirden uzak başka bir şehire gitmesi gerekiyor sanırım günibirlikte bir iş değil. O nedenle geceyi geçirecek güvenli bir yer arıyor aklına acil servis gelmiş. Hele birisi evet evet git hastalar bakılacak yer bulamazken git birinin hakkını gasp et demiş ya ona inanamadım. Nerden hasta numarası yapacağını anladınız mesela ?
Benim eşim ve iki ablası yaşları 17-18-19 ken anneleri vefat ettikten bir süre sonra babaları ile kavga etmişler ve babaları gecenin bir vakti onları evden kovmuş. Gece yarısı hiç paraları ve gidebilecekleri bir yer olmadığı ve utanıp arkadaşlarını arayamadıkları için sabaha kadar çapanın acilinde beklemişler. Bu insanların başına gelebilen bişey ve evet hastane ve hava alanı bu konuda sığınılabilecek bir yer olabilir.
Konu sahibi sende hangi şehirde konaklaman gerektiğini ve nedenini detaylı bir şekilde belirtirsen sana uygun öneriler geleceğinden emin olabilirsin.
@gulaysenaz sizin gibi insanların çoğalmasını diliyorum. Dediğiniz gibi yılbaşı zamanı derken hafta sonunu da kapsayacak şekilde birleştiğinden her yer dolu. Uzun uzun anlatmaya zamanım yoktu ama anlamayacak bir durum da yoktu. Aramadığım yer kalmadığından - sadece duraklara yakın yerlere de baktığımdan kaybolma korkum var ayrıntı :)) - acili düşündüm.Cevaplayan arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim hepisini okudum. Hava alanını hiç düşünmemiştim o konuyu da araştırdım sayenizde, baya müdavimi varmış Allah muhtaç etmesin de acilden daha mantıklı geldi starbucksa gidip gömülün masaya diyor deneyenler, mescit de olabilir. Neyse ki şükür ben bir yer bulabildim şu an çok huzurluyum o yüzden herkese sevgiler
Nasıl yani acil?İyi günler arkadaşlar. Rezervasyon yaptırdığım yerdeki kişi bilgilerimi vermeme rağmen kaydımı yapmamış
Yılbaşı zamanı bütün misafirhaneler dolmuş oteller çok pahalı zaten tek başına kalamam. Bir devlet hastanesinin acilinde sabahlamayı düşünüyorum. Buna müsaade ederler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?