Acile gitsem faydası olur mu

bence de bilmiosunuz gerçekten.
otitis media hem de antibiyotik kullanmış bitmiş, kesinlikle acil değildir.
alın size aciller : trafik kazası, kalp krizi, göğüs ağrısı, dispne, sonracığıma mesela svo filan
sizin gibi sırf ağrımı kessin diye bencil düşünenler yüzünden aciller dolup taşıyo, sonra doktorlar ilgilenmiyor di mi :)

imza: 112 doktoru

sizin gibi sağlıkcılar varsa biz çekeriz zaten o ağrıları...

Son düzenleme:
Gerçekten inanamıyorum ya acile gitme acı çek diyenlere kardeşim başın ağrısa acile gidebilirsin gece tutuyorsa acile gitmek gerek ayrıca tüm özel hastanelerde acilde çok rahat bakıyor ssk da geçiyor kulak ağrısı diş ağrısı bunlar en beter durumlar bence beynini yiyor adam bir iğne verecek neyi meşgul edeceksin yaa annemin gece diş ağrısı tuttu fellek fellek gecenin üçünde 24 saat çalışan dişçi aradık ve müdahale edildi hafta sonu yada gece tutması suçmu? pes diyorum. Konu sahibi arkadaşım geçmiş olsun yarın sınavın varmış umarım gitmişsindir.

acile gitme aci cek diyen kim acaba?
kim demis aci cek diye. ben demedim. diyen de gormedim. agri kesici adi ustunde agriyi keser. agri kesici alsin dedim ben. neden herkes istedigini uyduruyor?

Kulak agrisinin acillik bir durum degil. Bunu saglik alaninda calisanlar bilir. Aman hastalar bilmeyebilir. Neden azarlar gibi yazilmis anlamadim. Hastanede hastalarla da boyle misinizdir hep, yoksa sadece internette mi boyle?
Konu sahibi arkadas belki coktan caresine bakmistir. Ben de mumkunse kendin evde agri kesici alip geceni idare et, ertesi gununde KBB doktoruna git diyecektim. Gecmis olsun.

şimdi yorumları okudum bu ağrı için acili işgal etme demişler....

ne kadar bencilsiniz yaa şaşırdım kaldım şuan, hiç kulak ağrısı çektinizmi ya???ben 33 gün doğum sancıları çekmiş biri olarak

o kadar canım yandıki....aslaaa çekmemm.........ve herşeyden öte insan sağlığı yaa....belki antibiyotik işe yaramadı belki tekrar etti...

Doktorlar nıye var agrın varsa agrın olsun dıyemı ınsanlara köstek olsun dıyemı
Gıtceksın arkadasım eger o antıbıyotık ıse yaramayıp
senın halen agrın varsa gıdıceksın
Nıe kendıne acı cektıryosun kı. Bak bızım burda ankarada bılkentte devlet ATATÜRK hastanesı var benım her ay ay halı agrım var ole bole dıl bı agrı kesıcı olmaya gıdıyorum neden kendıneme acı cektırıyım başa cıkamadıgım bır seyle

Ben ogretmensem cocukları egıtım vermekle sorumluysam
Saglıkcıda bana bakmakla mukellftır eger bu suansa. Yapıcak yarını bekleme gıt
Benım nerden baksam 30 den fazla doktor arkadasım var hasta oldugum da onlara gıtmemeye gayret edıyorm Inan bu unuversıtede hocaların asıstanlarına nasıl bır egıtım vermesıyle alakalıdır
Meslegı sewen bır doktorsa alanında ıyıse merak etme senı gondermez ıgnenıde agrı kesını yapar sabahta KKB gıt der

Ama ben beyınde bısı olabılıcegı dusuncesındeyım

dr deilim ama saglik konusunu çok sever VEDE ilgilenirim
otit in beyinle alakAsini çok merak ettim :)

hel_in benim çcouklar her kI$ ZIRT PIRT otit olurlar
norologa gitsekmi dersin ?:27:

doktor olabilirsiniz...ben sizi azarlamadım dikkatinizi çektim can acıısnı neden bu kadar hafife aldığınızı dile getirdim

ayrıca dalga geçen sizsiniz...33 gün derkenden yalan söylemedim...dok.muşsunuz alanınız nedir bilemem
ama evet 33 gün o sancıları çektim ikizlere gebeydim 33 günde serum ve fitille bekletildim...

sizede yalan borcum yok ...dalga geçmeniz çok ayıp......

cunku ona dogum agrisi denmez. dogum agrisi yani dogum sancisi dediginiz dogumu beklerken dogumhanede olandir hic dogurmamis bayanda max 2-3 gun olur 33 gun deyince komik oluyor yani. sizin cektiginiz sancilarin sebebi baska dogum sancisi degil yani. dalga gecen de yok. siz once yazilanlari okuyun. enfeksiyonun tekrar ettigi belli ertesi gun uzmana gitsin dedik siz diyorsunuz ki sanki hic hastaneye gitme bisi de yapma kulak agrindan eziyet cek demisiz.

Kulak agrisinin acillik bir durum degil. Bunu saglik alaninda calisanlar bilir. Aman hastalar bilmeyebilir. Neden azarlar gibi yazilmis anlamadim. Hastanede hastalarla da boyle misinizdir hep, yoksa sadece internette mi boyle?
Konu sahibi arkadas belki coktan caresine bakmistir. Ben de mumkunse kendin evde agri kesici alip geceni idare et, ertesi gununde KBB doktoruna git diyecektim. Gecmis olsun.

güzel güzel konu sahibine yazdığımız halde başka iş karıştıran arkadaşlar bilmedikleri halde ağrının acil olduğunu iddia ettiler ve de biz otur evde ağrını çek demişiz gibi davrandıkları için konu sahibine değil diğerlerine yazdık.
kim kimi azarlamış ilk önce?

azarlar gibi diyen yok zaten hepimiz ayni seyi diyoruz ama ben mi yanlis okuyorum acaba sanki hastaya evinde öl umrum degilsin mi yazdim acaba yanlislikla da bu kadar tepki gorduk yok illa acile gidilecek diye

doktorlarimiz her zaman hastanede gordukleir olayi burdada tavsiye olarak gorunce ondan biraz sert yazdilar belki ( bence sert de deillerdi de neyse)
gidin bi bo$ vakdinizde acilin kirmiizi noktasinda bekleyin ( in$ renkde yanilmiyodurum ve girebiliyorsunzuudr , Tr de deilim ayrinitiyi bilemycem)
kirmizi yerde gordukleriniz gerçek aciller ..
otit de sahte acil oluyor ..

güzel güzel konu sahibine yazdığımız halde başka iş karıştıran arkadaşlar bilmedikleri halde ağrının acil olduğunu iddia ettiler ve de biz otur evde ağrını çek demişiz gibi davrandıkları için konu sahibine değil diğerlerine yazdık.
kim kimi azarlamış ilk önce?

ben kimseyi azarladım,sadece şaşırdığımı dile getirdim,artı kendim çektiğim için dayanamadığımı
acile giderse iğne yapabileceklerimi söyledim.........

kendi uslubunuza bakın önce

cunku ona dogum agrisi denmez. dogum agrisi yani dogum sancisi dediginiz dogumu beklerken dogumhanede olandir hic dogurmamis bayanda max 2-3 gun olur 33 gun deyince komik oluyor yani. sizin cektiginiz sancilarin sebebi baska dogum sancisi degil yani. dalga gecen de yok. siz once yazilanlari okuyun. enfeksiyonun tekrar ettigi belli ertesi gun uzmana gitsin dedik siz diyorsunuz ki sanki hic hastaneye gitme bisi de yapma kulak agrindan eziyet cek demisiz.

hımm kusura bakma ben onları doğum sancısı ssanmışım ....nst. de olanlarda sanırım sancı ile alakalı değildi..

cahillik kuusura bakmayın..

ben kimseyi azarladım,sadece şaşırdığımı dile getirdim,artı kendim çektiğim için dayanamadığımı
acile giderse iğne yapabileceklerimi söyledim.........

kendi uslubunuza bakın önce

hiç çektiniz mi demişsiniz, ben de çektim annem de çekti ama acile göndermedim 1 hafta 2x1 iğneyi yedi hem de en ağır ab. dedim.
yani bilmiomuşum gibi davranmayı vazgeçin?
bizim yazdığımıza ilk saldıran ve laf atan sizsiniz.
biz konu sahibine tavsiye verdik, size yazmadık

Doktorlar nıye var agrın varsa agrın olsun dıyemı ınsanlara köstek olsun dıyemı
Gıtceksın arkadasım eger o antıbıyotık ıse yaramayıp
senın halen agrın varsa gıdıceksın
Nıe kendıne acı cektıryosun kı. Bak bızım burda ankarada bılkentte devlet ATATÜRK hastanesı var benım her ay ay halı agrım var ole bole dıl bı agrı kesıcı olmaya gıdıyorum neden kendıneme acı cektırıyım başa cıkamadıgım bır seyle

Ben ogretmensem cocukları egıtım vermekle sorumluysam
Saglıkcıda bana bakmakla mukellftır eger bu suansa. Yapıcak yarını bekleme gıt
Benım nerden baksam 30 den fazla doktor arkadasım var hasta oldugum da onlara gıtmemeye gayret edıyorm Inan bu unuversıtede hocaların asıstanlarına nasıl bır egıtım vermesıyle alakalıdır
Meslegı sewen bır doktorsa alanında ıyıse merak etme senı gondermez ıgnenıde agrı kesını yapar sabahta KKB gıt der

Ama ben beyınde bısı olabılıcegı dusuncesındeyım

inada bagladi resmen:))
bence git sen acile de ki doktora benim beynimle ilgili bisey olabilir bt cektirebilir miyim?
bak bu acil iste :))

Ben hemsireyim. Acilde de calismisligim var. Yani neyin acil neyin acil durum olmadigini gayet bilerek konusuyorum. Ekleme yapmak istedim. Bir arkadas acile gidin bekleyin, neyin acil oldugunu gorun demis. Bana da mi dedi bilmiyorum ama eklememi yapayim. ABD'deyim ve burdaki insanlar parmaklari agrisa acile kosarlar. Tabii sonra saatlercee bekleme odasinda bekleyince kizarlar, sanki cok acil vakalarmis da iceri alinmalilarmis gibi. :) Benim de en sinir oldugum seylerden biridir bu sacma sapan nedenlerle acile kosulmasi. Ama konuyu acan arkadas zaten fikir almak icin acmis, hicbirseyde diretmemis. Bilmeyen ve soran kisilere karsi duzgunce bunun acillik olmadigini anlatmak "isgal ediorsunuz, mustehak sana" gibi cevaplardan daha cok fayda saglar diye dusunuyorum. Musadenizle :D

hiç çektiniz mi demişsiniz, ben de çektim annem de çekti ama acile göndermedim 1 hafta 2x1 iğneyi yedi hem de en ağır ab. dedim.
yani bilmiomuşum gibi davranmayı vazgeçin?
bizim yazdığımıza ilk saldıran ve laf atan sizsiniz.
biz konu sahibine tavsiye verdik, size yazmadık

burası sanal ortam saldırı olarak algılamış ve o tarz cvp vermişsiniz...

herkes kendi tecrübesinden bişey yazmış......sizde bilmiyorsunuz demek istemedim....

ben diğer yazımdada belirttim, ben kendim cekemedim gittim dedim........

daha fazla uzatmak istemiyorum siz kendinize göre bende kendime göre haklıyım...

ben acile giderim...siz gitmezsiniz...

şimdi burada gereksiz yere ceza almak istemiyorum...................

Ben hemsireyim. Acilde de calismisligim var. Yani neyin acil neyin acil durum olmadigini gayet bilerek konusuyorum. Ekleme yapmak istedim. Bir arkadas acile gidin bekleyin, neyin acil oldugunu gorun demis. Bana da mi dedi bilmiyorum ama eklememi yapayim. ABD'deyim ve burdaki insanlar parmaklari agrisa acile kosarlar. Tabii sonra saatlercee bekleme odasinda bekleyince kizarlar, sanki cok acil vakalarmis da iceri alinmalilarmis gibi. :) Benim de en sinir oldugum seylerden biridir bu sacma sapan nedenlerle acile kosulmasi. Ama konuyu acan arkadas zaten fikir almak icin acmis, hicbirseyde diretmemis. Bilmeyen ve soran kisilere karsi duzgunce bunun acillik olmadigini anlatmak "isgal ediorsunuz, mustehak sana" gibi cevaplardan daha cok fayda saglar diye dusunuyorum. Musadenizle :D

bak sevde hemşire olduğun için nasıl biliyorsun yaa.
türkiye'de de aynen öyle.
hatta beklemeden direkt gelip kavga çıkaran tipler var.
arreste müdahale ederken benim boğazım ağrıyo diyen insanlıktan çıkmışlar var.
onlara ne demeli?

ya ayrıca neden anlatamıyoruz ki biz konu sahibine ağrı kesici al ve yarın kbbye git dedik, iyi olmuş sana mı dedik yaa :)

Juno öncelikle konuşma tarzın hiç hoş değil ben acile gittiğimde bayramdı ve akşam tuttu ağrım ve antibiyotik tedavim bitmişti araya bayram girdiğinden gidemedim doktoruma 2 tanede çok ağır ağrı kesici içtim geçmedi ağrım ve diş doktorum yakınımızdır onu aradığımda ağrı kesic içmemi söyledi faydası olmadığını söylediğimde acili o önerdi.

Genelde doktor düşüncesi sizinki gibi malesef biraz empati yapın lütfen benim o ağrıyı nasıl çektiğimi doktor değil ben bilirim ayrıca çok da meraklı aksam aksam acillere gidip değilim bir sürü yan etkisi olan iğneleri kullanmaya

Back
X