• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilen Ankara'da dis doktoru

Alabalik32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
6.598
4.323
173
Arkadaslar merhaba dolgu olan disim bu sabah kirildi. Dislerim sorunlu. Dis cekimi ve kanal tedavisi ile ilgili 3 olay gecti basimdan cok korkuyorum.Ankarada yeniyim 1 senedir. Kizilay merkeze yakin onerebileceginiz iyi bir dis doktoru var mi?

Ben dis doktorumu tavsiye etmeyi insanliga karsi bir gorev olarak goruyorum resmen cihangir Aydoğdu. Dikmende muayenehanesi. Kendinden memnun kalacaginiza hic suphem yok

Benim 20 senedir gittiğim diş doktorum Balgat'ta, Kızılay dediğiniz için öneremedim o yüzden ama isterseniz özelden yazarım.

Ben dis doktorumu tavsiye etmeyi insanliga karsi bir gorev olarak goruyorum resmen cihangir Aydoğdu. Dikmende muayenehanesi. Kendinden memnun kalacaginiza hic suphem yok
Bende dikmende oturuyorum. Nerede bu kisi tam olarak hastanemi muayenehanemi. Cok tsk ederim.

="Alabalik32, post: 50484199, member: 789999"]Tsk ederim. Yarin kizilayda isim var zaten. Adresini alabilirmiyim
konur sokaktaydı tam adresi bilmiyorum nette vardır. Yani birkaç kişi değil baya kişi vardı giden hepsi memnundu. Onun dışında ben de Dikmendeyim. Gidişi kolay diye araçla Nokta diş merkezi var Öveçler de oraya gittik. Eşim de gitti. O da iyiydi. Ama işte benim gittiğim doktor ayrıldı oradan isim olarak tavsiye veremem.

Benim 20 senedir gittiğim diş doktorum Balgat'ta, Kızılay dediğiniz için öneremedim o yüzden ama isterseniz özelden yazarım.
konur sokaktaydı tam adresi bilmiyorum nette vardır. Yani birkaç kişi değil baya kişi vardı giden hepsi memnundu. Onun dışında ben de Dikmendeyim. Gidişi kolay diye araçla Nokta diş merkezi var Öveçler de oraya gittik. Eşim de gitti. O da iyiydi. Ama işte benim gittiğim doktor ayrıldı oradan isim olarak tavsiye veremem.
Az evvel bir arkadas dikmende cihangir aydogduyu soyledi. Yorumlarinada baktim netten kafama yatti. Bu dis olayi yasadiklarimdan sonra bende fobi olusturdu. Disci koltuguna oturdugum an zangir zangir titreme basliyor. 2 kere disim 4 saatte cekildi hem ayri sehirlerd3 ve ayri doktorlarda.

20lik dişse bazıları gerçekten zor oluyor. Ben öyle 2 kişiyi gördüm. İkisinin de uyuşması azaldığı için işlemin yarısında tekrar uyuşturmuşlar ne kadar sürüyorsa artık. Yani 20lik dişse onlar o dişlere özgü bişey.

Arkadaslar merhaba dolgu olan disim bu sabah kirildi. Dislerim sorunlu. Dis cekimi ve kanal tedavisi ile ilgili 3 olay gecti basimdan cok korkuyorum.Ankarada yeniyim 1 senedir. Kizilay merkeze yakin onerebileceginiz iyi bir dis doktoru var mi?

Merhaba , benim de geçen hafta dolgum kırıldı . Hala araştırıyorum hangi doktora gideceğimi epey de korkuyorum. Siz gittiniz mi?

Umarım iyi geçer randevunuz. Sonrasında memnun kalırsanız bilgi verir misiniz lütfen. Geçmiş olsun.

Umarım iyi geçer randevunuz. Sonrasında memnun kalırsanız bilgi verir misiniz lütfen. Geçmiş olsun.
Selam S sectumsempra ve @plaaa doktora gittim ama full dolu muayene etti rontgen cekti. Kirik dolguyu temizleyip yeniden doldurup sekil vericem ustune kendi disin gibi porselen kapliycam dedi. Fiyat 300 tl. Cuma sabah 10 a randevu verebildi ancak.

Merhaba oncelikle size cok tsk ediyorum. Sordu bana nerden buldunuz beni dedi. Kadinlar klubunden bir hastaniz onerdi bende geldim dedim :))) Cok iyi bir doktormus konusarak anlatarak rahatlatarak dolgumu temizledi disimi kesti ayarladi olcumu aldi. Haftaya cuma porselen kapliycak. Sayenizde dis doktorumu buldum. Allah razi olsun ikinizdende.

Back
X