AÇILIN HANIMLAR BEN GELDİM

Güncel gelişmeleri okudum en başından beri size hak vermiştim zaten, içinizdeki sesin haklı olduğunu, detay diye adlandırdığımız şeylerin karakterinden bize bir ipucu olduğunu söylemiştim, ama bu kadar saçmalık yapacak bir insan çıkar diye de düşünmedim.
Twitter olayını okurken bir şeyleri kabul edemeyen ego problemi olan biri gibi düşünürken Instagram olayı da üstüne tuzu biberi oldu. Ürküttü beni açıkcası kaç yaşında insan yeni hesap açıp, tekrar mesaj yazıyor falan.
Umarım bir daha denk gelmezsiniz ne bu kişiyle ne de böylesiyle.
Adam problemli çıktı Rıza Baba 😂 İlginç bir tecrübe oldu. Galiba şu instagram olayı hayatımda karşılaştığım ilginç şeylerde ilk üç sıraya oynar. Kaç yaşında adamın uğraştığı şeylere bak. Ciddi ego problemleri var. Ve bunu karşısındaki insan üzerinden tatmin etmeye çalışıyor. Çok tehlikeli bir model.
 
Bu mevzunun böyle sonlanmasina neden şaşırmadım acaba. Kk "ben bu adamın gerçek yüzünü nasıl başında göremedim, çok pişmanım" diyen kadınlarla dolu, ama özgüven eksikliği ve aşağılık kompleksinin kokusunu 100 metreden alınca "detaycı", "çekilmez", "herşeyden anlam çıkaran" kişi sen oluyosun güya.
Öyle vallahi ya. Neymiş ne kadar önyargılıymışım, kötümsermişim ve çekilmez biriymişim vs. Neyse ki nasıl bir olduğumun farkındayım. Bu sözler beni etkilemez.
 
Adam problemli çıktı Rıza Baba 😂 İlginç bir tecrübe oldu. Galiba şu instagram olayı hayatımda karşılaştığım ilginç şeylerde ilk üç sıraya oynar. Kaç yaşında adamın uğraştığı şeylere bak. Ciddi ego problemleri var. Ve bunu karşısındaki insan üzerinden tatmin etmeye çalışıyor. Çok tehlikeli bir model.
Amaaan Allah uzak etsin böylelerini, insana kendini de sorgulatıyorlar. İnşallah bundan sonra gönlünüze göre biriyle tanışırsınız😍
 
Adamla birebir konuşan sizsiniz. Dolayisiyla sizin sohbetinizdeki butun hissi biz alamayiz.
Bana "belki heyecanlidir ve ortak nokta olusturma cabasina girmiş gibi" gelmişti. Bazen kendim de farketmeden asiri konuştuğum durumlar olmuştu. 😬

Erkenden kurtulmaniz iyi olmuş öyleyse adiniza sevindim.
 
Adamla birebir konuşan sizsiniz. Dolayisiyla sizin sohbetinizdeki butun hissi biz alamayiz.
Bana "belki heyecanlidir ve ortak nokta olusturma cabasina girmiş gibi" gelmişti. Bazen kendim de farketmeden asiri konuştuğum durumlar olmuştu. 😬

Erkenden kurtulmaniz iyi olmuş öyleyse adiniza sevindim.
Teşekkürler🌺
 
Son olarak “çok detaylıyorsun” diyen kadınlar; burası Türkiye. Her gün ana haber bültenlerinde bir kadının eşi, sevgilisi tarafından öldürüldüğünü haberlerini izliyoruz. Korkuyorum ,açıkça bunu da ifade etmek istiyorum. O kadınlardan biri de ben olmak istemiyorum. Hiçbir psikopat bize o yönünü kolay kolay göstermiyor. Ufak ipuçlarını takip etmek gerekiyor bazen .Aslında şöyle; gösteriyorlar ama biz o yönlerini iyiye yormaya çalışıyoruz. Sahipleniyor diyoruz, ne güzel işte kıskanıyor diyoruz vs.
Ufak ipuçları konusunda çok haklısınız.
 
Merhaba KK’nın akıllı kadınları !:KK24: (Gelişmeleri aşağıya ekledim)

Uzun zamandır konu açmıyordum. Sebebi ziyaretim hayırlı bir iş :KK53: Arkadaşlar biriyle tanıştık. Henüz çok yeni. Sadece bir kez yüz yüze görüşme imkanımız oldu. Covit-19 kısıtlamaları olunca tekrar bir araya gelemedik. Görüşmede hoş bir frekans yakalandık. Uzatmadan sadede gelmek istiyorum. Şimdi aklımı kurcalayan birkaç dialoğumuz oldu. Belki çok küçük detaylar emin olamadım. (Ama şeytan ayrıntıda gizlidir değil mi? ) Sizlere bir danışayım istedim.

İlk hadise şöyle gelişti: Beyefendi, spor eğitimi almış. Şimdi bunu mesleki olarak icra etmiyor. Kendi işini kurmuş vs. Ama spor ,hayatında hala aktif olarak mevcut. Kendisi spordan muhabbet açtı. Benim sporla aramın nasıl olduğunu sordu? Ben de sporun hayatımda sadece düzenli yürüyüşten ibaret olduğunu söyledim. Spora ilgi duymadığımı ,sportif bir faaliyette kendimi bulmadığımı ifade ettim. Sonra o olur mu öyle şey, spor hayatın vazgeçilmezidir. Siz çok uzak kalmışsınız. Zamanla sevebilirsiniz. Benle bir tenis oynasanız fikriniz değişir falan gibi bir sürü ifade kullandı. Ben de spora gereksiz gözüyle bakmadığımı ancak ilgi alanlarımın içinde olmadığını , yapsam bile görev icabı olduğunu ifade ettim. Spor sağlıklı yaşam için gerekli; ancak buna ilgi duymak ayrı bir mevzu.

İkinci hadise de şöyle gelişti: Beyefendi bu kez araç kullanıp kullanmadığımı, ehliyetimin olup olmadığını sordu. Ehliyetimin olmadığını ifade ettim. Neden almadığımı sordu. Yani araç alacak durumum olunca alırım diye düşündüm , belki biraz da erteledim dedim. Aaa işte olur mu, neden almamışım, babam bana neden öğretmemiş, gibi ifadeler sarf etti. Neyse ben size öğreteyime bağladı olayı. Ben bir şey demedim. Ondan böyle bir talebim olmadan onun teklif etmesinden de hoşlanmadım.

Üçüncü hadise de şöyle gelişti: Ben psikolojik danışmanım. Ve bir eğitim kurumunda çalışıyorum. İş hayatımın zorluklarından falan bahsederken bana “Aslında siz kendinize bir ofis açıp, danışmanlık yapabilirsiniz.” dedi. Bunun zaten ilerisi için planlarımın arasında olduğundan bahsettim. Bunu bana ona sormadan söylemesi bana akıl verme gibi geldi, rahatsız oldum.

Evet geleyim bu hadiselerde beni rahatsız eden noktalara. Fark ettiyseniz üç hadisenin de ortak noktaları var. Beyefendi bana kendi doğrularını ya da düşüncelerini dayatmaya çalışıyor. Ya da ben böyle hissettim diyeyim. Düşünceleri benmerkezci gibi geldi bana. Karşısında yargılanmış ve eksik hissettim kendimi. (Oysa ki ne güzel meziyetlerim var benim.) Benlik sınırlarımın ihlal edildiğini hissettim. Sonuçta ben neye ilgim olup olmadığımı bilecek yaştayım. Aksinin dayatılması canımı sıktı, kızdım. Beni yönetmeye, akıl vermeye, üzerimde üstünlük kurmaya çalıştığını düşünüyorum.

İnsanlar elbette farklı fikirlere ,yardıma ihtiyaç duyarlar. Şu an benim sizin fikirlerinize ihtiyaç duyduğum gibi. Ama bu yardımı ben istemediğim halde sunmaya çalışması ,haddini bilmemezlik; karşındakine saygı duymamazlık gibi geliyor bana.

Diyeceksiniz ki neden ona bu davranışlarından rahatsızlık duyduğunu ifade etmedin. Çünkü özgür bir ortamda ,kendini kısıtlamadan ortaya koymasını istedim. Ki onu daha doğru bir şekilde tanıyabileyim. Eğer bundan rahatsız olduğumu fark ederse kontrollü davranabilirdi.


Son olarak, göz kırpan emojiye gıcık olan bir ben miyim ? Yazı dilinde kullanıyor ara ara. Mesela "Nasılsın?" diyecekken bile göz kırpma emojisi kullanıyor. Nedense bana itici geliyor. Bu emojininin bendeki yansıması cool görünme çabası ya da ukalalık. Belki kur yapma da olabilir. Bu konuda da fikir beyan etmenizi rica ederek yazımı sonlandırıyorum. :KK52:


GELİŞMELER (12.12.2020) :
Arkadaşlar tanışma sürecini sonlandırdım.

Önce önemli bir olaydan bahsedeyim. Malum şahıs twitter kullanmadığını söylemişti. Ama durum hiç de öyle değilmiş. Araştırmacı gazateci yanım sayesinde hesabını buldum.:KK53: Adı-soyadı açıkça yazmıyor, hesapta adı- soyadının sessiz harflerini kullanmış. Birkaç fotosu var, instagramdaki bazı paylaşımlarını orada da yapmış . Yani hesabın ona ait olduğundan emin oldum. Hesabı herkese açık. Şöyle bir neler paylaşmış, neler beğenmiş bakayım dedim. Ki yaklaşık 20 gün önce atılmış bir tweetini gördüm. Demiştim hatırlarsanız, bir nişan ayrılık süreci olmuş, o konuyu çok detaylamadı diye. İşte tweetin ana kahramanı eski nişanlısı. Kızın yeniden nişanlandığını görmüş, kızın nişanlısı çok çirkinmiş; hatta onu bir yaratığa benzetmiş. Kızın zaten tek istediği şey paraymış. Adamı da parası için tercih etmişmiş. Sonra tweetine cevap verenler, üslubunu eleştirenler olmuş. Aslında ben onu unuttum ama merak ettim bir bakayım dedim , nişanlısını gördüm, şeklinde açıklamalar yapmış. Dikkat çekici bir ifade de şu: “Böyle bir ayıyı tercih edeceğini düşünmezdim” ( Adamı tanımıyor, sadece fotoğrafa göre yorum yapıyor.) Ben okuduklarım karşısında şaşırdım.

Her ne yaşanmış olursa olsun, geçmişte güzel hayallerle yola çıktığın insanın ardından böyle konuşması ve tanımadığı bir insandan( eski nişanlısının yeni nişanlısı) -çok afedersiniz- “ayı,yaratık” diye bahsetmesi çok çirkin.:KK43:

Ayrıca buraya konu açtıktan sonraki konuşmalarımızda da, rahatsız edici üslubu artarak devam etti. Lafı sürekli ağzıma tıkıyor, sürekli en muazzam fikirlerinden bahsediyor. Bu nasıl bir şey biliyor musunuz, hani bir konuda sadece ufak birkaç bilgiye sahip ama kendisini konunun en yetkin kişisi sanan insanlar vardır ya… Aynen öyle bir hava hakim. Sürekli” öğretmen” o anlatıyor, “öğrenci” ben dinliyorum.

İşte hepsi bir araya gelince, tanışma sürecini bitirme kararı aldım. Bence iyi bile dayandım. Sabrımı taktir ediyorum.:super: Kararımı ona ilettim. Ortak bir frekans yakalayamadığımızı, uyumlu olmadığımızı düşündüğümü belirterek ve güzel temennilerde bulunarak, ,devam etmek istemediğimi söyledim. Tamam, dedi ve ona bulunduğum temenniye yanıt verdi. Neyse dedim mesele halloldu. Sonra jet hızıyla watsapp’tan instagramdan engellemiş. Böyle hareketler de bana çocukça gelir. İki medeni insan gibi tanıştık, baktık olmadı bitirdik, ne var yani değil mi? Bu ne şiddet ne celal ? Arkadaşlıktan çıkarırsın da engel garip bir seçenek.

Geleyim sadede, bugün instagram hesabımda bir mesaj isteği gördüm. Baktım yeni bir hesap, 0 takip ,0 takipçi falan. Bana destan gibi bir mesaj yazmış . Mesajı okuyunca hesabın ona ait olduğunu anladım. İşte ben haklıymışım da frekans önemliymiş, işte o zaten ben gibi birini istemezmiş gibi bir sürü ifade. Yahu olabilir , şunu da anlarım ben gibi birini istemeyedebilirsin. Ama zahmet edip yeni bir hesap açıp, sonra bolca laf sokmalı mesaj yazıp bana iletme isteği neden ? Nedenin, cevabı konu açtığımda tam olarak da ifade ettiğim şeylermiş aslında. Bunu neden yazdım. Aaa bakın haklı çıktım , demek için değil. Somut olarak çok da ortaya koyamadığım; ama içimde beni rahatsız eden bir his var diyordum ya işte o his beni yanıltmadı. Sevgili kadınlar o sesi dinleyin , o ses bize rehber oluyor. Bu adamla konuştuktan sonra, her seferinde içimde bir huzursuzluk oluyordu. Sanki nezaketi sahte ve bir yanında ortaya çıkmayı bekleyen büyük bir öfkesİ var olduğunu düşünüyordum. Öyleymiş de. Bu kadar kısa bir tanışma sürecinden sonra böyle davranan adam, büyük bir ilişkiyi bitirmek istediğimde nasıl davranırdı acaba?

Son olarak “çok detaylıyorsun” diyen kadınlar; burası Türkiye. Her gün ana haber bültenlerinde bir kadının eşi, sevgilisi tarafından öldürüldüğünü haberlerini izliyoruz. Korkuyorum ,açıkça bunu da ifade etmek istiyorum. O kadınlardan biri de ben olmak istemiyorum. Hiçbir psikopat bize o yönünü kolay kolay göstermiyor. Ufak ipuçlarını takip etmek gerekiyor bazen .Aslında şöyle; gösteriyorlar ama biz o yönlerini iyiye yormaya çalışıyoruz. Sahipleniyor diyoruz, ne güzel işte kıskanıyor diyoruz vs.


Lafı çok uzattım, yazıma burada nokta koyayım. Konu açtığımdan bu yana yorum yazan, fikir veren herkese teşekkür ederim.
Kompozisyon gibi yazmişsin valla helal olsun👏🏼👏🏼👏🏼😁
 
Aslında bize ufak ufak ip uçları veriliyor ama biz görmezden geliyoruz bazen. Anladığım kadarıyla henüz ilişki aşamasına geçmemişsiniz. O aşamaya geçip bir süre beraber olsanız ayrılsanız anlattığınıza göre sizin peşinizi bırakmazmış kolay kolay. Flört aşamasında bile adam ınstadan hesap açıp bide bir sürü şey yazmış. Olabilir yani frekans tutmamış herkes kendi yoluna diyebilirdi çok çocukça.adam hazmedememiş reddedilmeyi. Boşverin ucuz kurtulmuşsunuz.
 
Aslında bize ufak ufak ip uçları veriliyor ama biz görmezden geliyoruz bazen. Anladığım kadarıyla henüz ilişki aşamasına geçmemişsiniz. O aşamaya geçip bir süre beraber olsanız ayrılsanız anlattığınıza göre sizin peşinizi bırakmazmış kolay kolay. Flört aşamasında bile adam ınstadan hesap açıp bide bir sürü şey yazmış. Olabilir yani frekans tutmamış herkes kendi yoluna diyebilirdi çok çocukça.adam hazmedememiş reddedilmeyi. Boşverin ucuz kurtulmuşsunuz.
Kesinlikle ucuz kurtulduğumu düşünüyorum. Tanışma seviyesinde bile böyle garip bir tepki veren adam, büyük bir ilişkinin ardından daha saplantılı davranabilirdi.
 
Merhaba KK’nın akıllı kadınları !:KK24: (Gelişmeleri aşağıya ekledim)

Uzun zamandır konu açmıyordum. Sebebi ziyaretim hayırlı bir iş :KK53: Arkadaşlar biriyle tanıştık. Henüz çok yeni. Sadece bir kez yüz yüze görüşme imkanımız oldu. Covit-19 kısıtlamaları olunca tekrar bir araya gelemedik. Görüşmede hoş bir frekans yakalandık. Uzatmadan sadede gelmek istiyorum. Şimdi aklımı kurcalayan birkaç dialoğumuz oldu. Belki çok küçük detaylar emin olamadım. (Ama şeytan ayrıntıda gizlidir değil mi? ) Sizlere bir danışayım istedim.

İlk hadise şöyle gelişti: Beyefendi, spor eğitimi almış. Şimdi bunu mesleki olarak icra etmiyor. Kendi işini kurmuş vs. Ama spor ,hayatında hala aktif olarak mevcut. Kendisi spordan muhabbet açtı. Benim sporla aramın nasıl olduğunu sordu? Ben de sporun hayatımda sadece düzenli yürüyüşten ibaret olduğunu söyledim. Spora ilgi duymadığımı ,sportif bir faaliyette kendimi bulmadığımı ifade ettim. Sonra o olur mu öyle şey, spor hayatın vazgeçilmezidir. Siz çok uzak kalmışsınız. Zamanla sevebilirsiniz. Benle bir tenis oynasanız fikriniz değişir falan gibi bir sürü ifade kullandı. Ben de spora gereksiz gözüyle bakmadığımı ancak ilgi alanlarımın içinde olmadığını , yapsam bile görev icabı olduğunu ifade ettim. Spor sağlıklı yaşam için gerekli; ancak buna ilgi duymak ayrı bir mevzu.

İkinci hadise de şöyle gelişti: Beyefendi bu kez araç kullanıp kullanmadığımı, ehliyetimin olup olmadığını sordu. Ehliyetimin olmadığını ifade ettim. Neden almadığımı sordu. Yani araç alacak durumum olunca alırım diye düşündüm , belki biraz da erteledim dedim. Aaa işte olur mu, neden almamışım, babam bana neden öğretmemiş, gibi ifadeler sarf etti. Neyse ben size öğreteyime bağladı olayı. Ben bir şey demedim. Ondan böyle bir talebim olmadan onun teklif etmesinden de hoşlanmadım.

Üçüncü hadise de şöyle gelişti: Ben psikolojik danışmanım. Ve bir eğitim kurumunda çalışıyorum. İş hayatımın zorluklarından falan bahsederken bana “Aslında siz kendinize bir ofis açıp, danışmanlık yapabilirsiniz.” dedi. Bunun zaten ilerisi için planlarımın arasında olduğundan bahsettim. Bunu bana ona sormadan söylemesi bana akıl verme gibi geldi, rahatsız oldum.

Evet geleyim bu hadiselerde beni rahatsız eden noktalara. Fark ettiyseniz üç hadisenin de ortak noktaları var. Beyefendi bana kendi doğrularını ya da düşüncelerini dayatmaya çalışıyor. Ya da ben böyle hissettim diyeyim. Düşünceleri benmerkezci gibi geldi bana. Karşısında yargılanmış ve eksik hissettim kendimi. (Oysa ki ne güzel meziyetlerim var benim.) Benlik sınırlarımın ihlal edildiğini hissettim. Sonuçta ben neye ilgim olup olmadığımı bilecek yaştayım. Aksinin dayatılması canımı sıktı, kızdım. Beni yönetmeye, akıl vermeye, üzerimde üstünlük kurmaya çalıştığını düşünüyorum.

İnsanlar elbette farklı fikirlere ,yardıma ihtiyaç duyarlar. Şu an benim sizin fikirlerinize ihtiyaç duyduğum gibi. Ama bu yardımı ben istemediğim halde sunmaya çalışması ,haddini bilmemezlik; karşındakine saygı duymamazlık gibi geliyor bana.

Diyeceksiniz ki neden ona bu davranışlarından rahatsızlık duyduğunu ifade etmedin. Çünkü özgür bir ortamda ,kendini kısıtlamadan ortaya koymasını istedim. Ki onu daha doğru bir şekilde tanıyabileyim. Eğer bundan rahatsız olduğumu fark ederse kontrollü davranabilirdi.


Son olarak, göz kırpan emojiye gıcık olan bir ben miyim ? Yazı dilinde kullanıyor ara ara. Mesela "Nasılsın?" diyecekken bile göz kırpma emojisi kullanıyor. Nedense bana itici geliyor. Bu emojininin bendeki yansıması cool görünme çabası ya da ukalalık. Belki kur yapma da olabilir. Bu konuda da fikir beyan etmenizi rica ederek yazımı sonlandırıyorum. :KK52:


GELİŞMELER (12.12.2020) :
Arkadaşlar tanışma sürecini sonlandırdım.

Önce önemli bir olaydan bahsedeyim. Malum şahıs twitter kullanmadığını söylemişti. Ama durum hiç de öyle değilmiş. Araştırmacı gazateci yanım sayesinde hesabını buldum.:KK53: Adı-soyadı açıkça yazmıyor, hesapta adı- soyadının sessiz harflerini kullanmış. Birkaç fotosu var, instagramdaki bazı paylaşımlarını orada da yapmış . Yani hesabın ona ait olduğundan emin oldum. Hesabı herkese açık. Şöyle bir neler paylaşmış, neler beğenmiş bakayım dedim. Ki yaklaşık 20 gün önce atılmış bir tweetini gördüm. Demiştim hatırlarsanız, bir nişan ayrılık süreci olmuş, o konuyu çok detaylamadı diye. İşte tweetin ana kahramanı eski nişanlısı. Kızın yeniden nişanlandığını görmüş, kızın nişanlısı çok çirkinmiş; hatta onu bir yaratığa benzetmiş. Kızın zaten tek istediği şey paraymış. Adamı da parası için tercih etmişmiş. Sonra tweetine cevap verenler, üslubunu eleştirenler olmuş. Aslında ben onu unuttum ama merak ettim bir bakayım dedim , nişanlısını gördüm, şeklinde açıklamalar yapmış. Dikkat çekici bir ifade de şu: “Böyle bir ayıyı tercih edeceğini düşünmezdim” ( Adamı tanımıyor, sadece fotoğrafa göre yorum yapıyor.) Ben okuduklarım karşısında şaşırdım.

Her ne yaşanmış olursa olsun, geçmişte güzel hayallerle yola çıktığın insanın ardından böyle konuşması ve tanımadığı bir insandan( eski nişanlısının yeni nişanlısı) -çok afedersiniz- “ayı,yaratık” diye bahsetmesi çok çirkin.:KK43:

Ayrıca buraya konu açtıktan sonraki konuşmalarımızda da, rahatsız edici üslubu artarak devam etti. Lafı sürekli ağzıma tıkıyor, sürekli en muazzam fikirlerinden bahsediyor. Bu nasıl bir şey biliyor musunuz, hani bir konuda sadece ufak birkaç bilgiye sahip ama kendisini konunun en yetkin kişisi sanan insanlar vardır ya… Aynen öyle bir hava hakim. Sürekli” öğretmen” o anlatıyor, “öğrenci” ben dinliyorum.

İşte hepsi bir araya gelince, tanışma sürecini bitirme kararı aldım. Bence iyi bile dayandım. Sabrımı taktir ediyorum.:super: Kararımı ona ilettim. Ortak bir frekans yakalayamadığımızı, uyumlu olmadığımızı düşündüğümü belirterek ve güzel temennilerde bulunarak, ,devam etmek istemediğimi söyledim. Tamam, dedi ve ona bulunduğum temenniye yanıt verdi. Neyse dedim mesele halloldu. Sonra jet hızıyla watsapp’tan instagramdan engellemiş. Böyle hareketler de bana çocukça gelir. İki medeni insan gibi tanıştık, baktık olmadı bitirdik, ne var yani değil mi? Bu ne şiddet ne celal ? Arkadaşlıktan çıkarırsın da engel garip bir seçenek.

Geleyim sadede, bugün instagram hesabımda bir mesaj isteği gördüm. Baktım yeni bir hesap, 0 takip ,0 takipçi falan. Bana destan gibi bir mesaj yazmış . Mesajı okuyunca hesabın ona ait olduğunu anladım. İşte ben haklıymışım da frekans önemliymiş, işte o zaten ben gibi birini istemezmiş gibi bir sürü ifade. Yahu olabilir , şunu da anlarım ben gibi birini istemeyedebilirsin. Ama zahmet edip yeni bir hesap açıp, sonra bolca laf sokmalı mesaj yazıp bana iletme isteği neden ? Nedenin, cevabı konu açtığımda tam olarak da ifade ettiğim şeylermiş aslında. Bunu neden yazdım. Aaa bakın haklı çıktım , demek için değil. Somut olarak çok da ortaya koyamadığım; ama içimde beni rahatsız eden bir his var diyordum ya işte o his beni yanıltmadı. Sevgili kadınlar o sesi dinleyin , o ses bize rehber oluyor. Bu adamla konuştuktan sonra, her seferinde içimde bir huzursuzluk oluyordu. Sanki nezaketi sahte ve bir yanında ortaya çıkmayı bekleyen büyük bir öfkesİ var olduğunu düşünüyordum. Öyleymiş de. Bu kadar kısa bir tanışma sürecinden sonra böyle davranan adam, büyük bir ilişkiyi bitirmek istediğimde nasıl davranırdı acaba?

Son olarak “çok detaylıyorsun” diyen kadınlar; burası Türkiye. Her gün ana haber bültenlerinde bir kadının eşi, sevgilisi tarafından öldürüldüğünü haberlerini izliyoruz. Korkuyorum ,açıkça bunu da ifade etmek istiyorum. O kadınlardan biri de ben olmak istemiyorum. Hiçbir psikopat bize o yönünü kolay kolay göstermiyor. Ufak ipuçlarını takip etmek gerekiyor bazen .Aslında şöyle; gösteriyorlar ama biz o yönlerini iyiye yormaya çalışıyoruz. Sahipleniyor diyoruz, ne güzel işte kıskanıyor diyoruz vs.


Lafı çok uzattım, yazıma burada nokta koyayım. Konu açtığımdan bu yana yorum yazan, fikir veren herkese teşekkür ederim.
eski sevgilime ne çok benziyor..anasını satayım spor eğitmeni (ücretli öğretmen/antrenör) diye her haltı biliyor,ben ne söylesem bir antitezi var. Hem bana kalkıp "sen aslında en iyisini yapmışsın " diyip sonra da sen birşey bilmiyorsun...Sevmek,flörtleşmek ve hatta tutku dahi yetmiyor sonrasında o ilişkiyi kurtarmaya... Yetişkin olabilmiş adamlara ihtiyacımız var!
 
Adam kesin ekşici , her şeyi ben bilirim tavırları, eski nişanlısının arkasından sallaması her şeyi orada yazanları hatırlattı.(onlar da kadınlar şöyle böyle diye nefret saçıyor , bence kadınlar dememesinin sebebi de o an sizle sevgili olması) Boyle toplumda beyefendi internette kadın düşmanı erkekler karşıma çıkmaz umarım diye çok dua ediyordum ama siz karşınıza çıkınca bile ustalikla anlamışsınız ,tebrik ederim .
 
Adam kesin ekşici , her şeyi ben bilirim tavırları, eski nişanlısının arkasından sallaması her şeyi orada yazanları hatırlattı.(onlar da kadınlar şöyle böyle diye nefret saçıyor , bence kadınlar dememesinin sebebi de o an sizle sevgili olması) Boyle toplumda beyefendi internette kadın düşmanı erkekler karşıma çıkmaz umarım diye çok dua ediyordum ama siz karşınıza çıkınca bile ustalikla anlamışsınız ,tebrik ederim .
Bilmiyorum, ekşici olup olmadığını konuşmadık; ama bu adamda "Kedi uzanamadığı ciğere mundar der." mantığı işliyor tam olarak. Bugün eski nişanlısının arkasından sallayan adam, yarın benim arkamdan çok rahat atıp tutar. Allah bizi karakter zafiyeti yaşayan insanlardan korusun 🙏
 
Olayları doğru analiz etmeniz ve kendinize inanmanız ne kadar güzel. Benim de hissettiğim şeyler oluyor ama çoğu zaman karşı tarafın itirazlarıyla kendimi suçlu hissediyorum. Kafamda kuruyormuş gibi.
Teşekkür ederim.🌸 Hissiyatlarımız boşuna oluşmuyor diye düşünüyorum. Onlara kulak vermek gerekiyor.
 
eski sevgilime ne çok benziyor..anasını satayım spor eğitmeni (ücretli öğretmen/antrenör) diye her haltı biliyor,ben ne söylesem bir antitezi var. Hem bana kalkıp "sen aslında en iyisini yapmışsın " diyip sonra da sen birşey bilmiyorsun...Sevmek,flörtleşmek ve hatta tutku dahi yetmiyor sonrasında o ilişkiyi kurtarmaya... Yetişkin olabilmiş adamlara ihtiyacımız var!
İçindeki eksiklikleri size yansıtıp, sizi aşağı çekme çabası işte bu. Aşağılık kompleksini kapatmak için üstünlük çabası içine giriyor. Bunu da karşısındakini aşağılayarak yapmaya çalışıyor.

Yetişkin bir bireye rastlamak, kesinlikle buna ihtiyacımız var
 
X