madem eminsin hangi tip fakultesinden mezunsun onu da soyle gercekten kizmaya basliyorum artik boyle yanlis bi bilgide israr edip insanlari evhamlandirmaya ne hakkin var senin?
kulak agrim var sunla alakali olabilir mi diyen olmadi once yazilanlari duzgun oku. helin kulak agrisi olan arkadasa mutlaka beyin tomografisi cektirmesini soyledi beyinle ilgili bisey olduguna emindi. ben de bu kadar eminse kendisi de cektirsin dedim belki ilerde kulagi agrir hazir bulunsun.bu arada annen hemsireymis tebrikler
neyi yaristiriyoruz? benim sevgilim de kulak burun bogaz doktoru ama ben sizin kadar kendimden emin degilim valla :))
dimi bence de

niye doktorlar bu kadar egitim alsinlar ki mesela ben bir doktor olarak boyle bisey yok derken sen beyinle ilgili bisey olduguna kanaat getirebildin bence de Maral arkadasimiz tip okuyabilir ama sen okuma tamam mi?
senin cektigini ben her ay yasiyorum diger arkadas da oyle. ustelik bir de senin gibilerle ugrasiyoruz kolay mi. belim catlarken nelerle ugrastigimi bilirim ben ama hic igne olmadim madem doktor arkadasin varmis o neden igne olma diyormus? ayrica teshis koyariz tabi ki.
herseyi carpitmayi ne seviyorsunuz agri kesiciyle gecmeyen bi agri olursa tabi ki acile gitsin sanki 100 tane agri kesici ic dedik
ayrica diger arkadas o mustehak diye konu sahibine yazmadi. agri cekmen msutehak diye de yazmadi. baska bir arkadasa gereksiz seylerden acile giderseniz beklemeniz mustehak dedi ki ben de katiliyorum grip olucam galiba diye gelen var ya beklesin tabi grip olana kadar once kalp krizi geciren amcaya kalp masaji yapalim.