- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
yapma bunu sen o sun ....yeni nickel geldin değil mi????kendime tatil ayarladım ailemle ve kardeşlerimle ..annem babam.. çocuklar..
hemde tüm yaz.. iyi gelir demi ? çünkü 2 yıldır evden işe işten eve.. hiçbir ortama gitmedim.. kardeşimin düğününe ble gitmedim.. yas tuttum resmen.. yani içimdeki acı öyleki saçma saçma şeyler geliyor aklıma..ama mantıklı dğeil doğru..
peki birşey soracağım;adam yeniden evlendikten sonra da ilişkiniz devam etti mi? zira görünen o ki ,sizi devamlı el altında tutmuş,döneceğim,boşanacapım vs diyerek..o kendi hayatına bakarken sizi bırakmamış bir türlü..
okyanus muydu o üye,bilenler söylesin,onun konularına bak,ayyy dur yoksa sen o musun????
kızlar nick hatırlatın bir zahmet,eski kocasını takıntı yapan vardı ya...
neden ayrıldınız eski eşinizden2 yıl önce boşandım.İki çocugum var.Adam evlendi. Ancak ben hala unutamadım.Etrafımdakiler neler yaşadığımı biliyorlar.Herkes iyiki kurtuldun derken ben asla öyle birşey diyemiyorum.Hep içim yanıyor. Keşke boşamasaydım.Görmezden gelseydim.Sağır dilsiz olsaydım.Hata yapmasaydım.vs..Hayatım hep böyle geçiyor.İşim evim var.Ailem yanımda. Biliyorum çok şanslıyımda. İnsan mutsuz olmak istermi ? Elimde değil ? Pişmanlık..Keşke dul kalmasaydım da .... da...da.. diyip duruyorum.. Soruyorum kendime neyini özlüyorsun.. Sonra etrafıma bakıyorum..Kadınlar kocalarının nelerini görmezden geliyorlarmış.. Bırakmıyorlar asla.Aptalmışım diyorum.Hani erkek mi var aklı başInda diyorum. SeninKi yakışıklı zengin kariyerli.çocuklarının babası.. ev ve çocuklarla ilgili sorumluluklarını bilen.. kötü gününü sen gördün..iyi gününü başkaları görüyor.. vs.vs.. saçmalıyorum belki..ve evlendiği insanla da sürekli ayrılıp birleşiyorlar.Veorayı bıraktığı zaman çocuklarına döneceğini söylüyor. sonra dönmüyor yine.. sebepte kadın beni bırakmıyor boşamıyor diyor. Ve yeni anladım ki sürekli boşanacağım diyip durdu.kadınla aylarca ayrıda yaşadı ancak iki evlilikmiş niyeti.ne beni bırakmaya çalıştı ne de onu.. Tabi ben resmi nikahı bende iken üç kuruşlk insanlar için boşadım kendimi.. ama içimdeki sevgimi takıntımı sorun ne bilmiyorum..vazgeçemiyroum.. Bu adamı unutmak istiyorum.Mutlu olmak istiyorum.
İNTERNET SİTELERİNDEN BANA UYGUN İKİ ÇOCUKLU BİRİNİ BULSAM EVLENEBİLİRMİYİM.SAĞLIKLIMI..İNTERNETTEN TANIŞAN EVLENEN VARMI? DENESEM Mİ ACABA ? YOKSA BU ADAMI BAŞKA TÜRLÜ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL..
2 yıl önce boşandım.İki çocugum var.Adam evlendi. Ancak ben hala unutamadım.Etrafımdakiler neler yaşadığımı biliyorlar.Herkes iyiki kurtuldun derken ben asla öyle birşey diyemiyorum.Hep içim yanıyor. Keşke boşamasaydım.Görmezden gelseydim.Sağır dilsiz olsaydım.Hata yapmasaydım.vs..Hayatım hep böyle geçiyor.İşim evim var.Ailem yanımda. Biliyorum çok şanslıyımda. İnsan mutsuz olmak istermi ? Elimde değil ? Pişmanlık..Keşke dul kalmasaydım da .... da...da.. diyip duruyorum.. Soruyorum kendime neyini özlüyorsun.. Sonra etrafıma bakıyorum..Kadınlar kocalarının nelerini görmezden geliyorlarmış.. Bırakmıyorlar asla.Aptalmışım diyorum.Hani erkek mi var aklı başInda diyorum. SeninKi yakışıklı zengin kariyerli.çocuklarının babası.. ev ve çocuklarla ilgili sorumluluklarını bilen.. kötü gününü sen gördün..iyi gününü başkaları görüyor.. vs.vs.. saçmalıyorum belki..ve evlendiği insanla da sürekli ayrılıp birleşiyorlar.Veorayı bıraktığı zaman çocuklarına döneceğini söylüyor. sonra dönmüyor yine.. sebepte kadın beni bırakmıyor boşamıyor diyor. Ve yeni anladım ki sürekli boşanacağım diyip durdu.kadınla aylarca ayrıda yaşadı ancak iki evlilikmiş niyeti.ne beni bırakmaya çalıştı ne de onu.. Tabi ben resmi nikahı bende iken üç kuruşlk insanlar için boşadım kendimi.. ama içimdeki sevgimi takıntımı sorun ne bilmiyorum..vazgeçemiyroum.. Bu adamı unutmak istiyorum.Mutlu olmak istiyorum.
İNTERNET SİTELERİNDEN BANA UYGUN İKİ ÇOCUKLU BİRİNİ BULSAM EVLENEBİLİRMİYİM.SAĞLIKLIMI..İNTERNETTEN TANIŞAN EVLENEN VARMI? DENESEM Mİ ACABA ? YOKSA BU ADAMI BAŞKA TÜRLÜ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL..
aynen... bende zaten 2 yıldır hayatıma hiç kimseyi almadım. almamda zaten ciddi bişey olmazsa.. evlilik teklifleri aldım.. ama istemedim.. kabul etmedim.. yani etrafımdaki arkadalşar böyle tavsiye edince yazayım dedim.. çünkü bu sitede ben biraz olsada ölümden vazgeçmiş ve kendimi toparlama ya çalışmıştım.. burdaki bayanlarından görüşlerini almak istedim..Siz o musunuz bilmiyorum ama sanki böyle bir konu açılmıştı. Eski ama evlenmiş eşini unutamayan bir kadın.
Neyse eski eşinize değil kendinize ve hayatınıza odaklanın. Asla ama asla çivi çiviyi sökmez. Sürekli geçmişe dönük yaşarsanız olmaz. Keşkelerle gün geçmez. Siz annesiniz iki çocuğunuz var. Ordan burdan bulduğunuz birisi Nasıl iyi bir eş olabilir ki.
eski eşiniizn canını yakmak için yeni bir eş iiii kullanacaksınız resmeniki yıldır herkes bana çivi çiviyi söker dedi.. ben 2 yıldır bunu savunmuyorum hatta.. ama sanki böyle çözebilirm.. çünkü onun canını evlenirsem yakarım. bende mutlu olurum belki...
ama internette güvenilir biri varmı sorun o
çocukları bırakırmıyım hiç. evlenmek isteyen de yok ki.. sadece unutmak için..iyileşmek için...Tabii mantikli bul cocuklarida birak git evlrn koca bu borumu dunyada herseyden onemlidir koca cocuk gurur namusta neymis
doktora gitmeye tekrar başladım. ikinci haftam.. keşke doktorun dediklerini yapabilsem... sorun yapamıyorum..Siz önce bence bir doktora görünün...
okyanus yapma nolurr artık yaaa..yazdık sana yüzlerce sayfa...hani iyiydin görüşmüyordun adamla????evet..inkar etmiycem... ben okyanusum..
2 yıl oldu.. ya önceleri ölmek istiyorudm.. en azından bunu aştım.. karşıma evlenecek birisi çıkmıştı ama engel oldu.. kıyamet kopardı.. çocuları senden alırım dedi.. bende beni kıskanıyor gelecek filan diye düşündüm..
aslında bu yaz tatil planı yaptım.. belki ailemle çok zaman geçirirsem düzeleceğim..
okyanus oalrak aylar önce girmiştim.. bir yıl nerdeyse.. ne demekki durumum o kadar vahimmişki unutulmamışım..
evet.. kendimden nefret ediyorum bazen.. beni asıl kızdıran ikinci kadın gibi görmesi..buna da izin veren benim gibi aptalın biri oldu..
sürekli benim zaafımı kullanıp yedekte tutmaya çalışıyorr... arama görüşmeyelim diyorum.. bir bakıyorum çocuklarla ilgili arıyor.. işte karar aldık.. annemlerlede.. ben asla muhatap olmayacağım..
Kan mı bu acil A pozitif gibi yazmışsın
Töbe töbe
İftardan sonra uğramak lazım BDV ye sanırım
siz tanımıyorsunuz üyeyi.zamanında kendimi de çocuklarımı da öldüreceğim diye yazıyordu buralarda..konuları çok fazla..bence dağılalım konu sahibi ne istediğini bilmiyor
adamın canı falan yanmaz hala ne diyosun..bırak desem de unut desem de istemiyorsun,evlatlarının canını kıymaya kadar getirmiştin bu saplantıyı...değer mi?? ne için kim için? o puşt için hayatını mahfediyorsun değer mi beeee...o adamın canını yakmak istiyorum.. belki bu vesile ile bende mutlu olurum..
evet maalesef benimSiz o musunuz bilmiyorum ama sanki böyle bir konu açılmıştı. Eski ama evlenmiş eşini unutamayan bir kadın.
Neyse eski eşinize değil kendinize ve hayatınıza odaklanın. Asla ama asla çivi çiviyi sökmez. Sürekli geçmişe dönük yaşarsanız olmaz. Keşkelerle gün geçmez. Siz annesiniz iki çocuğunuz var. Ordan burdan bulduğunuz birisi Nasıl iyi bir eş olabilir ki.
doğrudur evet tanımıyorum ama yorumlarını okudum baya çelişkilisiz tanımıyorsunuz üyeyi.zamanında kendimi de çocuklarımı da öldüreceğim diye yazıyordu buralarda..konuları çok fazla..
burdaki bazı arkadaşlar beni tanıyor... aldatma..ihanet... çok şey... çok haklı sebeplerim var..tabki benimde hatalarım vardı belki.. seviyormuyum. bilmiyorum.. unutamıyorum.. aklım hem orda.. derdim evlenmek değil aslında..bana kısmet buluyorlar.. ve her gelene yok diyorum..arkadaşlar o eski kocasının boşanıp gelmesini bekliyor diyorlar.. yani derdim biri ile evlenmek değil... ama unutmak için.. yada bilmiyorum..yanlış yapıyorum farkınayım..burdaki arkadaların hakaretleri kızmaları beni biraz kendime getiriyor.neden ayrıldınız eski eşinizden
neleri sineye çekebilirdiniz mesela
eski eşinizi hala seviyor musunuz yoksa duygusal anlamda yanlız mı kalmak istemiyorsunuz
tanışma sitelerinde kimin ne cıkacagı belli değil
sakın bu yollara girmeyin
yaşınız kaç ,vardır bir yerde kısmetınız .
neden destek almıyorsunuz psikolojik anlamda
ve eski eşinizin neyini unutamıyorsunuz
anlaşabiliyor olsa idiniz boşanmazdınız değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?