• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilen zayıflamam lazım

Merhaba arkadaşlar uzun süreden beri kilo vermeye çalışıyorum ama hep spor'u ve diyeti yarıda bırakıyorum.Bu nedenle'de veremiyorum yada verdiklerimi geri alıyorum.Sanırım desteklenmeye ihtiyaç duyuyorum piskolojım bozulmak üzere eşimde sürekli dalgaya alıyor beni daha çok hırslanıyorum aslında ama hırsım çabuk sönüyor fazla bir kilom yok aslında 75 kiloyum ama eşim beni 60 kiloyla tanıdıgı ve evlendiği için gene eski halimi istemekte haklı bende bu durumdan çok sıkıldım yardım edinnnnnnnnnnnnn............:52::52::52:

Diyet gruplari 12.takima gel..muthis motivasyon var...

ben de söylemesi ayıp boğazıma çok düşkünümdür:)bi kaç sene önce diyet yapıyım ben dedim ama ııhh,,,iradesiz olduğum için biraz başladığım gibi bitirdim falan...bi gün sabah kalktım yemin ettim bi kaç ay ağzıma gereksiz hiç bişey sürmiycem,şekerli hiç bişey içmiycem çikolata yemiycem diye...tabii yemin ettiğim için lafımdan dönemedim canım çok istediği halde...bir ay içinde 6 kilo verdim ,doğumdan sonra yine aynı yöntemi kullanıcam inşallah,çünkü kendimi bu şekilde zorlamasam hiç bişey yapamıcam gibi geliyor:))

Merhaba arkadaşlar uzun süreden beri kilo vermeye çalışıyorum ama hep spor'u ve diyeti yarıda bırakıyorum.Bu nedenle'de veremiyorum yada verdiklerimi geri alıyorum.Sanırım desteklenmeye ihtiyaç duyuyorum piskolojım bozulmak üzere eşimde sürekli dalgaya alıyor beni daha çok hırslanıyorum aslında ama hırsım çabuk sönüyor fazla bir kilom yok aslında 75 kiloyum ama eşim beni 60 kiloyla tanıdıgı ve evlendiği için gene eski halimi istemekte haklı bende bu durumdan çok sıkıldım yardım edinnnnnnnnnnnnn............:52::52::52:

Ben de aynen oyleydim diyet programı alıp bir hafta yapıp birakiyordum spora dayanamıyorum. Taktım kafama 2 ay spor salonuna gittim orda zaten istedigin sporu yapabiliyorsunuz ben hem aerobik hem de vücut geliştirmeyi birden yaptım. Ayrıca zamanimin çoğunu orda geçiriyordum diye ayrıca bi diyet programı da verdiler. 2 ayda tam 8 kilo verdim hem de sağlıklı bir şekilde ben sana da öneriyorum

Back
X