Acile gitsem faydası olur mu

CinnamonQueen

N'oublie pas d'où tu viens.
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
6.156
1.975
448
iyi aksamlar.. dış kulak iltihabına bağlı olarak sürekli kulağımda bir ağrı oluyor, daha antibiyotik tedavim yeni bitti 2 gün geçmişti yine başladı bugün de pazar olduğu için doktora gidemedim sabah daha iyiydi ama şu an çok fena arttı, yarın da sınavlarım var ve bu halde çalışamıyorum, çok fena ağrıyor dayanamıyorum acıdan ağlıyorum artık, acile gitsem bir müdahalede bulunabilirler mi , ağrı kesici iğne gibi.. yoksa bizim yetki alanımız değil kulak doktoruna gidin falan mı der, bu ağrıdan kurtulmak istiyorum dayanamıcam, bilgi verirseniz sevinirim..

acile gidebilirsin bakarlar bence.
benimde başıma gelmişti evde bulunan bi antibiyotiği içince geçti ve hemen ertesi gün kbb ye gitmiştim.

Bence git acile oyle birsey demezler agrim var deyince mutlaka vuruyorlar zaten. Birde gidince sicak yada soguk uygulama yapsam rahatlarmiyim diye sorun bir tavsiye verirler onunda cok faydasi oluyor. Gecmis olsun

kendin evde ağrı kesici al, yarın sabah kbb polk. git
acil vaka değilsin.
böyle acil olmayan vakalar yüzünden gerçek acillerde vakit kaybı oluyor.

Bende diş agrısından duramamıştım gittim 2 dk içinde doktor yüzüme bile bakmadan ağrı kesici yazdı 1 dk da da iğnemi oldum çıktım geldim ağrıdan duramıyosan git bence sonuçta ders çalışamıyorum demişsin sende mağdursun

Bende diş agrısından duramamıştım gittim 2 dk içinde doktor yüzüme bile bakmadan ağrı kesici yazdı 1 dk da da iğnemi oldum çıktım geldim ağrıdan duramıyosan git bence sonuçta ders çalışamıyorum demişsin sende mağdursun

diş ağrısı yüzünden zamanında diş hekimi yerine acile gidip boşuna acili işgal edersen tabi yüzüne bakmazlar.

agri kesici ic sabah kulak burun bogaz a gidersin.
agri kesiciyle gecebilecek bisey icin acile gidip surunmek de igne vurulmak da yanlis.

agri kesici ic sabah kulak burun bogaz a gidersin.
agri kesiciyle gecebilecek bisey icin acile gidip surunmek de igne vurulmak da yanlis.

arkadaşım bu yaz başıma geldi....memleketimdeydim acile gittim kulağım ağrıyor dedim ....hemen iğne yaptılar ama verdiği ilaçlar işe yaramadı
sonrada k.b.b uzmanına çıktım ağır bir antibiyotik verdi...ama asıl bir karışım damla yaptırdı 2 günde ayağa dikti...

felakt bi ağrı şuan ist. isen cerrahpaşaya gidebilirsin orada nöbetci k.b.b. doktoru var ama değilsen ....acile git iğne ol derim bu gece rahat uyursun..yarında direk dokt.görün tekrardan...

acısı katlanılmayacak bişiii....geçmiş olsun.........

şimdi yorumları okudum bu ağrı için acili işgal etme demişler....

ne kadar bencilsiniz yaa şaşırdım kaldım şuan, hiç kulak ağrısı çektinizmi ya???ben 33 gün doğum sancıları çekmiş biri olarak

o kadar canım yandıki....aslaaa çekmemm.........ve herşeyden öte insan sağlığı yaa....belki antibiyotik işe yaramadı belki tekrar etti...

ne kadar bencilsiniz yaa şaşırdım kaldım şuan, hiç kulak ağrısı çektinizmi ya???ben 33 gün doğum sancıları çekmiş biri olarak

o kadar canım yandıki....aslaaa çekmemm.........ve herşeyden öte insan sağlığı yaa....belki antibiyotik işe yaramadı belki tekrar etti...

evet ve de annem de çekti
ne kendimi ne de onu yollamadım acile
kaldı ki annem orta kulak enf. yüzünden bir hafta sabah akşam iğne yedi.

ağızdan ağrı kesici alsın, bişi farketmez.
bencil değiliz sadece acil kavramını biliyoruz.

hee antibiyotik işe yaramadıysa zaten ona bakması gereken acil hekimi değil aile hekimi ya da kbb uzmanı zaten.

Son düzenleme:
iyi aksamlar.. dış kulak iltihabına bağlı olarak sürekli kulağımda bir ağrı oluyor, daha antibiyotik tedavim yeni bitti 2 gün geçmişti yine başladı bugün de pazar olduğu için doktora gidemedim sabah daha iyiydi ama şu an çok fena arttı, yarın da sınavlarım var ve bu halde çalışamıyorum, çok fena ağrıyor dayanamıyorum acıdan ağlıyorum artık, acile gitsem bir müdahalede bulunabilirler mi , ağrı kesici iğne gibi.. yoksa bizim yetki alanımız değil kulak doktoruna gidin falan mı der, bu ağrıdan kurtulmak istiyorum dayanamıcam, bilgi verirseniz sevinirim..

Acıle gıt hemen bır agrı kesıcı yapsısınlar

Ve sonrasında bı beyın tomografısı cektırmenı oneırım beyınle alaklı bısı olabıcegını dusunmekteyım

evet ve de annem de çekti
ne kendimi ne de onu yollamadım acile
kaldı ki annem orta kulak enf. yüzünden bir hafta sabah akşam iğne yedi.

ağızdan ağrı kesici alsın, bişi farketmez.
bencil değiliz sadece acil kavramını biliyoruz.

hee antibiyotik işe yaramadıysa zaten ona bakması gereken acil hekimi değil aile hekimi ya da kbb uzmanı zaten.

arkadaşım acile gitmek için ne olması gerek???

demek ben acil kavramını bilmiyorum!!!!!

siz çekmiş olabilirsiniz ama bu durumu acillik bişey görmemeniz sizin bakış açınız.....herkesin ağrı eşiği farklıdır...bende bir gece çektim ama gündüz acile gittim..geçicide olsa randevu saatine kadar benim acımı dindirdi...o ağrı ile iki çocuğumla bile ilgilenemedim...

bencil degilim arkadasim doktorum nerde ne gerektigini biliyorum
yorumumda sabah kulak burun bogaza git dedim farkindaysan
yolunu yordamini bilmeden baska birini azarlamaya calisinca da bi komik oluyor
33 gun dogum agrisi da iyimis :) var mi arttiran?

arkadaşım acile gitmek için ne olması gerek???

demek ben acil kavramını bilmiyorum!!!!!

siz çekmiş olabilirsiniz ama bu durumu acillik bişey görmemeniz sizin bakış açınız.....herkesin ağrı eşiği farklıdır...bende bir gece çektim ama gündüz acile gittim..geçicide olsa randevu saatine kadar benim acımı dindirdi...o ağrı ile iki çocuğumla bile ilgilenemedim...

bence de bilmiosunuz gerçekten.
otitis media hem de antibiyotik kullanmış bitmiş, kesinlikle acil değildir.
alın size aciller : trafik kazası, kalp krizi, göğüs ağrısı, dispne, sonracığıma mesela svo filan
sizin gibi sırf ağrımı kessin diye bencil düşünenler yüzünden aciller dolup taşıyo, sonra doktorlar ilgilenmiyor di mi :)

imza: 112 doktoru

nasıl bir yerde yaşıyorsun bilmiyorum ama; birçok polikliniğin acil servisinde yoğunluk olmuyor. öyle bir yere gidilebilir. gereksiz yere o ağrıyı çekmeyin.

kulak ağrısı için büyük bir hastaneye gitmek gereksiz. orada zaten ilgilenmezler pek kulak ağrısıyla.

Gerçekten inanamıyorum ya acile gitme acı çek diyenlere kardeşim başın ağrısa acile gidebilirsin gece tutuyorsa acile gitmek gerek ayrıca tüm özel hastanelerde acilde çok rahat bakıyor ssk da geçiyor kulak ağrısı diş ağrısı bunlar en beter durumlar bence beynini yiyor adam bir iğne verecek neyi meşgul edeceksin yaa annemin gece diş ağrısı tuttu fellek fellek gecenin üçünde 24 saat çalışan dişçi aradık ve müdahale edildi hafta sonu yada gece tutması suçmu? pes diyorum. Konu sahibi arkadaşım geçmiş olsun yarın sınavın varmış umarım gitmişsindir.

bencil degilim arkadasim doktorum nerde ne gerektigini biliyorum
yorumumda sabah kulak burun bogaza git dedim farkindaysan
yolunu yordamini bilmeden baska birini azarlamaya calisinca da bi komik oluyor
33 gun dogum agrisi da iyimis :) var mi arttiran?

doktor olabilirsiniz...ben sizi azarlamadım dikkatinizi çektim can acıısnı neden bu kadar hafife aldığınızı dile getirdim

ayrıca dalga geçen sizsiniz...33 gün derkenden yalan söylemedim...dok.muşsunuz alanınız nedir bilemem
ama evet 33 gün o sancıları çektim ikizlere gebeydim 33 günde serum ve fitille bekletildim...

sizede yalan borcum yok ...dalga geçmeniz çok ayıp......

Acıle gıt hemen bır agrı kesıcı yapsısınlar

Ve sonrasında bı beyın tomografısı cektırmenı oneırım beyınle alaklı bısı olabıcegını dusunmekteyım

kulak agrisindan beyinle alakali bisey dusundunuz? ve bt onerdiniz? ahahhahaha
neye istinaden oyle dusundunuz acaba? :) engin bilgilerinizi bizle paylasirsaniz insanlari bosa endiseye vermeden, kulak agrisi yapabilecek beyinle alakali seyler nelermis biz de ogreneelim?
hangi tip fakultesinden mezunsunuz acaba doktor hanim? :)

Back
X